Arda: "Aziz başkanı çok severim"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım ile yakınlığınızdan dolayı sosyal medyadan bazı Galatasaraylılar yükleniyor. ‘Fenerbahçe kanadına mı kaydı?’ yorumu geliyor...

"Zamanında hangi kanatlara, tekliflere kaymadığımı iyi hatırlasınlar. Aziz Başkan’ı çok severim, çok sayarım. Karşılaştığımızda da sohbet ederim. Yalıkavak Marina’da gördüm en son. Tabii ki yanına gittim oturdum, “Nasılsınız başkanım?” deyip halini hatrını sordum. Eleştiriler çok saçma. Cahil cahil işler bunlar..."

"Yasin suresi dinleyerek ısınıyorum" - Ligtv.com.tr

Azizi seven bizden degildir. Cehennemin dibine kadar yolun var artik gözümde.

I am the one who knocks!

Arda bunları hakikaten demişse bir daha gözümüzün önüne gelmesin. layık olduğu azizyıldırım formasını giyersin umarım.

Kiminle Arkadas oluyorsa olsun, birsey demem, diyemem de. Emre B. olsun Acun olsun, ikisinide sevmesemde bunlara takiliyor diye birsey demedim.

Ama Aziz Yildirim gibi türk futbolunu batiran, Galatasaray düsmanligi ve kiskancligi ile akillarda kalan bi herif´le muhatap oluyorsa Arda´yi cok net düsman olarak görürüm.

Cahil cahil açıklamalar yapmış.

Karaktersiz herif. Cahil diye hakaret etmis birde bize, feneri yaliyacagim diye Galatasaraylilara s. cekiyor resmen.

O adami seven bizi sevmesin sende nereye gidiyorsan git zerre umrumda degilsin bu laftan sonra

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Keske konusmasa.

Kendini bir bok sanıyor buda

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sevıyor saygı duyuyor saatlerce tartısılır eyv.

ama brader neyini seviyosun tamam bı ınsanı sevmen ıcın sana yararı dokunmus olması gerekmıyor ama hayır neyını sevıyorsun

karakterını mı, bize kazandırdıkları mı, kişiliğini mi, senin hakkında kendine bağlı muhabirlere yazarlara servis ettirdiği olumsuz haberlerini mi neyini

bir de bu tür açıklamaları yaptığı dönemler bir acayip. daha yeni bu herif hakkımızda olmadık iftiralar attı lefeterin taca attığı penaltı yı konusmadan ülkeye şikeyi bizim getirdiğimizi iddia etti, senin "yetiştiğin kulübü" fransız olmakla suçladı

yani bir gazeteci çıksa sorsa aziz başganınızın en çok neyini beğeniyorsunuz seviyorsunuz diye

"döbüşünü" den başka cevap veremez heralde.

başbakanı seversin bişey diyemem siyasi fikirlerin ona uyuyordur çıkarların vardır ok.

acunu macunu seversin ortamlara akıyorsundur bi şekilde arkan oluyordur onada eyv.

ulan emre bel. bile eyv aynı takımda oynadın alt yapıdan yetiştin hadi onada bi bahane eyv.

ama aziz nedir ne tür bir ortak paydanız vardır,hele bu açıklamayı yaptıracak ne hatıranız var ?

çok saçmaladı gittiği günden beri de saçmalamaya devam ediyor. Allah büyük o lafları yedirirler elbet sana.

ya şimdi Arda ya sempati duyanlar kızacaklar ama emre bel. bile bukadar ileriye gitmedi. adam fenere gelene kadar her yerde anti fenerli bir Galatasaraylı olduğunu dile getiridi.

kime neye oynuyor bilmiyorum ama dilerim daha fazla geç olmadan bir çeki düzen verir kendisine. herkes bi gün dara düşer,gözden ve gündemden düşer ozaman son pişmanlık fayda etmez.

O zaman bir daha Galatasaraylıyım diye dolanma ardacım. Gözümde resmen tam anlamıyla bittin şu açıklamandan sonra. Fenerbahçe'ne de gönül rahatlığı ile gidebilirsin bundan sonra hiç çekinmene gerek yok...

onun için 1 tane METİN OKTAY var gerisi yalan. yok imparatormuş yok Galatasarayın çocuğuymuş hikaye...

Arda zorla küfür ettirme kendine.

Geri
Üst Alt