arda güler

Bizim Arda'nın o yaşlarındaki halinden çok daha yetenekli. Oyun aklı da çok iyi. Başarılı yerlere gelir mutlaka.
Arda turani 17'sinde ni izlediniz?arda 19 yasinda manisada sagbekti.sonra gelip liverpolun içinden geçmişti .arda guler insallah avrupa görür

Arda inşallah uzun süreler alır da çokta iyi olmadığını herkes görür.asil tehlike İsmail yüksek bence.ismail yüksek çok iyi oynuyor.

Nedense 90 dakika oynatmiyorlar. Bu bana çok garip geliyor. Hep son anlarda oyun kopmusken rakip yorgunken giriyor. 90 dakika ciddi maçta izlemek lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu sadece ben farkettim saniyodum.skor urettigi maclarda rakip hep geride,oyundan düşmüş vs oluyo.aslinda daha iyi genc oyuncular icin bu rahatlik.arda bunu epey kullandi fbde

ewet ismail yüksek bence de iyi oyuncu bu sene bursayla yaptığımız hz. maçında da kendini göstermişti. kerem gibi 4. ligden geldi sanırım. biz alsak iyi olurmuş. #bence.

Kariyeri bi başarılı topçu önü açık dememe bakar akıllı ol arda

hatta dahada geçmişten örnek verelim salih uçan bunların hepsinden daha yetenekliydi zamanında ki roma o yaşında cuvalla para döktü

ardanın sol ayagı raket gibi masallah yalnız oyun görüşü bence zayıf çok eleştirsekte bizim koca kafa arda da ki oyun zekası uzun yıllar önce ırkçı fetocu bodur agabeyınde vardı en son türkiye liglerınde

Arda inşallah uzun süreler alır da çokta iyi olmadığını herkes görür.asil tehlike İsmail yüksek bence.ismail yüksek çok iyi oynuyor.
23 yasinda teknik bi onlibero.korkulacak hicbiseyi yok ardaninda,ismailinde.abarta abarta bi hal oldunuz iyice.arao da geldi.bu ortasaha bollugunda sans bulabilcekler mi gorecegiz

23 yasinda teknik bi onlibero.korkulacak hicbiseyi yok ardaninda,ismailinde.abarta abarta bi hal oldunuz iyice.arao da geldi.bu ortasaha bollugunda sans bulabilcekler mi gorecegiz
Okursan arda dan birşey olmayacağını söylüyorum.ama İsmail yüksek iyi futbolcu izlersen sende görürsün.

hatta dahada geçmişten örnek verelim salih uçan bunların hepsinden daha yetenekliydi zamanında ki roma o yaşında cuvalla para döktü

ardanın sol ayagı raket gibi masallah yalnız oyun görüşü bence zayıf çok eleştirsekte bizim koca kafa arda da ki oyun zekası uzun yıllar önce ırkçı fetocu bodur agabeyınde vardı en son türkiye liglerınde
Salih müthiş yetenekti,yazik oldu

Geri
Üst Alt