Arda: "Aziz başkanı çok severim"

değer verirdim.. gözümden düştü.. buna nasıl kaptanlık verdik ben onu anlamıyorumm

Ben Galatasaray'ın çocuğuyum diyeceksin sonra orman çocuğu azizi seveceksin, geç o işi arda artık seninde ne mal olduğun belli oldu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metin oktay dışında Türk olupta bu klübün simgesi olmuş başka bir futbolcuyu sevdiniz mi acaba?

Metin oktay yaşasaydı yani onuda izleme şansınız olsaydı oda bugün arda fatih terim muamelesi görürdü

Bazılarınız aziz yıldırımdan daha büyük zararsınız şu takıma taraftar olarak

dini olur olmadık yerde diline dolayan herkes bana samimiyetsiz gelmiştir.ayrıca kendisinin sevip saydığı adamlar tayyip, terim, acun, aziz, belözoğlu, sinan engin'dir. kendisi hakkında başka bir tanıma gerek yoktur herhalde.

Yahu şahsi olarak tanışıklığı vardır, sever. Ne yapalım ?

Metin oktay dışında Türk olupta bu klübün simgesi olmuş başka bir futbolcuyu sevdiniz mi acaba?

Metin oktay yaşasaydı yani onuda izleme şansınız olsaydı oda bugün arda fatih terim muamelesi görürdü

Bazılarınız aziz yıldırımdan daha büyük zararsınız şu takıma taraftar olarak

Bülent Korkmazi tanirsin heralde?Söyle bir hayal etmeye Calis hirsiz sikeci bir klüb baskaninin Ulan Bülent sendemi buradasin dedigini.

Yada Haginin tv kanali arayip o klüb kaptanina bir yemek vermedi dedigini.

Ama hata bu zibidide deil bunu simartan götünü havaya kaldiran Galatsaray Taraftarinda.

En zor günlerimizde herdefasinda Hagi gibi Bülent Kaptan gibi hatta Necati gibi kosup gelenlere saygi duyun.Bizdeyken kicini kaldirmayan en ihtiyac duyuldugu anda kacip giden,Türk Futbolunun kactane kirli yüzü varsa onlarla yatip kalkan birine deil.

Lincoln kaç sene klübün anasını bellerken bugün bile lincoln lincoln diye bağıran

Klübün simgesi olmuş terim arda hasan şaş hakan şükür bülent korkmaza vs. etmediği küfrü bırakmayan hatta saldıran insan topluluğuna galatasaray seyircisi denir.

Lincoln kaç sene klübün anasını bellerken bugün bile lincoln lincoln diye bağıran

Klübün simgesi olmuş terim arda hasan şaş hakan şükür bülent korkmaza vs. etmediği küfrü bırakmayan hatta saldıran insan topluluğuna galatasaray seyircisi denir.

Lincoln ü sevenlere neden bukadar sert yapıyorsun ki ?

Bülent Korkmazi tanirsin heralde?Söyle bir hayal etmeye Calis hirsiz sikeci bir klüb baskaninin Ulan Bülent sendemi buradasin dedigini.

Yada Haginin tv kanali arayip o klüb kaptanina bir yemek vermedi dedigini.

Ama hata bu zibidide deil bunu simartan götünü havaya kaldiran Galatsaray Taraftarinda.

En zor günlerimizde herdefasinda Hagi gibi Bülent Kaptan gibi hatta Necati gibi kosup gelenlere saygi duyun.Bizdeyken kicini kaldirmayan en ihtiyac duyuldugu anda kacip giden,Türk Futbolunun kactane kirli yüzü varsa onlarla yatip kalkan birine deil.

Haha bülent örneği iyi oldu

Tarih 1 mayıs 2009 cuma

Yer ankara 19 mayıs stadı

Hacettepe-galatasaray maçı var

Td bülent korkmaz

Maç 2-0 ev sahibi kazanıyo ve ben tribündeyim biletide hala saklarım

O maç sonrasında bülent kaptana edilen küfürleri ben bilirim kardeşim

Bu zihniyet verdiğin örnekteki kişiyede ana avrat düz gitti yeri geldi

Kulübün simgesi olmuş dediğin elemanlar, her Galatasaray'ın ismi geçtiğinde (Bülent kaptan hariç) bizi itin bilmem neresine sokuyor bundan haberin varmı?

Arda gerçekten zeki çocuk.Ortaya birşey atıyor bizim taraftar 1 hafta konuşuyor.Halbuki bize ne Arda'nın,Aziz'i sevdiğinden.Bizim takımda mı? Yahut babamızın oğlumu.? İstediğin sever be kardeşim.

Arda iyice gözümden düştün .

Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz derlerdi atalarımız.

Maşallah günümüz Türkiye'sin de her ikisi de kimde herkes biliyor.

Aziz meselesine gelince, yerini alıyor herhalde.

Her zaman karakter zafiyeti olduğunu düşünmüşümdür, her söylemiyle de bunu ispatlıyor.

Öfff yeter be adam artik konusma.savunulacak yönünü birakmiyorsun.

cingıl bels

Gelecek sezon bu herifin takımını destekleyene otomatik ban vermek lazım.

Geri
Üst Alt