Arda: "Aziz başkanı çok severim"

Sevgi pıtırcığı seni.

Yürü git hiç uğrama lan bize.

Sen ne sandın kendini, iki top oynadın diye adam'mı oldun.

Onu çok severim bunu çok severim yala yala yol yap gökmenin gazetesi.

BlueTapa

Kendini Türk futbolunun en büyük ikonu olarak gördüğünden tüm taraftar gruplarına şirin görünme çabası bu ondaki. Kendisi için doğru bir strateji olabilir ama şikeci başıyla aynı masaya oturarak milyonlarca Galatasaray taraftarlarına ettiği ihanetin farkında değil...

Birde taraftarımıza cahil demiş, parayla adam olduğunu sanıyor .

Keşke fenere gitsede rezil olsa emre gibi.

Arda iyi cocuk bence, hani bozuk bir zihniyeti oldugunu inanmiyorum, ama konusmasa daha iyi olacak, bu aciklamalar olmamis, konusmasini bilmiyor bence, en büyük sorunuda odu türkiyedeyken.

bas git koca kafa cahil konusan sensin, hemi futbolcu olacak hemide azizi sevecek öyle mi? sen yaptin spora ihanet ediyorsun bu aciklamalarla, aziz tam bir futbol katili

Türk futbolunun Avrupa'ya servis ettiği en büyük oyuncuya basının gazıyla bir anda düşman olan bir taraftarı da ben görmek istemiyorum ama var..

basinin gazi nedir. bu röportaj yalanmi. o fotograflar yalan mi. ha yalansa ozaman gaza gelmişimdir. futbolculuguna laf etmiyorum zaten ben.

ardayi severim ama aziz denen şikeciyi savunan gözümde karaktersizin önde gidenidir

Bundan sonra fenere gitmişin gitmemişin umurumuzda değil kendini de bi bok sanma o takımın yıldızları Costa,Koke,Godin,Courtois ve Filipe sen değilsin.

arda iyidir iyi Galatasaraylıdır ama azizi savunan kim olursa olsun gözümde sıfırdır.

Türk futbolunun Avrupa'ya servis ettiği en büyük oyuncuya basının gazıyla bir anda düşman olan bir taraftarı da ben görmek istemiyorum ama var..

Basinin gazi mi? Salak mi bu herif, o kadar beyinsiz mi de "gaza gelerek" böyle seyler söyler?

Allah askina savunacagim diye böyle absürd argümanlar la gelmeyin.

I am the one who knocks!

Zaten gittiği gün bitmişti benim için gidiş sürecinden ötürü diyeyim birde hala yüzsüz yüzsüz konuşması "o" kulüp olarak filan anması böyle saçma sapan açıklamaları ile benim gibi sakin olan birini bile çileden çıkartacak cinsten hala neyin sabrını sınıyor veya test ediyor anlamıyorum.

Ulan madem bu haltları yiyorsun alma arkadaşım bizim kulübün adını ağzına alma git Aziz'inden Acun'undan primini yap ya onlar şöyle böyle çok kıyaklarda ama Galatasaray'ı da çok seviyorum bizi ilgilendirmiyor arkadaş o adamlarla aynı cümlede anmak zorunda değilsin hep bizi git başka sömürecek yer bul.

Zaten gittiği gün bitmişti benim için gidiş sürecinden ötürü diyeyim birde hala yüzsüz yüzsüz konuşması "o" kulüp olarak filan anması böyle saçma sapan açıklamaları ile benim gibi sakin olan birini bile çileden çıkartacak cinsten hala neyin sabrını sınıyor veya test ediyor anlamıyorum.

Ulan madem bu haltları yiyorsun alma arkadaşım bizim kulübün adını ağzına alma git Aziz'inden Acun'undan primini yap ya onlar şöyle böyle çok kıyaklarda ama Galatasaray'ı da çok seviyorum bizi ilgilendirmiyor arkadaş o adamlarla aynı cümlede anmak zorunda değilsin hep bizi git başka sömürecek yer bul.

Kendi oyuncumuz olmasa bile birine hakaret etmek serbest mi? Senin için demiyorum.

Kendi oyuncumuz olmasa bile birine hakaret etmek serbest mi? Senin için demiyorum.

Forum kuralları çerçevesinde kim olduğu gözetmeksizin küfür/hakaret veya bunların iması yasak.Yalnız bunu sormandaki amacı anlayamadım şu an ?

Geri
Üst Alt