arda güler

Katılmıyorum, hepsinde oynar. Gereksiz bir abartı var bebe hakkında amenna ama kabul etmek lazım ki yaşı küçük, gelişime açık bir hocayla müthiş topçu olabilir. Eskiler bilir Ronaldo MU'a ilk geldiğinde nasıldı sonra nasıl bir mental değişiklik yaşadı.

Şuan oynayamaz dedim zaten, 2 sene sonra oynar, ardayi pl maçında hayal et bakalım, ne yapıyorlar, bugün bile omzu koyan çocuktan topu aldı, 2.yari dünya kadar top kaybı yaptı, oralarda oynamak kolay değil, tempon yoksa zor

Şuan oynayamaz dedim zaten, 2 sene sonra oynar, ardayi pl maçında hayal et bakalım, ne yapıyorlar, bugün bile omzu koyan çocuktan topu aldı, 2.yari dünya kadar top kaybı yaptı, oralarda oynamak kolay değil, tempon yoksa zor
Bende şuanda da oynar diyorum işte. Mesut Özil senelerce oynadı hem de büyük takımlarda, her şey olabilir. 5 büyük lig deyince çok gözümüzde büyüttüğümüzü düşünüyorum. Premium takımlar hariç gayet de oynayabilir. İlk yarıda yaptıklarını yaptıktan sonra o top kayıplarını da görmez kimse. Neyse sonuçta anlaşamayacağız renktaş ama herif gitsin Fener'den noktasında hemfikiriz.

Bugun ilk kez izledim. Çok yetenekli; karekter olarakta sempatik gibi. Keske Yusuf Demir'de Arda kadar bize fayda verebilse.
Kendini yere attıgı pozisyon icin çok fazla kızmak bence bir abartı. O tur pozisyonlarda birçok oyuncu kendini yere atıp penaltı almaya calisiyor zaten.

Bende şuanda da oynar diyorum işte. Mesut Özil senelerce oynadı hem de büyük takımlarda, her şey olabilir. 5 büyük lig deyince çok gözümüzde büyüttüğümüzü düşünüyorum. Premium takımlar hariç gayet de oynayabilir. İlk yarıda yaptıklarını yaptıktan sonra o top kayıplarını da görmez kimse. Neyse sonuçta anlaşamayacağız renktaş ama herif gitsin Fener'den noktasında hemfikiriz.

Mesut prime halinda dünyanın en iyi 10 numarası falandı, oynaması normal, pl başka bir kuvvet ister, kaliteden bahsetmiyorum ki, bizim takıma da isim isim bak, çoğu pl takimindan iyidir ama oranın temposu başka

Bugun ilk kez izledim. Çok yetenekli; karekter olarakta sempatik gibi. Keske Yusuf Demir'de Arda kadar bize fayda verebilse.
Kendini yere attıgı pozisyon icin çok fazla kızmak bence bir abartı. O tur pozisyonlarda birçok oyuncu kendini yere atıp penaltı almaya calisiyor zaten.
@Hayri Cund

islemi sen belirle

Ayaklar iyi ama fizik gerçekten çok yetersiz yaw ve gelişmiyorda o yaşta güçlenebilir gayet oynadığı mevkiide güçlü olmak zorunda sonuçta kaçıp gidecek bir kanat değil çok fazla mücadeleye giriyor buna vuran alıyor topu bu konunun üzerine gidilmezse ayakları iyi bir yerli olarak kalır.

mhy ile irfan ile takılırsan büyük oyuncu olamazsın ardacım. kendine örnek alacağın adamlar bunlar değil

sahtekarlığa bu yaşta başlamış

Ulan velet, cin olmadan adam mı çarpmaya kalkıyorsun sen yaşına başına bakmadan.. Yetenekmiş bilmem neymiş dinlemezler, bu ülke topraklarında seni rezil eder, kariyerini başlamadan söndürürler, ergenliğini travma ile geçirirsin.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt