arda güler

Fizik en büyük sıkıntısı, bir de çok baskı var üzerinde kaldıramıyor gibi.

Ya arkadaş bunun neresi yetenekli? Insanları anlamıyorum. Herkes bunu süper star ilan etmiş. Bu süper star ise Barış ne? Kenan bile bundan iyi topçu ki çok bireysel oynuyor.

Fener'li medyanın şişirmesi, sıradan bir topçu fiziğine bile sahip değil. Temaslı oyunda hiç yok. Arada bir şut çeken adam da öyle yıldız filan olmaz. Real Madrid'e gitti ama ortada yok. Tekrar fenere döner bir kaç seneye. Şuan milli takımda oynaması bile skandal iken bunun yüzünden diğer oyuncular demoralize oluyor.

Çöp.

Saçma sapan argümanlarla övülüp aynı şekilde gömülen futbolcu. Kimse zaten Arda'nın yeteneğini eleştirmiyor. Yetenek tamam ama eleme usulü, turnuva maçları gibi maç içi istikrarın her şey olduğu mental ve fiziksel güçle kazanılacak maçlarda Arda'nın, Kenan'ın oynamaması gayet normal.

Seni seviyordum ama şuan mesafeliyim. Barış'ın asistini yedin, barışa iki kere gollük pas verecekken vermedin.

Bunda az buçuk pas bilgisi vardı, irfandan falan bayağı veri çekmişti gittiğinden beri sıçmış üstüne bir bok katamamış. Anca şut çekeyim abi, korner atayım abi, bana gelsin abi.
Ancelotti bunu çok pis harcar

1 tane arda gülerci kaldı forumda

Yetenek olabilir ama kullanabildiğinde işe yarıyor o yetenekler. Takımın bir parçası olarak görmedi gibi bu maçta kendini.

bu fizikle kadın futbolda bile ezerler bunu, çeklerin karşısında köksal baba gibi takıldı

Bu maçta özellikle barışa pas atmadin Ferdi ile beraber. Lobinden ayrildim

Yuksek tempoda oynamayi bilmedigini daha 2 gun once yazdim bazilari genc oyuncuda oyle bir problem olmamali yazdi ama sorun yasi degil, Arda Real Madrid'de bile cok az mac yapti ve fiziksel olarak bu seviyedeki maclarin temposuna alisik degil. 3-4 gunde bir maci kaldiramiyor bugun Montella'da aynisini soyledi.

Hala her mac Arda oynamali diyenler var televizyonda ama cocugun gucu yetmiyor buna, bir anlatamadik gitti.

Boyle oyunculari korumak lazim, cunku daha cok calismalari ve guclenmeleri gerek ayni zamanda kuluplerinde daha cok forma giymeleri lazim. Henuz milli takimi tasiyacak kapasitede degil, keza Kenan icin de gecerli bu.

Ulkece agzina ettik cocugun. Gecen hafta bir kesim bu takim Arda'nin takimi deniyordu, simdi baska bir kesim itin g*tune sokacak. Takimciliktan vazgecilmedigi surece, milli takimin huzurlu bir sekilde oynamasi ve basari kazanmasi imkansiz.

Halbuki takim ve hoca kendi haline birakilsa hem bireysel, hem de takim olarak daha basarili olacagiz. Bugun Baris atti topragi ustunden, umarim Arda'nin da cikip alacagi maclar olur. Cunku bu kadroda o yetenek var.
Takımdılıkla alakası yok, 300 dakika top oynadı diye Ronaldo Messi ile kıyaslanıp milli takımın bu olmadan oynayamayacak gibi davranılıyor.

Bu da Kenan da daha ham, çok yolları var, belki 2 sene sonra gidersek dk olmadı 4 sene sonraki Avrupa şampiyonasında üst üste koymuş bilinçlenmiş iki yetenek sahibi oluruz.

Ardanın çöpe atılacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, sağa yakın oynadığında ortaya katedemiyor çünkü ağır kalıyor ve fizik gücü zayıf. First touch ı mükemmel, şutları yakın-uzak tehlikeli ve dar alanda becerikli adam. Forvet arkasında serbest takılması hatta 2.forvet gibi oynaması lazım bana kalırsa. Kanatta adam kovalayacak veya kaleden uzak tutulacak bir oyuncu değil. Mevcut özellikleriyle dünya futbolunda elit kategoriye çıkamayacak diye düşünüyorum ama 2.sınıf bir takımın yıldızı olabilir.

Şu anki haliyle en fazla maçın sonunda gole ihtiyaç varsa oynar. Şu maçtan sonrada saçma sapan tweet'ler gelmez umarım.

Yuksek tempoda oynamayi bilmedigini daha 2 gun once yazdim bazilari genc oyuncuda oyle bir problem olmamali yazdi ama sorun yasi degil, Arda Real Madrid'de bile cok az mac yapti ve fiziksel olarak bu seviyedeki maclarin temposuna alisik degil. 3-4 gunde bir maci kaldiramiyor bugun Montella'da aynisini soyledi.

Hala her mac Arda oynamali diyenler var televizyonda ama cocugun gucu yetmiyor buna, bir anlatamadik gitti.

Boyle oyunculari korumak lazim, cunku daha cok calismalari ve guclenmeleri gerek ayni zamanda kuluplerinde daha cok forma giymeleri lazim. Henuz milli takimi tasiyacak kapasitede degil, keza Kenan icin de gecerli bu.
Kenan en azından güçlü. Bu ardaya göre. Onun sorunu çok topla oynuyor

Bunda az buçuk pas bilgisi vardı, irfandan falan bayağı veri çekmişti gittiğinden beri sıçmış üstüne bir bok katamamış. Anca şut çekeyim abi, korner atayım abi, bana gelsin abi.
Ancelotti bunu çok pis harcar
2m boyunda stoperlerin olduğu takıma karşı 3 defa arka arkaya korneri ön direğe vurdu.

Çıldırdım orada yav.

Geri
Üst Alt