arda güler

Anadolu maçlarında buna basmıyorlar.
Hakemlerde bu milletvekili'ni çok koruyor. Neymiş hakemler yetenekli topcuyu korurmuş. Ulan bu veledi Messi ile karsilastiriyorlar Pepe,Ramos messiyi tokat manyağı yapıyordu kim diyordu Messi çocuk aman koruyalim yıldız oyuncu diye

Atilan omuzda
Gerzek tezahüratı falanda yanlisti
Bize bi yanlisi olmadi simdiye kadar durduk yere gündem yapıyoruz bize ne yav

Hakemlerde bu milletvekili'ni çok koruyor. Neymiş hakemler yetenekli topcuyu korurmuş. Ulan bu veledi Messi ile karsilastiriyorlar Pepe,Ramos messiyi tokat manyağı yapıyordu kim diyordu Messi çocuk aman koruyalim yıldız oyuncu diye
Messi'nin yerinde olsa o dönem Pepe ile karşılaşsa abi geçebilir miyim der. :asd:

chelsea maçında cole azgına etti messinin yazmış twitterda biri yav haklı da.

Aglamasinlar ya omuz atmaktan kim oldu ya

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Tasosu ütülen çocuklar gibi ağlayarak eve koşacak kıvama gelmişti maçtan çıkarken

Normal sartlarda ben oynatmazdim. Arenada zafer sarhoşu 55 bin kisi var ve daha fazla kan isterlerken oynatmazdim ama bu sefer de niye oynatmadi diyeceklerdi 😁 Dun hakikaten cocuk gibi kaldi ki basta Samet - Szalai - Zayc - Batsu - Valencia filan hepsi cocuklar gibiydirler. Haliyle bu cocugun atmosferi kaldirmasi da beklenemezdi. Acikcasi feneri bu kadar sinmiş beklemiyordum. Bildigin dokunsan aglayacaklardi. Tarihi farki kacirdik ona yanarim.
Neyse cocuga gelirsek, topla iyi ve oyun gorusu de bence iyi ama geri kalan her sey boş demeyelim de ham diyelim ve eksik yerlerini gelistirmek de kendisine bagli. Hayali filan varsa mutlaka gitmeli.

dokunmak yasak 1 metre öteden müdahale ediyosanız edin yoksa ifbliler kızıyo

Türkiyenin gururu .

neden mi , ne mi yaptı , bende bilmiyorum herkes öyle diyor öyleymiş.

Öyle bir algı oluşturdular ki çocuğu statta ıslıkladık diye fenerli taraftarlar bize kızdı.

Oldu işimiz gücümüz yok bir de çocuk mu eğlendireceğiz.

Arda Turan Kadıköy de maçtan önce ısınırken baroni iti durduk yere saldırmıştı çocuğa kimse tepko vermedi

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle bir algı oluşturdular ki çocuğu statta ıslıkladık diye fenerli taraftarlar bize kızdı.

Oldu işimiz gücümüz yok bir de çocuk mu eğlendireceğiz.

Arda Turan Kadıköy de maçtan önce ısınırken baroni iti durduk yere saldırmıştı çocuğa kimse tepko vermedi

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
onu hatırlamazlar!! ki o zaman ki arda da milli takımın kaptanıydı

beter olsunlar ama iyi yaptı taraftar ıslıklayarak.. ne ekersen onu biçersin

Geri
Üst Alt