arda güler

Menajerliği ailesi tarafından yapılan futbolcudan uzak duracaksın. 18 yaşında potansiyelli bir genç için ekstrem ne talebin olabilir ki? 2 sene zaten orada doğru düzgün forma şansı bulsa 3. senesinde dilediği yere dilediği gibi transfer yapabilir.

Brezilya'nin her sokağında en az bunun gibi bir tane top cambazı adam var. Modern futbolda artık fizik ve dayanıklılık daha ön planda. Bunun üstüne yeteneğini koyunca fark yaratiyorsun. O fizikle sert liglerde oynamasi imkansız. Defansif katkisi da yok denecek kadar az. Daha çok yolu var. Ama gidebilecek mi o yollardan bilemiyorum. Arda Turan ile kıyas edildiğinde yapisal olarak fersah fersah fark var. Turan'dan daha teknik daha hızlı gibi gözüküyor ama Arda Turan'daki liderlik takim sahiplenme vb özellikler bu çocukta sıfır. Simeone boşuna takimina monte etmedi Arda Turan'i. Hollanda ve Belçika liglerinde Arda Güler şuanki yapisiyla iş yapabilir ama Bundesliga dahil olmak uzere top5 ligde anca 60-70den sonra oyuna girer onda da dili dışarda tamamlar maçı

Brezilya'nin her sokağında en az bunun gibi bir tane top cambazı adam var. Modern futbolda artık fizik ve dayanıklılık daha ön planda. Bunun üstüne yeteneğini koyunca fark yaratiyorsun. O fizikle sert liglerde oynamasi imkansız. Defansif katkisi da yok denecek kadar az. Daha çok yolu var. Ama gidebilecek mi o yollardan bilemiyorum. Arda Turan ile kıyas edildiğinde yapisal olarak fersah fersah fark var. Turan'dan daha teknik daha hızlı gibi gözüküyor ama Arda Turan'daki liderlik takim sahiplenme vb özellikler bu çocukta sıfır. Simeone boşuna takimina monte etmedi Arda Turan'i. Hollanda ve Belçika liglerinde Arda Güler şuanki yapisiyla iş yapabilir ama Bundesliga dahil olmak uzere top5 ligde anca 60-70den sonra oyuna girer onda da dili dışarda tamamlar maçı
En doğru yorum.Arda turanda dar alanda pas yeteneği ve dar alanda 2 kişiyi bile çalımlayabilen bir yeteneği var bunda o yok.Fiziksiz avrupa maçları ve cl maçlarında birşey yapamaz.

Menajerliği ailesi tarafından yapılan futbolcudan uzak duracaksın. 18 yaşında potansiyelli bir genç için ekstrem ne talebin olabilir ki? 2 sene zaten orada doğru düzgün forma şansı bulsa 3. senesinde dilediği yere dilediği gibi transfer yapabilir.
En büyük tehlike menajerliğini ailesinin üstlenmesi özellikle profesyonel kariyer düşünüyorsa uzak durmaları gerekiyordu ama iş işten geçmiş gibi direk işin tam ortasına girmişler. Yanlış hatırlamıyorsam Nisan ayının sonlarında ailesi Dubai'de Newcastle United yetkilileriyle görüşmüşlerdi sürekli görüşme halindeler muhtemelen de çocuğu açık arttırmaya çıkarma peşindeler.

Avrupanin sert liglerin birine transfer olsa, sudan cikmis balika döner, bunun oyniyacagi lig belki hollanda ligi olur.

Amma da büyüttüler bunu arkadaş. Sanki Messi. Kazımcan karşısında gördük neler yaptığını. Bu fizikle ancak Türkiye'de orta sıra takımlara karşı iş yapar ancak.

Gitti mi? Gitsin de kurtulalım her maç bunun güzellemesini yapan spikerlerden. Gına geldi anasını satayım. Yanındaki adama pas veriyor, oooOOooo Arda'dan muhteşem pas...

+ olarak Arda Turan'ın defansif katkısı kat kat daha yüksekti. Neredeyse her maç rakibin gerisinden yaklaşıp kayarak top kaptığı bir pozisyonu oluyordu.

bomboş çar ya. klasik fbli abartması.

jesus'un yaptığı tek doğru tercih bunu oynatmamaktı bence. bizim maçta gördük, resmen ezildi gitti. tirbünden sıradan bir taraftar oynasa aynı etkiyi verirdi yani. yalan mı? ne yaptı?

bu kadar temassız oyundan kaçınıyorsan tek başına maçı alacak bir oyuncu olman lazım. inşallah bizim maçta 11 oynar diyordum, iyi ki de öyle oldu.

fbli holiganlara göre messi'den büyük futbolcu ama fiziğe bak 1.30 kız fiziği.

uyduruk anadolu takımlarının önünü aça aça oynadığı maçlarda göze hoş gelen bir kaç hareketi var o kadar. arda turan 20 yaşında tek başına milli takımı sırtlıyordu euro 08'de.

yusuf şimşek vardı zamanında, tarık daşgün aynı şekilde. bu balonun olacağı max o seviye.

avrupa'da taç atarken spiker seni bağıra çağıra övmez. ceza sahasında balıklama atlayınca penaltı verilmez. sırpın biri bir gelir bir omuz ile allahına kavuşturur o zaman görürsün.

ben herhangi bir avrupa takımının buna 17.5 bile vereceğini sanmıyorum. dandik ligde bile fark yaratamamış adam. gerçi bruma'nın hiç oynamadan 6.5'a satıldığı bir kulüp bunu 50'ye satarsa da şaşırmam. sonuçta kendileri veriyor parayı.
Bence de fanatiklik etmişsin muhterem...

Arda Turan, 2008 de 20 değil 21 yaşında idi, Ocak doğumlu olduğunu da belirteyim. Arda Güler' in 17-18 yaş sezonuyla kıyaslamak ne derece adildir?..Güler' in 21 yaşında ne durumda olacağına dair ancak tahminde bulunulabilir; 6 ay bile çok önemlidir o yaşta bir futbolcu için...Ha, FB lilerin abartıp şimdiden süperstar olmuş gibi davrandığı kesin ama biz de Tugay-Okan-Emre-Arda Turan için filan aynısını yapmıştık zamanında; futbolun ve taraftarlığın doğası gereğidir. Onlar olumlu örnekler; Sabri, Aydın ve daha onlarcasını en iyi @Sergen Zeren bilir!..

Geçen sezon KMJ yi başta ben olmak üzere kim övse, neredeyse taşlanıyorduk. 18 milyona transfer olmasına, ezbere 'transfer şikesi' denildi burada. Napoli performansı da mı transfer şikesiydi yani?!..

Şu vitaminsizi avrupaya gönderseler de ne tür bir balon olduğu ortaya çıksa.

Orda da ceza sahasına girip balıklama atlarsa dikkat etsin bacaklarını bir tarafına monte edip ellerine verirler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
eve
Bence de fanatiklik etmişsin muhterem...

Arda Turan, 2008 de 20 değil 21 yaşında idi, Ocak doğumlu olduğunu da belirteyim. Arda Güler' in 17-18 yaş sezonuyla kıyaslamak ne derece adildir?..Güler' in 21 yaşında ne durumda olacağına dair ancak tahminde bulunulabilir; 6 ay bile çok önemlidir o yaşta bir futbolcu için...Ha, FB lilerin abartıp şimdiden süperstar olmuş gibi davrandığı kesin ama biz de Tugay-Okan-Emre-Arda Turan için filan aynısını yapmıştık zamanında; futbolun ve taraftarlığın doğası gereğidir. Onlar olumlu örnekler; Sabri, Aydın ve daha onlarcasını en iyi @Sergen Zeren bilir!..

Geçen sezon KMJ yi başta ben olmak üzere kim övse, neredeyse taşlanıyorduk. 18 milyona transfer olmasına, ezbere 'transfer şikesi' denildi burada. Napoli performansı da mı transfer şikesiydi yani?!..
birinin gelip arda euro 08'de 20 değil 21'di diyeceğini biliyordum. :dd

tugay, okan, emre ve arda top seviye takımlarda oynadı zaten, probs?

zaten ben de fblilerin bahsettiği seviyede değil, yusuf şimşek, tarık daşgün seviyesi olur diyorum max. sergen gördük abi, o çocuk 19 yaşına derbi alıyordu. arda güler nedir yahu :dd

boşuna tartışmayalım. göreceğiz çocuğun kariyerini. mümkün değil ya, izledik de konuşuyoruz.

edit: sergo zaten altyapıdaki çaycıyı bile övüyor onu konu dışı bırakıyoruz.

bir paragraf yazı var, arda turan euro 08'de 21 imiş. 6 ay önemliymiş :dddd

Geri
Üst Alt