Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.672
- 4.532
- 1.328
Sürekli 15 dk'lik oyunuyla övdüler ama daha çoook fırın ekmek yemesi lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çocuk gerçekten yetenekli; görmemek için kör yahut art niyetli olmak lazım. Fiziksel yönden eksik kalması da yaşı itibariyle doğaldır; önümüzdeki 2 yıl içinde yeterli hale gelecektir normal koşullarda. Daha önemlisi, karakter bakımından da iyi izlenim veriyor. Bizim futbolcumuz olmasını isterdim açıkçası...
Yaptığın kıyasa katılmıyorum. Ömür, tekniği de 'pır-pır' oluşuna bağlı bir oyuncuydu, çabukluğu dışında diğer özellikleri hücum için yetersiz kalınca, hocası tarafından orta sahaya evrildi; orada idare ediyor şimdilik. Hakkında bir ara destanlar yazılan AS lu Gökdeniz de SL de tutunamadı benzer şekilde...Yetenek yetmiyor, Abdulkadir ömür de yetenekliydi, hatta ardadan daha az yetenekli değildi, ne oldu ? Fenerlilerin bahsettiği kadar yıldız olacak bir çocuk değil bence, bu çocuğun kariyerini de ailesi yönlendiriyor, ondan dolayı da pek bir şey olacağını sanmıyorum
Yaptığın kıyasa katılmıyorum. Ömür, tekniği de 'pır-pır' oluşuna bağlı bir oyuncuydu, çabukluğu dışında diğer özellikleri hücum için yetersiz kalınca, hocası tarafından orta sahaya evrildi; orada idare ediyor şimdilik. Hakkında bir ara destanlar yazılan AS lu Gökdeniz de SL de tutunamadı benzer şekilde...
Arda öyle değil. Bir defa çevre kontrolü ile fark yaratıyor. Mustafa Kapı, Ömer Faruk Beyaz, Bartuğ Elmaz da bu kadar iyi değillerdi...Kariyer seyrini takip edeceğiz. Bağımlı-bağımsız pek çok değişken rol oynuyor böyle hususlarda. Şu anın tespitini yapmaktan ötesine gidemeyiz...
fbli topçu sever misin
Ne demek? Bayılırım; en sevdiğim!fbli topçu sever misin

raporladımNe demek? Bayılırım; en sevdiğim!![]()