Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.193
- 110.174
- 4.878
Trden giden her sporcuyu takip etmeyi seviyorum başarılı olmasını da istiyorum. Başarılı olmaları bana keyif veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saygılı olanlara bende katılıyorum ismail yüksek gibi saygısızlara ayar oluyorum Arda'nın bir yanlışı yoktu yolu açık olsun.Trden giden her sporcuyu takip etmeyi seviyorum başarılı olmasını da istiyorum. Başarılı olmaları bana keyif veriyor
Umarim Arda atar sende zevkten dört köşe olursun dostumTrden giden her sporcuyu takip etmeyi seviyorum başarılı olmasını da istiyorum. Başarılı olmaları bana keyif veriyor
bu ne olmYumuşacık ve fırından eve yayılan o miss gibi kokusu ile anne elli değmiş sade kek tarifini sizlerle paylaşıyorum.
Yapımı oldukça kolay ve evdeki malzemelerle hazırlayabileceğiniz muhteşem sade kek tarifini denemenizi tavsiye ederim.
Dilim dilim, sadeliği ve şık görünüşüyle iştahları açan sade kolay kek tarifini sizlerinde beğeneceği muhteşem bir tarif.
Sade Kek Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Un ( yaklaşık 2,5 su bardağı kadar)
Milli takım için Kenan ile beraber büyük şans
Fbli olması umrumda değil bjkli Alperen için gece 4te uyanıp NBA izliyorum 3 yıldır.Umarim Arda atar sende zevkten dört köşe olursun dostum
Kenan-Can-Arda
Nasil
Laykini verin arkadasinArda gülerin milli takım forması dışında attığı hiçbir gole sevinmeyecekler like butonunda buluşuyor