arda güler

Fb taraftarı yapar, adamlar topçu görmemiş ama bizim taraftarın yapması komik, o zargana vücutla hiçbir şey olmaz o çocukta
Fenerli herifler öyle muthis boyle süper diye diye milletin beynini yıkadılar bizimkiler bile inanmış. Çocugun ortaya koyduğu hicbir şey yok halbuki. Biz senede 20 gole katkı veren keremi bokluyoruz bunlar ardayı övüyor. Iki çalım + cılız sutla muthis herif olunuyorsa standartlar epey düşük demektir.

Fenerli herifler öyle muthis boyle süper diye diye milletin beynini yıkadılar bizimkiler bile inanmış. Çocugun ortaya koyduğu hicbir şey yok halbuki. Biz senede 20 gole katkı veren keremi bokluyoruz bunlar ardayı övüyor. Iki çalım + cılız sutla muthis herif olunuyorsa standartlar epey düşük demektir.

Yetenek fakiri bir ülke olduğumuz için yorumlar normal

Dünya yıldızı nasıl oynuyor

Yaptığı en cılız şutlar bile yalama spikerler tarafından müthiş şut olarak lanse ediliyor. Allahın vitaminsiz abartılmış şişirilmiş balonu!

Arda da tek gördüğüm bilekleri iyi onun dışında ben farklı özel nitelikde birsey görmedim.Bunu çocuğu kötülemek için değil simartildigi için söylüyorum büyük oyuncularin yaşı olmaz.

Kral ikinci yarıda taktik gereği topa dokunmadan mactan çıktı. Muthis topcu öyle boyle degil.

Yetenekli ama karakteri sıkıntılı. Ayrıca ciddi şekilde abartılıyor.

bjk maçında osuruktan penaltı aldıktan sonra bugün de yaptığı net penaltısı hiç edilerek gerçek fenerli olmuştur

Şu genç oyuncuları abartmayi bırakın önemli olan gelişimi nasıl olacak. Bir adam yetenekli ise 10 yaşında da olsa oynasa maç başı 2 çalım atar. Emre mor ardadan 2 kat daha potansiyelli ve yetenekliydi. Eski futbol yok artık . Neredeyse Avrupa da her takım da 18-20 yaş arasi ilk 11 oyuncuları var. Hala 15 yıl öncenin kafası ile bakıyoruz futbola. Pedro ve Gavi de ki sağlamlık ve istikrara bakın sonra ardayı övün. Artık bir oyuncu 18 yaşında dahi olsa eğer fiziksel olarak gerideyse bu övünülecek değil eleştirilecek bir şey futbol yapımız hakkında.

Kariyer sonuna kadar kalsın şikebahçesinde.
En büyük ceza bu olur bu sinsi sahtekar için.

Geri
Üst Alt