arda güler

Bahsettiğin özellikleri iyi ama topsuz oyunda yok. En önemli olayı da yine klasik özgüven.

Arda Turan çıktığı dönemde daha etkili bir oyuncuydu ve kıçını yırtıyordu, 2 yaş geç çıktı sadece. Arda her yerde bu konfor alanını bulamaz ama bulursa bolca skor katkısı yapabilir evet.
Bugünkü performansı kalmasına mı yarar gitmesine mi

Arda Turan'in 19 yaşındaki hali ve hatta E. Belözoğlu'nun 18 yaşındaki yeteneği -> Arda Güler'in bugünkü genel performansı

Bugün en büyük fark Arda Guler için yapılan pr çalışması, o net daha iyi yürütülüyor

btw arda’yı forumda ilk övenlerdenim ömer faruk beyaz’dan cacık olmaz ama bu çocuk farklı demiştim.

yine de güncelde potansiyelle mevcut seviye arasında ciddi farklar olduğunu söylemek lazım.

emirhan da bence çok yetenekli ama mesela yanlış tercih yaptı.

Arda Turan'ın Anfield'da yaptığı one man show'u izlemeyen nesil yeni parlayan her oyuncuya gelmiş geçmiş en iyi gibi çeşitli sıfatlar uyduracaktır haliyle.
Forumun yarısı o maçları yaşı itibariyle ya izlememiştir ya da hatırlamıyordur çünkü

Adminim bence iyiye iyi demeliyiz net iyi topçu kılıf uydurmaya gerek yok ki iyiliğinden ziyade insanlar potansiyelinden dolayı böyle konuşuyor
Hepiniz Scout olmuşsunuz haberimiz yok.
Potansiyel diye konuşuyorsunuz, kaç taneniz kendi altyapınızdan çıkan kadife gibi ayakları olan soğuk kanlı ve oyun kurma konusunda başarılı olan baranı dilleriniz.
Futbol oynamak için giden Bartın için itin bir tarafına sokmayı biliyoruz.

Bakın işte burada devreye giren konu net olarak pr oluyor. Sana morutan, bartuğ, keremi linçleten sürü psikolojisi potansiyel yav dedirtiyor.

Hepiniz Scout olmuşsunuz haberimiz yok.
Potansiyel diye konuşuyorsunuz, kaç taneniz kendi altyapınızdan çıkan kadife gibi ayakları olan soğuk kanlı ve oyun kurma konusunda başarılı olan baranı dilleriniz.
Futbol oynamak için giden Bartın için itin bir tarafına sokmayı biliyoruz.

Bakın işte burada devreye giren konu net olarak pr oluyor. Sana morutan, bartuğ, keremi linçleten sürü psikolojisi potansiyel yav dedirtiyor.
valla son zamanlarda ben altyapıdan böyle bir topçu çıktığını hiç hatırlamıyorum baran maran asla yaklaşamaz bu seviyeye

saydığın isimler arasında bartuğnun linçlenme sebebi yangından mal kaçırır gibi uzaklaşmasıydı
morutsanın çok büyük fundamental eksiklikleri var asla bu seviyede barınamaz
Keremin olayı çok ekstrem ki linçlendiğini de hatırlamıyorum pek

He tabi Arda Turan gerçeği var tabi gelmiş geçmiş en büyük falan diyemez kimse ama potansiyeli aşikar da bence böyle topçular 40 yılda bir gelir çok istisna yani

valla son zamanlarda ben altyapıdan böyle bir topçu çıktığını hiç hatırlamıyorum baran maran asla yaklaşamaz bu seviyeye

saydığın isimler arasında bartuğnun linçlenme sebebi yangından mal kaçırır gibi uzaklaşmasıydı
morutsanın çok büyük fundamental eksiklikleri var asla bu seviyede barınamaz
Keremin olayı çok ekstrem ki linçlendiğini de hatırlamıyorum pek

He tabi Arda Turan gerçeği var tabi gelmiş geçmiş en büyük falan diyemez kimse ama potansiyeli aşikar da bence böyle topçular 40 yılda bir gelir çok istisna yani
baranla bu cocuk aynı mevki mi dostum

Oyun aklı teknik kapasitesi türkiye liginde diğer oyunculardan çok önde ama fizik olarak çok kötü durumda. Söylenildiği gibi 17.5 milyon euro verilip riske atılır mı oyuncunun mental kapasitesi fizik olarak kendini geliştirebileceği yönünde ise şikecilerden alınabilir bence.

Geri
Üst Alt