arda güler

ömer faruk da 17 üstat
öfbyi 15 yaşındayken falan izlemiştim arada ciddi fark var potansiyel olarak

Büyümüyor o da yav😀

Doğru diyorsun o yaşlarda Ömer Faruk gibi potansiyellisini görmedim ben de. Ama Arda da ciddi bir potansiyel var. Mustafa kapı gibi büyüdükçe yeteneği körelmezse güzel işler yapar

Büyümüyor o da yav😀

Doğru diyorsun o yaşlarda Ömer Faruk gibi potansiyellisini görmedim ben de. Ama Arda da ciddi bir potansiyel var. Mustafa kapı gibi büyüdükçe yeteneği körelmezse güzel işler yapar
evet büyük potansiyel de fenerliler baya övünce öfbden büyük yetenek sandım da kendileri avutmak için abartıyorlarmış :D

Bizim Hamza da alt yaşlarda muhteşem parlıyordu. U19da yeterince şans bulamadı. Oyunu da biraz ürkek gibi

Emre Mor hissi oluşturuyor sahada. Umarim akibeti benzemez. Nekadar da rakip takimin oyuncusu olursa olsun, boyle Turk genclerini gorunce hep destek olmusumdur. Yürüyedur

Fbli oyuncu hakkında ne iyi yorum yaparım ne de kötü yaparım.Yarın bizi yendiği zaman her türlü çirkefliği yapmayacağının garantisi olmadığı için rakip takımlarının genç oyuncularını desteklemiyorum.Bonservissiz başka bir takıma transfer olmasını isterim..

2-3 calim attigi diye, yine efsane anilan bir fb balonu.

2023de beles avrupaya gider

Çocukta yetenek var. Kıskançlığın alemi yok. Türk genç potansiyelleri yurt dışına göndermek gerekiyor. Gerçi şu lanet yabancı sınırı artık bunada engel olur. Karaktersizlik peşinde olmayan ve futboluna odaklanmış her yetenekli türk futbolcusunu desteklerim

Müthiş bi çocuk hiç bok atmayın böyle topçular 40 yılda bi zor bulunur, acil avrupadan bi kulüp gelip alıp götürmeli

Geri
Üst Alt