arda güler

Emre Çokak seviyesinde işte. Bence Emre daha yetenekliydi bile. Ama o 19 yaşında ben oldum diyip eksiklerini geliştirmeyi bıraktı.
Arda şikecilerde kalsaydı zaten aynı durumda olurdu şimdi.

Topu sag ayagiyla oynamayi ogrenmedigi muddetce bi bok olmaz. Her topu sol ayağıyla kontrol edene kadar hem sure kaybediyo hem pozisyon. Uzaktan sutlari da les otesi ama ona ragmen surekli sut atma derdinde. 8 numaraya devsirilir bu 1-2 sene sonra.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Spikerler bu çocuğu antipatik yapıyor. Kendisine karşı kötü düşüncem yok ama fazla abartiyorlar. Kanat filanda oynatmayin bu cocugu

Birde yanında oynayan oyuncularda çok önemli Orkun ve Hakanla olmayan sağ kanatla çokta birşey yapamıyor)yaptirtilmiyor.3 oyuncuda sürekli top bende olsun yana pas geriye pas modundalar.Hakan ve Orkun ile birlikte Arda asla olmaz.Bunu T.direktor anlamalı.

Oldum bittim havalarinda artist

Oyunu yavaslatip bütün ataklarin icine etti

Olur olmaz yerlerden rastgele sut cekmeler falan

Hic begenmiyorum ne oyun stilini ne de oyun icindeki hal ve hareketlerini

Tam sikecilere yakisir karakter

Kapanan takımları, bunun gibi über yetenek olduğu iddia edilen oyuncuların açması beklenir.. Ancak bu velet, aldığı topları eveleyip gevelemekten, dağlara taşlara vurmaktan başka bir halta yaramadı.

Çeyrek yüzyıl sonra katıldığın, dünyanın en büyük organizasyonunda son derece vasat bir takıma karşı kilidi açamıyorsan, gol, asist katkısı veremiyorsan yemişim senin über yeteneğini..

Real Madrid'te oynuyor falan.. Tamam da oynadığı Real Madrid her kupada nal topladı.. Bunun gibiler oynadığı için olabilir mi acaba?

Her milli maçta ağırlıklı olarak geriye düşülmediği sürece kendi tabelasına oynuyor. Hazırlık maçında kornerdeki topta ben attım diye hakeme itiraz etmesi bunun en bariz örneği. Dümdüz hazırlık maçı yenmekten daha önemli mi golün sana yazılması mesela?

Vurduklarının çoğunun girmeyeceğinin kendi de farkındaydı bugün.

Böyle olduğu zamanlarda izlemesi ızdırap.

Dehşet bir yetenek var inkar edilemez ama takımı oynatmak için kullansa skor kendiliğinden o zaman gelecek farkında değil.

Bizim medya fb yalakası kaynadığı için bunu çok gazlıyorlar bu da liderlik pozlarına giriyor o velet haliyle. Sen kim liderlik kim

Real'de yiyor süngüyü MT'de kimin nereye pas atacağını söylüyor, hoca mı topçu mu belli değil.

MT'de fazla kıymet verilmemeli, görevini yapamıyorsa kesilmeli veya oyundan çıkmalı gayet, diğer topçulardan hiçbir farkı yok.

Geri
Üst Alt