Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.997
- 4.457
- 1.788
5m cikis bedeli varmis, acun 25m basip alirsa fenerbahcesini desteklemek icin sasirmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aninda ilk onbire girmez zatenPremier lig haberleri komik, bu fizikle 20 dk sonra kalp krizi geçirir, daha bizim ligde omzu vuran deviriyor bu çocuğu, orada olan tempodan nefes alamaz
koptumPremier lig haberleri komik, bu fizikle 20 dk sonra kalp krizi geçirir, daha bizim ligde omzu vuran deviriyor bu çocuğu, orada olan tempodan nefes alamaz

aninda ilk onbire girmez zaten
potensiyal kesin var.
Biz alırsak medya arda da büyük düşüş diye yazmaya başlarArkadaslar sezon sonu 5 milyonu yatirip alsak mi aldiktan sonra 15e satsak mi ha
Konuya girerken hep Ara Güler sanıyom sonra 1 bakıyom ki Fb'nin sahtekar çöpüymüş deyip hop geri çıkıyom ben bu konudan yav![]()
Premier ligde dokunmaya faul çalmazlar.Nereye geldiğini şaşırır kötülemek için demiyorum bizim oyuncumuzda olsa aynı düşüncede olurdum.Premier lig haberleri komik, bu fizikle 20 dk sonra kalp krizi geçirir, daha bizim ligde omzu vuran deviriyor bu çocuğu, orada olan tempodan nefes alamaz