Arda: "Aziz başkanı çok severim"

Demekki sende spor ahlaki yokmus ardacim, sikeci azizeyi cok sevdigine gore

Sent from my iPhone using Tapatalk

Azizi seven bizden degildir her ortamda her kongrede Galatasaraymize vergi borcula sucleyen $ikeyi turkiye Galatasaray getiren bir adam ile nasil bu kadar goz onunda samimi olursun arda onlarin amacini anlamamak kadar azicik beyin yokmu ?

Şu herifi zamanında 12 milyon satarak büyük kazık attık Madrid'e en çok ona seviniyorum.

Boşuna sinirlenmesin herkes bunun ne mal oldugu belli zaten yıllardır.Aziz buna 2 yıl sonra gel dese kosarak çubuklu formasını giyer.Bide orda burada ben gönülden Galatasaraylıyım diye artislik çekiyor ya iyice ayar oluyorum.Tam karaktersiz bir zat bu Arda.

Ona göre Şikeci - Rantçı - Irkçı abileri Galatasaray'dan daha önemliymiş bunu anlamış olduk .

Bu adam artık Galatasaray adına bitmiştir hala neden foruma konu oluyor anlamıyorum hem fiilen hem manen hem hukuken aramızda artık hiçbir bağ yokken nedir arda takıntısı. Arda'nın da çok umrundasınız sanki.

Konu kilitlenmeli

10403265_809807102398109_3908210379129407102_n.jpg

Konuştukça batıyorsunuz, kalbimizden çıkıyorsunuz..

İsteyen istediğiyle selam verir ahbaplık eder kime ne ?

Buna da söyledi

Fatih Terim’in “What can I do sometimes?”ı hâlâ internette dolaşımda...

Yok, ben en çok Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le Acun Abi’nin (Ilıcalı) İngilizcesini beğeniyorum. Türk gibi konuşuyorlar. Kasmıyorlar. Karşındakine derdini anlatabiliyorsan yeter. Türk aksanı gayet iyi bence.

Arda: Yasin suresi dinleyerek ısınıyorum - CNN TÜRK

"Aziz Başkan’ı çok severim, çok sayarım."

Hadi kapatıyoz beyler... :oops:

Bilmiyorum. Aysal'ın Demirören'i sevmesinden bir farkı yok bu olayın. Hatta daha normal çünkü Arda artık aktif bir Galatasaraylı değil.

bu saçmalamayi nerden duydun. ardada bir gram haysiyetin oldugunu düşünmüyorum bu arada. umrumda degil ne yaptigi. isterse azizle yatsin banane. GS İMa gelmesin yeter.

bu saçmalamayi nerden duydun. ardada bir gram haysiyetin oldugunu düşünmüyorum bu arada. umrumda degil ne yaptigi. isterse azizle yatsin banane. GS İMa gelmesin yeter.

Çok şükür sana sormayacaklar. Aysal konusuna gelince de başkan kendi dedi, ailecek görüşüyoruz, iyi dostum diye.

Geri
Üst Alt