Arda: "Allah istemiyor herhalde"

Cevap: Arda: "Allah istemiyor herhalde"

adama bak be beceriksiz taraftarı karşısına aldı zorla ve sonra Allah istemyor diyor geri zekalı ne söyleyecen şimdi bu söze

Keşke hakem istemiyor deseymiş. Baros'un golünü izleyemedim bir türlü hiç link falan yok mu yakınlaştırılmış. Staddan net gol gibi göründü. Bu arada kendisi de gayet güzel oynadı keşke her maça çıksa da maç seçmese artık.

Kapasiteleri dahilinde oynuyorlar.

Yapacak bir şey yok.

Hakan abisine de benzemeye başlamış hemen.

Bir Allah'ı karıştırmamıştınız. Tövbe tövbe ya...

Allah çalışmayan adama ekmek para vermez sağ da sol da sinem le gezeceğine çalışsaydınız

Rabbime sordum, Hakan Balta dedi.

Allah çalışmayan adama ekmek para vermez sağ da sol da sinem le gezeceğine çalışsaydınız

Al bi de burdan yak... Sende futbolcu olup takima katki saglasaydin, yaktin bizi Selcuk!!

...

Arda girdi, gordunuz defansi gecip 4-5 orta cikardi. Adamdan daha ne istiyorsunuz.

Din mi degistiriyoz simdi ?

Alex'in penaltı noktasına orta kestiğini bilmeyen takım arkadaşların oldukça daha çok derbi kaybederiz Arda..

Bu kadar saçma bu kadar salak bir duruş yok..

abi bence haklı adam şu maç şampiyonluk maçı olsaydı ve takım maçı böle kaybetseydi herkes ya hakem den ya da şansızlıktan dem vurucaktı yani nası bi büyüdür anlayamadım herifler bence guinesse tarihin en ballı takımı olarak kayıtlara geçmeli 12 senedir bilinçli olarak bütün derbileri izledim bizim kötü oynadığımız derbi sayısı 3 ü geçmez maçların çoğunda fenerden daha iyi tarafız ama olmuyo abi olmuyo çıldırıcam nası bi iştir bu ya bir kere feneri şöyle 75 dakika 80 dakika sahada futbol adına hiç bir şey yapmayıp yenmek istiyorum çok mu Allah ım hep onları koruyosun bi kerede tarafsız ol be

Hakikaten bazı şeylerin izahı olmuyor. İyi oynasa da kaybediyor, kötü oynasa da....

Gökhan'ı tutmak Arda'nın görevi değil. Vee , Arda oyuna girdikten sonra sahada futbol oynayan bir Galatasaray'lı olduğunu gördüm. Arda dışında hepsi bu takımda yedek olur ancak. Umarım Kaptan gitmez, yoksa yerini doldurma imkanı yok denecek kadar az...

diğer söylediklerine katılıyorum ama,sol açık olarak kabul edersek ardayı,defansif anlamda gökhan gönülü tutmak onun göreviydi.

Duran toplar dışında kaç kez ceza sahasında çoğaldık ya da sürekli pas yapıp organize atak yaptık!

Sağdan ve soldan ceza sahasına orta yapma özürlü adamlarla dakikaları doldurup durduk. Sanki tek kale oynamışız gibi mağlubiyeti Tanrı'ya bağlamalar... bu kafayla daha çok yeniliriz biz.

Alex 5 yılda 200 maçtır duran topta aynı ortayı yapıyor,daha sen buna çözüm bulamıyon,sonrada herşeyi yaptık olmadı tripleri..

maçta 100 tane sağdan soldan orta yaptık, Gökhan Gönül'ünkü gibisini yapabildik mi !

Zapata'nın daha bir tane topu çıkarttığını gören var mı? (Gerçi bu maçta iyiydi,auta giden iki frikiği tutup içeri almadı,çok başarılıydı yani :) )

Başka Hangi takımda bir Zapata ,bir Hakan Balta Var.. Bu ikisini Buca'ya Sivasa ver,ilk 11 'e alırlarsa bende birşey bilmiyorum.

Yani öyle kendi defolarını görmeyip suçu Hakeme,Allah'a ya da bir başkasına atmayacaksın Arda'cım...

Arda gibi futbolcuyu çok ararız biz. Orta saha o girdikten sonra baskı altında top tutabildi, hatta o topların birçoğunda atağa çıkabildik.

BAM lı ortasahamız varken o toplar duvara çarpar gibi geri dönüyordu ne çabuk unuttunuz?

Arda iyi hoş da, mental açıdan gelişmeli. Böyle saçma sapan açıklamalar yapmamalı.

Arda'nın iyi bir kadroyla neler yapabileceğini biliyoruz.En kötü geçen sezon ve ondan öncekine bakın.Takım iyiyken daha da üst seviyelere taşıyordu.

Sende istemiyorsun Arda, sende..

Allah degil, siz istemiyorsunuz, güvenmiyorsunuz, korkuyorsunuz. Kendi kapasitenize inanmiyorsunuz cünkü. Bu kadar basit.

Geleyim Arda´ya. Arda gibi bir futbolcuyu kaybetmek istemem. Yerli kalitemiz yerlerdeyken Arda´nin yerini doldurmak imkansiz. Keske kalsa. Ama geldi 24 yasina. Bu sene Avrupa yok. Seneye 25 yasinda. Avrupa´da oynayacagiz, olacak 26 yasinda. Geciyor zaman. Gitmek istiyorsa yapacak birsey yok. Ama 12 Milyon getirmeden gitmemeli. Aglasa da zirlasa da gönderilmemeli. Bir daha bir Arda yetistiremeyiz kolay kolay. O paralari da imkani yok kazanamayiz.

Geri
Üst Alt