arda güler

fenerle hicbir bagi yok, tamamen basamak olarak kullanilmis, altyapisi genclerbirligi, kendisi gs'li cikarsa sasirmam

fenerle hicbir bagi yok, tamamen basamak olarak kullanilmis, altyapisi genclerbirligi, kendisi gs'li cikarsa sasirmam
Tipik fenerli
Oyun görüşü bence gayet iyi yaşına göre
Ciddi savunmalarda göremedik ama oyununu
Bizim maçta mantar ettik çocuğu mesela
Öğrenmesi gereken çok şey var gibi durmakta

Ülkemizin gururu aman dokunmayın diyen fbliler avrupaya gitmesine neden kızıyor ?
fb efsanesi olsun veya fbyi şampiyon yapsın diyorsanız ben o adamı ıslıkla ağlatırım kusura bakmayın. Bu kadar ülkeyi ve ardayı düşünüyorsanız gerizekalı olmanız lazım kalmasını istemeniz için, yok önce fb sonra arda sonra ülke ise o zamanda gelip ardaya çıt diyene böğürmeyeceksiniz.

Ayrıca ıslıklamak dahi arda için iyi bir şey mental olarak gelişir zaten el bebek gül bebek kim star olmuş ?
Eğer bizi gururlandıracak şeyler yaparsada arkasında durur ülkemizin gururu deriz ama fb şampiyon olmalı bu adamda Türkiyenin gururu diye mobbing yapılamaz.

Son düzenleme:
bomboş çar ya. klasik fbli abartması.

jesus'un yaptığı tek doğru tercih bunu oynatmamaktı bence. bizim maçta gördük, resmen ezildi gitti. tirbünden sıradan bir taraftar oynasa aynı etkiyi verirdi yani. yalan mı? ne yaptı?

bu kadar temassız oyundan kaçınıyorsan tek başına maçı alacak bir oyuncu olman lazım. inşallah bizim maçta 11 oynar diyordum, iyi ki de öyle oldu.

fbli holiganlara göre messi'den büyük futbolcu ama fiziğe bak 1.30 kız fiziği.

uyduruk anadolu takımlarının önünü aça aça oynadığı maçlarda göze hoş gelen bir kaç hareketi var o kadar. arda turan 20 yaşında tek başına milli takımı sırtlıyordu euro 08'de.

yusuf şimşek vardı zamanında, tarık daşgün aynı şekilde. bu balonun olacağı max o seviye.

avrupa'da taç atarken spiker seni bağıra çağıra övmez. ceza sahasında balıklama atlayınca penaltı verilmez. sırpın biri bir gelir bir omuz ile allahına kavuşturur o zaman görürsün.

ben herhangi bir avrupa takımının buna 17.5 bile vereceğini sanmıyorum. dandik ligde bile fark yaratamamış adam. gerçi bruma'nın hiç oynamadan 6.5'a satıldığı bir kulüp bunu 50'ye satarsa da şaşırmam. sonuçta kendileri veriyor parayı.

bomboş çar ya. klasik fbli abartması.

jesus'un yaptığı tek doğru tercih bunu oynatmamaktı bence. bizim maçta gördük, resmen ezildi gitti. tirbünden sıradan bir taraftar oynasa aynı etkiyi verirdi yani. yalan mı? ne yaptı?

bu kadar temassız oyundan kaçınıyorsan tek başına maçı alacak bir oyuncu olman lazım. inşallah bizim maçta 11 oynar diyordum, iyi ki de öyle oldu.

fbli holiganlara göre messi'den büyük futbolcu ama fiziğe bak 1.30 kız fiziği.

uyduruk anadolu takımlarının önünü aça aça oynadığı maçlarda göze hoş gelen bir kaç hareketi var o kadar. arda turan 20 yaşında tek başına milli takımı sırtlıyordu euro 08'de.

yusuf şimşek vardı zamanında, tarık daşgün aynı şekilde. bu balonun olacağı max o seviye.

avrupa'da taç atarken spiker seni bağıra çağıra övmez. ceza sahasında balıklama atlayınca penaltı verilmez. sırpın biri bir gelir bir omuz ile allahına kavuşturur o zaman görürsün.

ben herhangi bir avrupa takımının buna 17.5 bile vereceğini sanmıyorum. dandik ligde bile fark yaratamamış adam. gerçi bruma'nın hiç oynamadan 6.5'a satıldığı bir kulüp bunu 50'ye satarsa da şaşırmam. sonuçta kendileri veriyor parayı.

Silelim yav bu kadar fanatiklige grk yoq !!!!
Kaliteli oyuncu her yerde de oynar

Gençlerbirliğinin payi da %20'ydi sanırım eğer 17,5'a giderse 14 milyona felan satmış olacak fener 🤣
2.5 milyon + 8 oyuncunun ücretsiz kiralanması üzerine anlaştılar ama hiçbirini kiralamadılar.
+2.5 'a bitti yani o iş , peşkeş çekti gençler.

ama yetiştirme bedeli alırlar herhalde alıcı kulupten.

Gençlerbirliğinin payi da %20'ydi sanırım eğer 17,5'a giderse 14 milyona felan satmış olacak fener 🤣
yetenekli topcu, paslari falan cok iyi ama "büyük" maclarda hep sahadan silindi, bizim macta ve milli maclarda berbatti, ayakta duramadi, bütün toplari kaptirip ezdi, bakalim... arda turan bunun cok ilerisindeydi bence üstelik düzenli oynuyordu bizde

Bana göre ucu açık bir yetenek. Bir futbolcunun top kontrolü bile seviyesini belli eder Arda da ben buraların oyuncusu değilim diye iki sezondur bağırıyor. Dünya üzerinde o yaşlarda olup da arda'dan daha iyi stats'a sahip ikinci bir oyuncu yok.

Bizim maçta dökülmesi olumsuz bir referans ancak takımlar arasındaki fersah fersah kalite farkı ve Arda'nın ilk deplasman derbisine çıkıyor olması ile 18 yaşın verdiği toyluk da dikkate alındığında bu durum göz ardı edilebilir.

Umarım 17,5 maddesi doğrudur ve gider. Nasıl olsa Ali Koç o parayı çarçur eder.

fbde kalıyomuş h.o

ardanın babasının çok saçma talepleri olmuş

Geri
Üst Alt