arda güler

Crespo vol2 sahtekarin teki bizim taraftarda buna messi muamelesi yapıyor. Bu kadar futbol takip edilip de bu kadar futboldan anlamayan insanın olduğu başka ülke yoktur herhalde emre çolak ve yunus Akgün'den üstün yönü Yok. Ulan emre Belözoğlu bunun yaşındayken neler yapiyordu bu kadar konuşulmadı. Bu arkadaşı Pedri,gavi,musiala ile karsilastiranlar var bir de şaka gibi 😂😂

Akil hocasi MHY, yazik oldu cocuga bundan sonra nereye gitse, ne yapsa pesinden gelecek bu penalti.
Yetenekli ama cok gucsuz, daha cok firin ekmek yemesi lazim.

Trio programı başladı mı?
En az iki tanesi penaltı diyecektir.

Yazik ettin kendine. Zaten benim cok bir beklentim yoktu malum fenerin klasik sisirme taktiklerini biz kasar Turk futbolu seyircileri yemeyizde, sende azicik akil olsa su hareketi yapmazsin. Baya bildigin atmissin kendini bir de ikna etmeye calisiyorsun mac sonu devre arasi falan. Bu arada, senden bir cacik olmaz en fazla bu boktan ligde fenerin oyuncusu olursun.

Acilen fb den gitmesi lazım

Yetenekli falan filan ama bulunduğu klüp nedeniyle yok olup gider yazık olur acilen kaçıp gitmesi lazım o folloş klüpten

Çok yetenekli bebe. Bir an önce kendini o çukurdan kurtarması lazım.

trtsporda

ardanın pozisyonu ekrana verılıyor ama tek yorumcu konusmadı pozisyon hakkında

ardından osayinin pozisyon verildi sarı agırmış gerek yokmuş

rezil herifler sizi

5 büyük ligin hiçbirinde oynayamaz arda şu haliyle, oralarda futbol durarak oynanmiyor
Katılmıyorum, hepsinde oynar. Gereksiz bir abartı var bebe hakkında amenna ama kabul etmek lazım ki yaşı küçük, gelişime açık bir hocayla müthiş topçu olabilir. Eskiler bilir Ronaldo MU'a ilk geldiğinde nasıldı sonra nasıl bir mental değişiklik yaşadı.

Geri
Üst Alt