Araplardan Belhanda'ya 12 Milyon Euro!

Peşinatın yüksek tutulması lazım. Yoksa zibilyon taksitle 15m de verseler kabul edilmemeli. Bu Araplar bizi koparmaya çalışıyor her seferinde :D

Ula o zaman unutmustum sormayi da

Hagi UEFA finalinde kirmizi yedigi icin hain mi sence
Kaybetseydik bütün ihale o na kalacakti ve iyi bi sövülecekti kendisine .
Yine de oraya kadar götüren de Hagiydi. Belhanda ts ve iki mac haric bir bok yaptigi yok

bi belhandasporlu olarak şahsımı mutlu etmiştir. son kez görevini yerine getirip güzel 1 ayrılık edecektir

Bu adam akıllı gitmez alacaklarına karşılık bonservisini verir yollarız.

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Ben Fegh icin de 10 ustu teklif bekliyorum. Yanlisim yoksa Fegh Araplarda daha populer. Soyle Fegh Belhanda Cagne Fernando ve Mariano icin 40 milyon alsak muthis olur.

bence feg kalsın belhanda kesin gtsin, diagne satılabiliyorsa 1-2 zararla satılsın, ndiaye belhanda onyekuru yerine de çok iyi oyuncular alınsın, luyindama marcao transferleri gibi zaten fatih hoca başımızda varken takım yarıştan kopmaz bir şekilde

bence feg kalsın belhanda kesin gtsin, diagne satılabiliyorsa 1-2 zararla satılsın, ndiaye belhanda onyekuru yerine de çok iyi oyuncular alınsın, luyindama marcao transferleri gibi zaten fatih hoca başımızda varken takım yarıştan kopmaz bir şekilde

Bende Feghoulinin kalmasından yanayım ama 12 milyon civarı güzel bi teklif gelirse Belhanda Diagne içinde geçerli kesinlikle satılmalı daha sonra satmakta zorlanırız fernando marinao nagotamo içinde aynı şeyler geçerli

7-8 veren çıkarsa bile satılır, 12 veren enayi çıkmaz sanmıyorum.

12 mil.€ Belhanda ve Diagne 10-12 mil.€ satışlarını gerçekleştirebilsek çok iyi olurdu bizim için ...

Geri
Üst Alt