GSC Anket Ara Transfer Döneminde Beklentiniz?

Hangi Mevki?

• Kullanılan toplam oy
    62
Not: Inter taraftarı baya çöp çekiyor Dumfries'e bir süredir.

Benim transfer beklentim hem bek, hem de stoper oynayabilen bir oyuncu.

Hatalar var yine de fena değil

Sara 10 olmaz,iyi oynamasının sebebi 8 oynaması,savunmayı da hücumu da herkesten daha iyi yapıyo,top çıkarmada da dikkat et stoperlere hep o gidiyo tor elleşmiyo çok daha rahat ve hatasız çıkıyoruz sayesinde

Onyedikayı beğenirim sezon başı düşünülen oyun için isterdim ama şu an farklı bir oyuna evrildik,tor onyedika sara yapmaya gerek yok bir sol kanat alıp tor sara yunus yapmak çok daha iyi olur

Nelsonu piyasası iyice düşmeden satmak lazım,çok iyi oyuncu ama oyuna uymuyo

Jelertte doku tutmadı gibi duruyo şu an için o da ama bons ama kiralık gidebilir

Yusuf ve eyüp kesin yollanmalı çürüdüler

İcardi arabistana ya da arjantine paket,sakatlık indirimi yaparız

Ziyechle de yollar ayrılmalı senede 5 maça çıkması baydı

Kendine dayı dedirten herif de uzasın

Stopere ahmetcan

Sağbeke boey düşer mi bilmiyorum,bissaka ne alemde acaba,dumfries olabilir sene sonu freeymiş,calabriaya da kero iyi diyodu o da sene sonu freeymiş bunlardan biri olabilir

Orta sahada toreirayı kaan ya da berkan yedekler,saranın yedeği yok,buraya başakşehir rapid wien maçında göze çarpan bi topçu vardı adı sangare o olabilir iyi görünüyodu

Kanada da biri lazım sene sonu free olan ve yazın son günlerde adımızın bol bol geçtiği vargas olabilir

Kale,sol stoper,10 no ve forvet transferleri de yazın yapılır muslera osimhen mertens gidince

Muslera
Beklerden biri - sançez apo jakobs
Sallai toreira sara vargas
Yunus osimhen

Günay kaan metehan ahmetcan berkan sangare barış mertens bats

Gayet iyi ve bu sezonluk yeterli,12 yabancı olduğu için kadro dışı da yok hem

devre arasında o kadar müdahale yapmazlar bence. ben bir sağ bek kesin bekliyorum.

yazın bayağı uğraş vereceğiz gibi ama. kaleci, sol stoper vs derken...

sol stoper için lucumi ismini not et bu arada.

4’lüye dönmeyeceksek forvet
3’lü oynamayacaksak 1 sağ bek, 1 sol bek yedeği

Nasıl olsa Kağan oynuyor + Jelert var diyerek bek mek almaz bizimkiler, 10 numaraya yoğunlaşmakta fayda var gibi.

Ligi zaten alırız, Avrupa kupası için ise yüksek kalite transfer. Sayıyı bütçe ve çıkan fırsatlar belirler. Mesela Boey’i kiralayabilirsek orta sahayı pas geçebiliriz, Jakobsla ikisi geçiş yapmak isteyenin içinden geçer gibi ama dediğim gibi Avrupa kupası istiyorsak kalite yüksek olmalı, alamıyorsak takviyeye gerek yok.

Icardi'nin gazi olmasiyla birlikte sistem neye evrilecek bunu bilmek lazim oncelikle. 3 4 1 2 devam mi, 4 2 3 1'e mi gececegiz?

Ligi zaten alırız, Avrupa kupası için ise yüksek kalite transfer. Sayıyı bütçe ve çıkan fırsatlar belirler. Mesela Boey’i kiralayabilirsek orta sahayı pas geçebiliriz, Jakobsla ikisi geçiş yapmak isteyenin içinden geçer gibi ama dediğim gibi Avrupa kupası istiyorsak kalite yüksek olmalı, alamıyorsak takviyeye gerek yok.
Sol bek jacobs sağbek boey = Galaexpress .var bir hayalimiz

yaw 30 m euro verdiği adamı, 30 m euro verdiği takıma 1 sene sonra neden kiralasın münchen?

yani, üzüyorsunuz insanı :/

1. öncelik yerli oyuncu olmalı bence çünkü BAY ile Yunus gidici haliyle elimizde yerli oyuncu kalmıyor, yabancı sınırı isterse 20 olsun her zaman çekirdek bir yerli oyuncu grubu olmazsa olmazımızdır.

Diğer konu ise İcardi, 13+1 (İcardi) olacak ve olmalı,

Muslera-Jelert-Davinson-Nelsson-Jakobs-Sara-Toreira-Sallai-Ziyech-Osimhen-Batshuayi-Mertens-Yusuf Demir

Yusuf Demir kiralık ile Ziyech'ten çıkarsak 2 yabancı alabiliyoruz bu durumda 1 kanat 1 merkez orta saha alınır diye düşünüyorum. Merkezde çok zorlanıyoruz çünkü Demirbay ile Berkan oraya girdiğinde lig için sorun olmuyor ama hedef Avrupa kupası olduğu için 1 oyuncu şart diye düşünüyorum.

ve bence en önemlisi alınacak oyuncuların genç olması olacak.

Geri
Üst Alt