- 18 Temmuz 2009
- 82.806
- 242.754
- 5.263
Öyle olsa biz alırdık.Aslanım mevzusu doğru bence bu çocuk Galatasaray taraftarı bence![]()
Aynı dönemde biz de istedik, Fenerbahçe’yi istediler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle olsa biz alırdık.Aslanım mevzusu doğru bence bu çocuk Galatasaray taraftarı bence![]()
Daha önce de demiştim, teminat Ali Koç. Son kontratını alacak oyunculara ödemeye başladı bile şimdiden o parayı. Bizde olsa sevineceğim satışlara fenerliler kahroluyor. Ali varken gitmeseydi bari diyen de baya gördüm.Bir transfer döneminde daha 4 ayak üstüne düşüp 15+ üzeri bonservis gelirini kasalarına sokmuş olacaklar.
Hiç bir kontrattan çıkmayıp şişkin kadrolara tonla maaş ödüyorlar. FFP cezası almama sebeplerini bilen biri yazar bir gün umarım. Arada bu tip satışlar yapsalar da dediğin gibi çoğu maaşlara gidiyor. Dzeko'ya gidecek Arda'dan gelen çoğu para.Daha önce de demiştim, teminat Ali Koç. Son kontratını alacak oyunculara ödemeye başladı bile şimdiden o parayı. Bizde olsa sevineceğim satışlara fenerliler kahroluyor. Ali varken gitmeseydi bari diyen de baya gördüm.
Muhtemelen tahtaya yazdığı isimleri de biz alacağız. Bu adamın oraya yazdığı isimler tek tek bize geliyorhiç sekmiyo

Bir de bazı iddialara göre transferini istediğin şekilde yapalım ama bizde 1 sene daha kiralık kal denmiş ve kabul etmemiş. Doğruysa haklı, bu saatten sonra neden istesin ki ?Fener taraftarı çocuğu 1 ay önce kupa maçından sonra Messi ilan ederlerken Nelsson omuz attı diye ülke gündemi değiştiriyorlardı Real Madrid'e gidince olumsuz konuşmaya başlamışlar direk gömüyorlar. Çocuğun kariyerini düşünmesi kadar gayet normal bir şey yok 2 senedir oynatma fırsatları vardı oynatmadılar İsmail Kartal dönemi son 10 dakika sokuyorlardı, Jesus dönemi koskoca ilk yarı boyunca süre bile alamadı
Yaşı 19'a geliyor Şubat ayında 20'den gün alacak muhtemelen yetenekli de olsa 2 senesi tamamen boşa gitti Avrupa'da normal bir takımda şu an ki performansıyla muhtemelen 90-100 maça çıkmış olabilirdi. Nelsson bize geldiğinde 22 yaşında 185 maçı vardı ilk 11 süresi olarak değerlendirirsek de büyük bir fark var.

17 sene sonra arda olalım kampanyası yapıp geri alırlar. Devre arası da başakşehirebunu 10 sene sonra alarak belözoğlunun intikamını almamız lazım