arda güler

Arda Güler İlk Maçında Şov Yaptı!​

Özet başlığı bu içerik bir simitçiyi vurma girişimi bir de frikikten direk.
Bizim basından bir bok olmaz maalesef

Nice başarısızlıklara Arda'cım.Son süre aldığın maç olur umarım da seneye opsiyonla Valladolid'e falan kiralanırsın.

Perezin biraz parlatip 40a satmasi cok surmez. Realde bir kariyeri olacağını sanmıyorum.

Arda Güler İlk Maçında Şov Yaptı!​

Özet başlığı bu içerik bir simitçiyi vurma girişimi bir de frikikten direk.
Bizim basından bir bok olmaz maalesef
basında böyle güzellemeler abartılar normal knk.

Arda Atlye gittiğinde de aynısı yapılıyordu, keza barcaya geçtiğinde de.

baski yemedigi maclarda dünyanin en iyi futbolcusudur her zaman

cubuklu forma altinda buldugu bos alanlari asla real ile bulamaz

orada kimse yalandan gölge presi yapmaz cünkü

basında böyle güzellemeler abartılar normal knk.

Arda Atlye gittiğinde de aynısı yapılıyordu, keza barcaya geçtiğinde de.
Basının bu mallığı yüzünden bu çocuklara gereksiz baskı yapılıyor/yapılacak.
Yarın öbür gün sıçış yaşadığında nasıl balon olduğu, bok gibi futbolcu olduğu falan sosyal medyada inleyecek.
Bu dünyada eğer üst düzey iş yapıyorsan sosyal medyayı engelleyip kullanmamak gerekiyor. İnsana hedefiden şaştırır bu

Fiziksel olarak fenerdeki halinden pek bir farkı yok. Rakip zayıftı o yüzden performansı iyi/kötü olsa bile ölçü kabul edilemez. Real Madrid bu sonuçta as takımda izlemek şart

Reale giren yağlı kazık, fbyi tebrik etmek lazım

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nice başarısızlıklara Arda'cım.Son süre aldığın maç olur umarım da seneye opsiyonla Valladolid'e falan kiralanırsın.
neyin kiskancligi bu renktas biz galatasaray taraftarina yakisiyormu böyle seyler, oynasin fubolunu basarilida olsun milli takimda mis gibi kenanla ardayla güzel basarilar gelsin.

neyin kiskancligi bu renktas biz galatasaray taraftarina yakisiyormu böyle seyler, oynasin fubolunu basarilida olsun milli takimda mis gibi kenanla ardayla güzel basarilar gelsin.
Kıskançlık değil banane renktaş elalemin çirkef topcusundan.Kendini yerlere attı burada , pres yapılmadı medya havalara uçurdu, çeyreğini kenana falan yapmadılar arda Hz Isa muamelesi gorurken burda.Milli takımı da umursamıyorum pek benim milli takımım da Galatasaray.Hala Cengizlerin falan alındığı, haklı hiçbir seyin yapılmadığı ve menajerlerin kadroyu belirlediği bir milli takimi da desteklemek istemiyorum.

Kıskançlık değil banane renktaş elalemin çirkef topcusundan.Kendini yerlere attı burada , pres yapılmadı medya havalara uçurdu, çeyreğini kenana falan yapmadılar arda Hz Isa muamelesi gorurken burda.Milli takımı da umursamıyorum pek benim milli takımım da Galatasaray.Hala Cengizlerin falan alındığı, haklı hiçbir seyin yapılmadığı ve menajerlerin kadroyu belirlediği bir milli takimi da desteklemek istemiyorum.
cengiz forma sansi bulamazsa biraz zor girer milli kadroya, montella zeki adam.

yerli ve milli gururumuz AG. arda güler yani.

Şikebahçesinde bu sezon şov yapardı.
Rakipler şikebahçeli futbolcuların yanına bile yaklaşmıyorlar.

İspanya'nın Sporx'leri iş başında! :

Marca: "Arda heyecanlandırıyor. En saf haliyle kaliteydi", Mundo Deportivo: "İlk yarının en iyisiydi", Eldesmarque: "Kalitenin sinyallerini verdi", AS: "Kendinden çok emin. Gol atamadı ama onu daha çok görmek istememizi sağladı", El Mundo: "Yeteneklerini gösterdi", Relevo: "Güler, maçın en iyisiydi", Defensa Central: "Beklentileri haklı çıkardı", Sport: "Olağanüstü bir performans gösterdi.

Geri
Üst Alt