arda güler

Gitmeyi fena kafasına koymuş sürekli parayla ilgili ya da 1 sene kal gibi tekliflere kariyerimi düşünüyorum diyerek cevap veriyormuş. Biraz daha yüklenmeye devam ederlerse 17.5'a çekip gider orta yol bulurlarsa 22 m euro civarına gider.

milan yanlis takim bence italya liginden dolayi

eger ilgi varsa real'e gitsin en azindan dünyanin en büyük takimi

gitmesi gereken kulüp ajax ya da atletikodur
3 4 yıl sonra da barcelona

Bizim taraftarımız başta olmak üzere bu çocuğun temel eğitimini, altyapı gelişimini Fenerbahçe'de aldı algısına son vermesi gerekiyor. Bonservis ücreti ödeyip aldılar Arda'yı. Gençlerbirliği'nin %20 pay hakkını da geçtiğimiz sezon 2-3m€ civarında bir para ödeyip aldılar. Rahmetli İlhan Cavcav olsaydı bu çocuk muhtemelen Fener'i falan görmeden Avrupa'ya giderdi. İstanbul'a transfer yapacaksa da öyle çerez parasına bırakmazdı. Her şeyi geçtim oynamaya başlamışken en azından %20 hakkını öyle üç kuruşa bırakmazdı.

Bizim taraftarımız başta olmak üzere bu çocuğun temel eğitimini, altyapı gelişimini Fenerbahçe'de aldı algısına son verilmesi gerekiyor. Bonservis ücreti ödeyip aldılar Arda'yı. Gençlerbirliği'nin %20 pay hakkını da geçtiğimiz sezon 2-3m€ civarında bir para ödeyip aldılar. Rahmetli İlhan Cavcav olsaydı bu çocuk muhtemelen Fener'i falan görmeden Avrupa'ya giderdi. İstanbul'a transfer yapacaksa da öyle çerez parasına bırakmazdı. Her şeyi geçtim oynamaya başlamışken en azından %20 hakkını öyle üç kuruşa bırakmazdı.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlara karşı fazla iyi niyetlisin.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlara karşı fazla iyi niyetlisin.
"Fenerbahçe Altyapısı" şeklinde bir mevzu çıktı ortaya Arda ile, bizim taraftarımız da buna çanak tutuyor. Herifler çocuğun gelişimine sekteye uğrattı belki de ama öyle bir algı var ki sanırsın çocuğu buralara Fenerbahçe getirmiş gibi konuşuluyor. Merih'in nasıl kaçtığını falan unutmuş millet.

"Fenerbahçe Altyapısı" şeklinde bir mevzu çıktı ortaya Arda ile, bizim taraftarımız da buna çanak tutuyor. Herifler çocuğun gelişimine sekteye uğrattı belki de ama öyle bir algı var ki sanırsın çocuğu buralara Fenerbahçe getirmiş gibi konuşuluyor. Merih'in nasıl kaçtığını falan unutmuş millet.
Bunca mevzuya rağmen hala Fener öven Galatasaraylılar varsa onların fikirlerine saygı duyulmaz bence, salla.

Bu bahsettiğin kişiler burada 7/24 adı sanı duyulmamış Twitter kolpalarını sayfalarca tartışıyor. Buna şaşırma bence.

ifbliler geçen hafta rakibe kızıyodu niye ayağından top alıyosunuz diye şimdi takım arkadaşlarına kızıyolar kıskanmışlar da pas atmamışlar diye çocuk gittikten sonra da çocuğa kızacaklar büyük ihtimal
hiç sekmiyo :asd:

Bir an evvel gitse de kurtulsak. Fenerin parali kopekleri medyada cogunlukta oldugu icin, surekli bir arda poh pohlamasi var yazili ve gorsel medyada. Iyice poku cikti.

Bu Ali anladı ki çocuk yolcu, kişisel ilişkilerini kullanıp Barca'ya ikna etmeye çalışıyordu herhalde. 1 sene kalsa ne olacaktı onu da anlamadım. İki maç kötü oynasa üzerine çullanacaklardı.

Bu Ali anladı ki çocuk yolcu, kişisel ilişkilerini kullanıp Barca'ya ikna etmeye çalışıyordu herhalde. 1 sene kalsa ne olacaktı onu da anlamadım. İki maç kötü oynasa üzerine çullanacaklardı.
Taraftarlara şirin gözükme çabası olurdu ancak 1 sene daha kalması.

Bir transfer döneminde daha 4 ayak üstüne düşüp 15+ üzeri bonservis gelirini kasalarına sokmuş olacaklar.

Geri
Üst Alt