- 23 Aralık 2008
- 64.960
- 62.790
- 5.103
Real madridin scout ekibi efsane yalniz iyi topcular yakaliyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazarlamayı çok iyi yaptılarEmre 17 yaşında şl oynadı bu kadar yaygara yapılmadı ne oynadı bu çocuk kaç maç kurtardı milli maçta adama çarpıp giren bir golü var bu çocukla ilgili aklımda tek kalan bjk maçında yaptığı sahtekarlık
Adamlar o kadar vasata alıştıki vitaminsiz Arda bile gözlerine mesai gibi geliyo napsınlarPazarlamayı çok iyi yaptılar
Zamanında Arda Turan için her şeyi konuştular kaçar ayak gitti
Tamam 18 yaşında ama fizik olarak zayıf
Herhangi bir maçı aldı diyebileceğimiz maç, belki yarım bir iki maç var
Tamamen yeteneğine para verildi
Bu güzellemeleri de anlamadım yani
Alex gitti bu kadar yaygara kopmadı
Sosyal medyada birde Arda Turan ile kıyaslama var
Sakin olun arkadaş daha oynamadı
Salih Uçan da gitti
Niye hazımsız olalım real Madrid in her yaptığı transfer doğrumu benim kızdığım öyle bir övülüyoki burda forumda ve basında Türk futbolunda gelmiş geçmiş en büyük yetenek sankiHazımsızlığı bırakın artık arkadaşlar. Beğenseniz de, beğenmeseniz de adam Real Madrid’e transfer yaptı. Yok oynayamaz, yok zayıf. Bir sene kira, bir sene rotasyon derken bir bakmışsınız ŞL kupasını kazanmış. Bize düşen kulüp olarak böyle yetenekleri daha iyi takip edip herkesten önce keşfetmek, altyapıya önem vermek ve bir sonraki yıldızın bizden çıkması için çaba göstermek.
En objektif sizsiniz yav bravo, plaket falan mı bekliyorsunuz anlamadım ki. İnsanlar beğenmedikleri bir topçuyu sırf Real Madrid'e transfer yaptı diye övmek zorunda mı? Yaptıkları bütün transferler tutmuş mu? Oyununun içinde devamlılığı olmayan, topsuz oyunda zerre etkisi olmayan, baskı altında oynadığı tek maçta bile etki gösterememiş bir çocuğu sırf yetenekli ve solak diye övelim madem. Kendisini geliştirsin oralarda tutunsun o zaman zaten insanlar gereken övgüyü yapar. Henüz doğru düzgün hiçbir şey göstermedi zira.Hazımsızlığı bırakın artık arkadaşlar. Beğenseniz de, beğenmeseniz de adam Real Madrid’e transfer yaptı. Yok oynayamaz, yok zayıf. Bir sene kira, bir sene rotasyon derken bir bakmışsınız ŞL kupasını kazanmış. Bize düşen kulüp olarak böyle yetenekleri daha iyi takip edip herkesten önce keşfetmek, altyapıya önem vermek ve bir sonraki yıldızın bizden çıkması için çaba göstermek.
Arda Güler'in dedesi Mehmet Ali Güler: "Modric, Arda'yı aramış ve 'Ben bir yıl sonra futbolu bırakacağım, 10 numara senin olacak' demiş" (DHA)