arda güler

Net objektif yorumum maximumu irfan kadar olan futbolcu

evet ulan ben vuracagım topa hahaha

images-1.webp

Genclerbirligi 3-4 milyon kabul edip bunun 20% Fenere satsin. Bu cocuk sonra yeteri kadar oynamadigi an, beni oynatin yoksa giderim deyip forma sansi bulmaya baslasin ve isteyeni ciktigi an, 1500 dakikayi doldurmadan ben sakatim deyip oynamasin. Sonra yazin 5M gidebilir. Ondan sonra Antuyu görmeyi istiyorum.

Serbayın meşur ettiği averaj futbolcu

Sene sonunda bu çocuğun oynasa da oynamasa da takımdan ayrılacağını düşünüyorum 5 m euro opsiyonunun devreye girmemesi için 1500 dakika süre alması gerekiyor şu ana kadar 146 dakika süre almış. 8 tane Avrupa maçı oynamışlar uzatmalarla 750 dakika yapıyor ve 6 tane lig maçı oynamışlar uzatmalarla 560 dakika yapıyor toplam 1310 dakika da sadece 146 dakika süre almış. Daha bunların zorlu fikstürleri başladığı zaman bu sefer de tecrübesiz diye oynatmayacaklar muhtemelen tek şansları şu olur şampiyonluktan uzak kalırlarsa anca oynatırlar aksi taktirde bu çocuk o kadar süre bulabileceği bir ortam olmayacak. Jesus genel de önde olduğu maçlarda dahi kendi adamlarını sokuyor.

Şu da var İsmail Kartal'da ilk 11 başlatmıyordu Jesus da başlatmıyor bu kadar yetenekli deniyorsa da neden 2 teknik adam da 11 başlatmadı.

Sene sonunda bu çocuğun oynasa da oynamasa da takımdan ayrılacağını düşünüyorum 5 m euro opsiyonunun devreye girmemesi için 1500 dakika süre alması gerekiyor şu ana kadar 146 dakika süre almış. 8 tane Avrupa maçı oynamışlar uzatmalarla 750 dakika yapıyor ve 6 tane lig maçı oynamışlar uzatmalarla 560 dakika yapıyor toplam 1310 dakika da sadece 146 dakika süre almış. Daha bunların zorlu fikstürleri başladığı zaman bu sefer de tecrübesiz diye oynatmayacaklar muhtemelen tek şansları şu olur şampiyonluktan uzak kalırlarsa anca oynatırlar aksi taktirde bu çocuk o kadar süre bulabileceği bir ortam olmayacak. Jesus genel de önde olduğu maçlarda dahi kendi adamlarını sokuyor.

Şu da var İsmail Kartal'da ilk 11 başlatmıyordu Jesus da başlatmıyor bu kadar yetenekli deniyorsa da neden 2 teknik adam da 11 başlatmadı.
Su ana kadar 7 tane Avrupa ve 5 tane lig maclari var, toplam 1080 dk yapiyor. Kaba bir hesap ile 31 lig maci ve Avrupa'da bir tur daha oynayacaklarini dusunursek 7 Avrupa maclari var, toplam 38 mac ve 3420 dk yapar. Kupada en fazla 6 mac oynaniyor, diyelim ki hepsinde 90 dk oynadi, toplam 540 dk yapar. Eger geri kalan maclar icin ayni oranda oynarsa 462 dk yapar ve yeterli olmaz. 1500 dk'yi bulabilmesi icin bu zamana kadar buldugu sansin, sezonun geri kalaninda 2 katini bulmasi lazim. Tabi eger kupada her mac 90 dk oynamaz veya erken elenirlerse, ligde veya Avrupa'da daha da cok sure bulmasi gerkiyor.

Senin de soyledigin gibi, eger ligde geriye dusmezlerse -ki bu hakemlerle ve TFF ile hic sanmiyorum- oynama sansi bulamaz ve cok buyuk ihtimal 1500 dk'yi tamamlayamaz. Diger yandan zaten hepimiz biliyoruz ki, Fener'den genc oyuncu cikmaz, yetistiremezler. Cok ozenirler bize ama yapamazlar. Eyyorlamam bu kadar.

Takimima almak istesem maksimum 5 milyon ve sonraki satistan pay veririm.
Madem cok iyi yarin aksam oynasin. Rennes macini izleyecek cok scout var. Kendisini gostermek icin bundan daha iyi mac olamaz

fiziği dillendirildiği kadar kötü değil, özlü bi vücudu var gelişime açık. omuzlar biraz dar ama alt vücut dengesi geliştikçe sağlamlaşır. atalay babacan muamelesine gerek yok, yeteneği zaten var. çocuk değil de gerçek bir erkek olarak görürse kendini iyi topçu olur

Yetenekli olmasına lafım hiç yok. Ama medyanın bu tutumu bana doğru gelmiyor. Bu çocuk transfer görmezse ve ligde kalmaya devam ederse bu sefer aman Arda'ya faul yapılmasın aman şöyle böyle gibi tutumlar çok artacak ve ister istemez çocuk korunmaya çalışılacak ikili mücadelelerde vs. Anadolu takımları da gol yedik ama Arda'dan yedik yahuu genç çocuk sevinsin moduna girerse o zaman işte sıçarız

bıktım şu bebenin güzellemelerinden. Bundledan bildirim geliyor neymiş ardanın gecesi okuyunca dedim herhalde 3 gol attı. 1 gol 1 asist sürekli bir pompalama halinde bu fener medyası. Geçen sene bizim kerem costugunda hiç hatırlamıyorum bu tarz bildirimler

bıktım şu bebenin güzellemelerinden. Bundledan bildirim geliyor neymiş ardanın gecesi okuyunca dedim herhalde 3 gol attı. 1 gol 1 asist sürekli bir pompalama halinde bu fener medyası. Geçen sene bizim kerem costugunda hiç hatırlamıyorum bu tarz bildirimler
arda güler mi daha yakışıklı sen mi?

Overrated. Sezon başından beri hem fener hem hocası aşırı köpürtülüyor. Bu eleman ise geçen sezondan beri köpürtülüyor. Bariz bir yıkama yağlama çabası mevcut. Dün maçı izlemedim fakat baktım twitter yıkılıyor özete bir bakayım dedim. Ne attığı golde ne asistinde özel bir şey var. Keza Jesus çok iyi hoca olmasına karşın ne fbnin oyununda pres dışında bir şey var ne de hedef maçlarında üstün bir oyunu var. Bunların hepsi birbiriyle bağlantılı mevzular. Çocuk yetenekli , yaşı itibariyle üstüne düşülmesi de makul fakat bu ekstrem yalama durumu cidden çok acayip seviyelerde.

Geri
Üst Alt