arda güler

Pislik bir çocuğa benzemiyor. Öyle olursa söverimde aklı başında çocuğa benziyor

Arda'nın Fb'li olması açıkçası umurumda değil

Türk gençlerinin çok başarılı olmalarını ve yurtdışına çıkmalarını istiyorum

Bu ülkede her alanda bir devrim lazım ve bunu yapacak olanlar da Arda gibi gençlerimiz

O yüzden gençlerin her alanda çok başarılı olmalarını ve dünyaya açılmalarını canı gönülden istiyorum

Yolları açık olur umarım

marcaodan gelen parayı basıp alalım. Dursun Başkan ilk fırsatta Arda’nın fiyatı sorsun

Öncelikle yorumuma başlamadan önce işallah başarılı olur bunu baştan söyliyeyim. Bu kadar yaygaradan sonra dün akşamki maçın performans videosunu izledimde bu kadar abartılacak ne var bir şey anlamadım. Çocuk yetenekli topla ilişkisi güzelde diğer ortalama oyunculardan kendini ayıracak çok bir aman aman özelliğini göremedim(frikik dışında). Bugün bu cocuğu gereğinden fazla abartanlar yarın yerin dibine sokacak ilk kişiler olacak zaten. bide çocuğu messiyle kıyaslayanlar var 🤦‍♂️ Bu kıyaslamayı yapmadan önce Messinin16 yaşındayken arjantinle u20 dünya kupasında neler yaptıklarına bir bakın isterseniz

yalnız çok enteresan türkiyede x genc bir oyuncu hemen abartiliyo, almanyada tam tersi,

zamaninda hoeneß basın mensuplara kroos icin cildirtmisti cok övüyorusunuz diye

Net kaliteli cocuk.

Ek olarak sol ayakli futbolcularin ayri bir albenisi oluyor. Ömer Bayram haric.

Müthiş yetenek. Sakatlık sıkıntısı yaşamazsa gelişimini sürdürürse çok farklı yerlere gelir.

umarım başarılı olamaz.

kerem için her türlü algıyı yapan medyanın olduğu yerde fener forması giyen her futbolcu ahlaksızdır, karaktersizdir bundan sonra benim gözümde
Bende iyi niyetle düşünmüştüm ama bizim genç oyunculara saldıran zihniyetin oyuncusu rezil olsun aynı fikirdeyim

en kısa sürede ankaramıza dönüp tofaş'la drift ustası olmasını dilerim. solaklar bu konuda çok başarılı

Geri
Üst Alt