arda güler

Vallahi endrick de arda kadar ham bir velet.
Üst seviye için fena defoları var çocuğun, tamam rodrygo ve vicinus da geldi yedek bekledi sonra olgunlaştı da bu kadar bollluk bereket yoktu heriflerde. Almanya’yı sömüren Münih gibi oldular.
Oynayacagından degil ya bekleyecektir zaten vini vs gibi ama rotasyonda fizikli vs oldugundan ardanın onundedir diye yazdım onu daha çok.

Vallahi endrick de arda kadar ham bir velet.
Üst seviye için fena defoları var çocuğun, tamam rodrygo ve vicinus da geldi yedek bekledi sonra olgunlaştı da bu kadar bollluk bereket yoktu heriflerde. Almanya’yı sömüren Münih gibi oldular.

Yalniz Endrick Brezilya'li, bu dahi Arda/Turk oyuncunun bir tik otesinde olmasi icin sebep.

Son düzenleme:
Yalniz Endrick, Brezilya'li o dahi Arda/Turk oyuncunun bir tik otesinde olmasi icin sebep.
O çocuğu 1 sene Avrupa futbolunda yarışmacı bir takımda sürekli oynatsalar içinden çok fena bir herif olabilir. Madridin aklı varsa bu veletleri sürekli oynatmalı 1 er yıl daha kaybetmeleri kötü olur. Yetenek olarak daha da gelişemezler zaten futbolun kurallarında tecrübe edinip oyu ün görüşü elde etmeleri lazım.
Sonları rodrygo gibi olup sönük bir herif olurlar

Kuntz' un ''Fiziği benim 14 yaşındaki halim gibi'' sözü ne kadar da doğruydu. Artık 19.5 yaşına geldi, pek bir gelişim göremedim. En fazla 2 yıl içinde fiziksel handikapını önemli ölçüde kapatamazsa işi zor. Bunu, azim ve adanmışlığının yanı sıra genetik limitleri belirleyecek; çok yüklenmek de olumsuz sonuçlar verebiliyor...

Madem çok büyük yıldız çıkıp tek başına Çekya maçını alacak, bekliyoruz.

Allah sizin bin belanızı versin,ilk 11 başlayacak adam neden yelek giysin andavallar.136.000 twit atmislar,muzisyeninden tut hepsi konuşuyor.cocugu elbbirligiyle bitireceksiniz

Kardes seni övdüm temiz çocuk dedim. Gel açıklama yap bu olay için.

Ben artık şu düşüncedeyim:

fbliler ne istiyorsa biz tam teersini istemeliyiz.
tff başkanı değişsin mi diyorlar, biz değişmesin demeliyiz.

Yabancı sayısı serbest mi olsun diyorlar biz hayır demeliyiz.

Bunlar ne istiyorsa tam tersini istemeliyiz. Bunların anladığı dil bu.

Arda güler devra arası bize gelse madrid deki kadar süre alsaydı şimdi övüp işin bokunu çıkaranlar tam tersi bu pörtlek ne diye oynuyor Galatasaray lobisi bakın diye konuşacaklardı

Biz Galatasaraylıyız
Yani bir tarafız
Bizden yana olmayanlar
Ne yerse yesin

Geri
Üst Alt