Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su ana kadar 7 tane Avrupa ve 5 tane lig maclari var, toplam 1080 dk yapiyor. Kaba bir hesap ile 31 lig maci ve Avrupa'da bir tur daha oynayacaklarini dusunursek 7 Avrupa maclari var, toplam 38 mac ve 3420 dk yapar. Kupada en fazla 6 mac oynaniyor, diyelim ki hepsinde 90 dk oynadi, toplam 540 dk yapar. Eger geri kalan maclar icin ayni oranda oynarsa 462 dk yapar ve yeterli olmaz. 1500 dk'yi bulabilmesi icin bu zamana kadar buldugu sansin, sezonun geri kalaninda 2 katini bulmasi lazim. Tabi eger kupada her mac 90 dk oynamaz veya erken elenirlerse, ligde veya Avrupa'da daha da cok sure bulmasi gerkiyor.Sene sonunda bu çocuğun oynasa da oynamasa da takımdan ayrılacağını düşünüyorum 5 m euro opsiyonunun devreye girmemesi için 1500 dakika süre alması gerekiyor şu ana kadar 146 dakika süre almış. 8 tane Avrupa maçı oynamışlar uzatmalarla 750 dakika yapıyor ve 6 tane lig maçı oynamışlar uzatmalarla 560 dakika yapıyor toplam 1310 dakika da sadece 146 dakika süre almış. Daha bunların zorlu fikstürleri başladığı zaman bu sefer de tecrübesiz diye oynatmayacaklar muhtemelen tek şansları şu olur şampiyonluktan uzak kalırlarsa anca oynatırlar aksi taktirde bu çocuk o kadar süre bulabileceği bir ortam olmayacak. Jesus genel de önde olduğu maçlarda dahi kendi adamlarını sokuyor.
Şu da var İsmail Kartal'da ilk 11 başlatmıyordu Jesus da başlatmıyor bu kadar yetenekli deniyorsa da neden 2 teknik adam da 11 başlatmadı.
arda güler mi daha yakışıklı sen mi?bıktım şu bebenin güzellemelerinden. Bundledan bildirim geliyor neymiş ardanın gecesi okuyunca dedim herhalde 3 gol attı. 1 gol 1 asist sürekli bir pompalama halinde bu fener medyası. Geçen sene bizim kerem costugunda hiç hatırlamıyorum bu tarz bildirimler