Arayan Numara Nasıl Engellenir

Merih İnce

Cezalı
Arkadaşlar Nokia 5310 Xpress music bir telefonum var.Gereksiz biri durmadan arayıp duruyor.Kapatıyorum gene arıyor :D ( saçma bir eleman liseden) nasıl engellerim bana çağrı gelmesini bir anlatın?

Cevap: Arayan Numara Nasıl Engellenir

Kara liste diye bir program vardı eskiden, ama senin telefona uyar mı bilmiyorum. Symbian işletim sistemi varsa telefonunda, ararsan kesin bulursun o tarz birşey.

blacklist blackballer diye programlar var telefonun sybiansa kurabilirsin heralde.

nerden öğreneceğim işletim sistemini telefonun?

döverek engelleyebilirsin.

Mesaj atıyor dallama. Haklısın Yunus buluşup dövmk lazım bunu :D Adam manyak ya.İstemiyorum kardeşim seninle görüşmek, vakit geçirmek, her gün her gün aranırmı lan

Ya da basit bir çözüm 1 gün fln numaranı kafana göre bir numaraya yönlendir. Seni arayanı başkası karşılar, Merih'le görüşcektim dediği zaman karşıda ki 2-3 aramadan sonra muhtemelen söver sende kurtulursun.

Ya da basit bir çözüm 1 gün fln numaranı kafana göre bir numaraya yönlendir. Seni arayanı başkası karşılar, Merih'le görüşcektim dediği zaman karşıda ki 2-3 aramadan sonra muhtemelen söver sende kurtulursun.

Ama şu programı bir deneyim bakayım ben öncelikle.

nerden öğreneceğim işletim sistemini telefonun?

Benim bildiğim Nokia'lar Symbian'dı Merih. En azından ben 3330 kullanırken Symbian sistemi kullanabiliyordum. Da bence telefonu açıp ona yazmasını sağlaman daha mantıklı :)

Benim bildiğim Nokia'lar Symbian'dı Merih. En azından ben 3330 kullanırken Symbian sistemi kullanabiliyordum. Da bence telefonu açıp ona yazmasını sağlaman daha mantıklı :)

Doğru diyorsun arayıp bir güzel söveyim bakalım vazgeçecekmi :D

Mesaj atıyor dallama. Haklısın Yunus buluşup dövmk lazım bunu :D Adam manyak ya.İstemiyorum kardeşim seninle görüşmek, vakit geçirmek, her gün her gün aranırmı lan

Yazık la görüşsen nolur çocukla ? :sad007::sad007:

Aga açtım telefonu baya salladım elemana. Bakalım arayacak mı? Ama programı indirdim.Kuracağım şimdi bakalım.

Format at.

Telefonu yan yatır.

Trafoyu patlat.

Elimden bu kadar geliyor kardeşim.

Geri
Üst Alt