- 28 Kasım 2008
- 16.159
- 4.947
- 2.448
Fizik en büyük sıkıntısı, bir de çok baskı var üzerinde kaldıramıyor gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hosgeldınAntipati duymaya başladım
1 tane arda gülerci kaldı forumda
Takımdılıkla alakası yok, 300 dakika top oynadı diye Ronaldo Messi ile kıyaslanıp milli takımın bu olmadan oynayamayacak gibi davranılıyor.Ulkece agzina ettik cocugun. Gecen hafta bir kesim bu takim Arda'nin takimi deniyordu, simdi baska bir kesim itin g*tune sokacak. Takimciliktan vazgecilmedigi surece, milli takimin huzurlu bir sekilde oynamasi ve basari kazanmasi imkansiz.
Halbuki takim ve hoca kendi haline birakilsa hem bireysel, hem de takim olarak daha basarili olacagiz. Bugun Baris atti topragi ustunden, umarim Arda'nin da cikip alacagi maclar olur. Cunku bu kadroda o yetenek var.
daha önce de yazmıştım, Emre Mor ilk parladığı zaman bundan çok daha fazlasını vaat ediyordu.Milli takımda bunun kadar kendini bir bok sananı görmedim.
4e 4 hücumda 30 metreden kaleye vuranın aklına tüküreyim
Kenan en azından güçlü. Bu ardaya göre. Onun sorunu çok topla oynuyorYuksek tempoda oynamayi bilmedigini daha 2 gun once yazdim bazilari genc oyuncuda oyle bir problem olmamali yazdi ama sorun yasi degil, Arda Real Madrid'de bile cok az mac yapti ve fiziksel olarak bu seviyedeki maclarin temposuna alisik degil. 3-4 gunde bir maci kaldiramiyor bugun Montella'da aynisini soyledi.
Hala her mac Arda oynamali diyenler var televizyonda ama cocugun gucu yetmiyor buna, bir anlatamadik gitti.
Boyle oyunculari korumak lazim, cunku daha cok calismalari ve guclenmeleri gerek ayni zamanda kuluplerinde daha cok forma giymeleri lazim. Henuz milli takimi tasiyacak kapasitede degil, keza Kenan icin de gecerli bu.
2m boyunda stoperlerin olduğu takıma karşı 3 defa arka arkaya korneri ön direğe vurdu.Bunda az buçuk pas bilgisi vardı, irfandan falan bayağı veri çekmişti gittiğinden beri sıçmış üstüne bir bok katamamış. Anca şut çekeyim abi, korner atayım abi, bana gelsin abi.
Ancelotti bunu çok pis harcar