GSC Anket Ara Transfer Döneminde Beklentiniz?

Hangi Mevki?

• Kullanılan toplam oy
    62
Oynatmıyorlar. Kiralasınlar bize parlatalım tekrar, satsınlar başka yere
abi adamın parlatılmaya ihtiyacı yok ki. cv yanıyor zaten. satmak isteseler şu an biraz zararla satarlar. en kötü başka takıma kiralarlar. esas gs'a geri kiralayınca adamın piyasası düşer iyice.

ha keşke gelse de, şu an mbappe'nin bile gs'a gelmesi daha fazla ihtimal. boey işi imkanat dahilinde değil yani.

1. ihtiyaç sağ bek demeyen vatan hainidir :/

takımda orjinal mevkii bek olan 1.5 topçu var. biri çok iyi oyuncu olsa da müzmin sakat diğeri 30 kg.

forvet oyuncularımızı bek oynatıyoruz yokluktan :d

Çok bir şey değil osimhenin bonservisini alsınlar yeter...

abi adamın parlatılmaya ihtiyacı yok ki. cv yanıyor zaten. satmak isteseler şu an biraz zararla satarlar. en kötü başka takıma kiralarlar. esas gs'a geri kiralayınca adamın piyasası düşer iyice.

ha keşke gelse de, şu an mbappe'nin bile gs'a gelmesi daha fazla ihtimal. boey işi imkanat dahilinde değil yani.
Şuan yüksek teklif gelmez kimseden. Kendileri piyasasını düşürdü, versinler bize oynadıkça piyasası yükselir tekrar ve zarar etmeden satarlar bir yere. Bizden daha iyi kiralayacakları takım olamaz çünkü yeri hazır ve alışkın takıma zaten. Başka yere kiralasalar risk oranı bize kiralamalarından daha yüksek

Tren gibi gide gele rakibin ağzına ederler. Üstüne de çift taraflı müthiş geçiş savunması
Kafamda Boey-Lemina-Arias diye kodladım

Boey’i anlatmaya gerek yok.

Lemina; ucuza bitirirsek yedek kalmayı da sorun etmeyecek, özcimbomlu topçu ama Boey gelirse pas da geçilebilir

Arias; rakamlar çok olduğu için sıcak bakmıyorum ama videolarına bakınca kalçayı koyup top kaptırmayan bir kanat olduğunu gördüm. Bu tarz oyuncular Avrupa’da acayip katkı sağlıyor, geri koşturmuyor. Avrupa’da oynayanını bulursak onu tercih ederim ama sırf şu özelliği bizim oyunda da iş yapacağını düşündüğümden beni cezbetti bu ara. Kupa yolunda sağlam özellik

Yazın ise Muslera-Nelsson-Mertens-Osimhen değişimleri ile yerli 1-2 takviyeye yoğunlaşırız.

Kafamda Boey-Lemina-Arias diye kodladım

Boey’i anlatmaya gerek yok.

Lemina; ucuza bitirirsek yedek kalmayı da sorun etmeyecek, özcimbomlu topçu ama Boey gelirse pas da geçilebilir

Arias; rakamlar çok olduğu için sıcak bakmıyorum ama videolarına bakınca kalçayı koyup top kaptırmayan bir kanat olduğunu gördüm. Bu tarz oyuncular Avrupa’da acayip katkı sağlıyor, geri koşturmuyor. Avrupa’da oynayanını bulursak onu tercih ederim ama sırf şu özelliği bizim oyunda da iş yapacağını düşündüğümden beni cezbetti bu ara. Kupa yolunda sağlam özellik

Yazın ise Muslera-Nelsson-Mertens-Osimhen değişimleri ile yerli 1-2 takviyeye yoğunlaşırız.
Sinan yılmaz bu arias için alınmalı diyordu. Sara'da yanılmadı bunda da güvenmek lazım, cidden iyi topçu herhalde

Barisin ve yunusun kerem gibi akillica davranip buradan kacmasi baslica temennim

Bir sag bek ve tottenhamlı bissouma tarzi bir orta saha kesin sart ayrica icardinin ve batsuayinin gonderilmesi yerlerine bir yerli bir yabanci olmak uzere genc ve gelecek vaad eden iki tane tazi gibi kosabilen santraforlarin alinmasi

Ha birde suanda hic ama hic birseye yaramayip senede 60 milyon tl civari para kazanan nelsonun, 50 kiloluk hemserisinin ve kerem demirbayin gonderilmesini bekliyorum.

kanat oyuncusu
8 ve 6 oyanayabilen bir oyuncu
sağ bek

ziyech-jelert-kerem demirbay bye bye demek lazım

Sinan yılmaz bu arias için alınmalı diyordu. Sara'da yanılmadı bunda da güvenmek lazım, cidden iyi topçu herhalde
Brezilyalılar tapıyor adama da uzun süre orada oynayanlar geç çıkınca burada iş yapmıyor genelde. Devre arası için Brezilya takımlarıyla da adı anılmış. Ayrılacak gibi duruyor. Transfer dönemi bitince haberini paylaşmıştım, şu bonservisi getirirsen gidersin demişler, biz o teklifinde üstünde vermişiz ama bırakmamışlar, bu nedenle sözleşme uzatmıyormuş. Hayırlısı bakalım

1. ihtiyaç sağ bek demeyen vatan hainidir :/

takımda orjinal mevkii bek olan 1.5 topçu var. biri çok iyi oyuncu olsa da müzmin sakat diğeri 30 kg.

forvet oyuncularımızı bek oynatıyoruz yokluktan :d

sağ bek alınmalı doğrudur

bu sağ bek jacobs gibi hem kanat bek hem de stopere de kaydırılabilir olmalı

çünkü 3lü galatasaraya çok iyi geldi daha da iyi olacak

Hayal elbette ama Boey ve Bissouma olsa Avrupada çok takımin canını yakarız tam Hocanın oynattığı sisteme uygun..

Bir sağ bek ve 6 numaraya yırtıcı bir orta saha.

Eyüp aydını da kazanırsak transfer gözü ile bakabiliriz

Ara transferde cok beklentiye girmiyelim, kimse iyi ve as oyuncusunu kolay kolay vermez, versede yüksek bons istiyorlar

Zor bir dönem ama 2025 sözlesmesi biten oyuncuyu yoklayabiliriz belki, firsat dogabilir

Piyasadaki fırsatları da göz önünde bulundurmak lazım
Boscagli sene sonu bitiyo sözleşmesi stopere mükkemel bi fırsat hem orta sahada da kullanabilceğimiz bir alternatif olur

Ziyech yerine de arias güzel olur merkez orta saha isteniyor anlaıyorum ama berkan ve kerem demirbaya güvenmek zorundayız sene sonuna kadar ki sallai de listeye yazılcak

Piyasadaki fırsatları da göz önünde bulundurmak lazım
Boscagli sene sonu bitiyo sözleşmesi stopere mükkemel bi fırsat hem orta sahada da kullanabilceğimiz bir alternatif olur

Ziyech yerine de arias güzel olur merkez orta saha isteniyor anlaıyorum ama berkan ve kerem demirbaya güvenmek zorundayız sene sonuna kadar ki sallai de listeye yazılcak
Boscagli fener ilgileniyormuş.

Sağ bek ve orta saha transferi şart. Torreira veya sara oyundan çıktığında kalite olarak ciddi sıkıntı yaşıyoruz.

Geri
Üst Alt