Araplardan Belhanda'ya 12 Milyon Euro!

Topcumuz hakkinda boyle konusamazsin

Adam geldi 2 sezonda 2 kere sampiyon yapti para kazandirip gidecek
2 sene icinde 5-6 mac iyi oynadi. Sinanda geldiginden beri 3 kere sampiyon olurken gecen sezon 3 tane kritik macta gol atip 3 puan aldik. Yine de rezil oyuncu

Tarafsiz izleyen bir goz icin bu sene Fernando'dan da Muslera'dan da daha fazla mac iyi oynadigi asikardir
Muslera 8-15 arasi kotuyken 15-simdiye kadar muazzam oynadi. İlk 8 hafta da vasatti. Ne kotu ne iyi.

Fernando ve Belhanda bu sezon ayni sayida iyi mac cikarirken (seni kirmayip 6 diyorum Belhanda icinde), fernando daha cok kotu mac cikardi (ama sakatliktan dolayi ama ritim bulamamasindan dolayi). Yine de kimse Belhanda gibi her an hainlik yapacak derdine sokmadi bizi.

Su D'avila Belhanda icin ciddiden 12 milyon teklifi getirirse, adama Diagne icin 1-2 milyon komisyon versinler. O zaman onun icinde rahat 13-14 milyonluk teklif bulur adam.

Muslera 8-15 arasi kotuyken 15-simdiye kadar muazzam oynadi. İlk 8 hafta da vasatti. Ne kotu ne iyi.

Fernando ve Belhanda bu sezon ayni sayida iyi mac cikarirken (seni kirmayip 6 diyorum Belhanda icinde), fernando daha cok kotu mac cikardi (ama sakatliktan dolayi ama ritim bulamamasindan dolayi). Yine de kimse Belhanda gibi her an hainlik yapacak derdine sokmadi bizi.

Ayip ediyosun ne hainligini gordun adamin

Ayip ediyosun ne hainligini gordun adamin
daha gecen sezon fb macini hatirlatim sana, ya da bjk macinda ilk 5 dk icindeki dirsegini. Bu sezon ts deplasmaninda hainligini, gecen sezon 3-0 olmus antalya macindan sonraki hainligini. Devam edimmi?

bilerek yapilanlar bunlar.
FB macinda kavga + diving
antalya macinda bitmis macta kavga cikarma
bjk macinda bildigin bilerek dirsek gecirme
ts macinda bilerek sert müdahale. Normal olaylar degil bunlar

Adam sert bir oyuncu arkadaslarina satasan olursa da hakkini savunuyor yani anlamadim bunun nesi hainlik

Bjk macindaki dirsegi bir sen bir de Panda Sinan takiyosunuz zaten. Luyindama da cok daha agirini yapti mesela Atiba'ya

Adam sert bir oyuncu arkadaslarina satasan olursa da hakkini savunuyor yani anlamadim bunun nesi hainlik

Bjk macindaki dirsegi bir sen bir de Panda Sinan takiyosunuz zaten. Luyindama da cok daha agirini yapti mesela Atiba'ya
adam bilerek orta sahada küt diye girdi herife.

Diger olaylarda arkaslarina satasma alakasi yok. Valbuenayi sacma sapan itti + diving yapti. Ne alaka arkadaslariyla? Antalya macindada malligina yenik düstü. TS macinda rakibin ayagini kirma pahasina girdi

adam bilerek orta sahada küt diye girdi herife.

Diger olaylarda arkaslarina satasma alakasi yok. Valbuenayi sacma sapan itti + diving yapti. Ne alaka arkadaslariyla? Antalya macindada malligina yenik düstü. TS macinda rakibin ayagini kirma pahasina girdi

TS macindaki mevzu her mac bizim basimiza geliyor. Kac kere oldu rakibimiz sari bile gormedi. Fenerli topcular her mac bir kere yapiyor o isi. Hakemin isguzarligiydi o mevzu ki art niyetinden degil topu cok istediginden girdi oyle

Senin arkadaslarin biri sana satastiginda sirtini donup gidiyor olabilir ama Kinqhanda oyle biri degildir

Belhanda
Nagatomo
Mariano
Feghouli
Fernando
Selcuk
Diagne

Gibi isimlerle yaş, maaş, performans gibi kriterlere bakarak elden cikarilmali.

Evet Feghouli, Fernando, Nagatomo, Mariano gibi cok degerli katkilari olan oyuncularla yol ayirmak kolay degil ama bu maaslarla mecburuz.

He mesela Feghouliye, Fernando ya yeterli teklif gelmezse tutarsin. Adamlar sonucta kokune kadar futbolcu.

Ama mesela Diagne mutlaka yollanmali, belhanda da.

TS macindaki mevzu her mac bizim basimiza geliyor. Kac kere oldu rakibimiz sari bile gormedi. Fenerli topcular her mac bir kere yapiyor o isi. Hakemin isguzarligiydi o mevzu ki art niyetinden degil topu cok istediginden girdi oyle

Senin arkadaslarin biri sana satastiginda sirtini donup gidiyor olabilir ama Kinqhanda oyle biri degildir
ne alaka arkadaslarla. Kendisini ortaya atiyor gerizekali. Beyinsiz oldugundan dolayi'da küt diye kart yiyor

Geri
Üst Alt