Arda Güler'in Serbest Kalma Bedeli 17,5 Milyon Euro

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1686764892064.webp

Türk wonderkid Arda Güler'in artık sadece € vergiler/dayanışma sonrası net 17,5 milyon ücret karşılığında serbest kalma bedeli var.

Birçok üst düzey kulüp, oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. (Fabrizio Romano)

alsak ayıp mı olur

Türkiye'de başka bir takıma transfer olamaz şerhi vardır.

Eder mi şu haliyle bilmiyorum, potansiyeli eder tabi ama bu noktada çok değişken var.

Kendisi zannediyorum iyi niyetli gelişmek isteyen ve çalışkan bir oyuncu ama şu kendini atma olayı çok soğuttu. Bunun yanında bir oyuncunun gelişiminde birçok etken var TR'de herhangi bir kulüp bu parayı herhangi bir potansiyele vermedi, ve-re-mez.

5 Milyonda kalsaydı dakika itibariyle alalım derdim, psikolojik olarak felç geçirirdi rakip de, bir de duyduğum kadarıyla Galatasaraylıymış, ne kadar akıllı ne kadar vizyonlu verdiği karar itibariyle göreceğiz ben gideceğini düşünüyorum bu bağlamda babası çevresine gidiyoruz demiş bilginize.

Eder mi şu haliyle bilmiyorum, potansiyeli eder tabi ama bu noktada çok değişken var.

Kendisi zannediyorum iyi niyetli gelişmek isteyen ve çalışkan bir oyuncu ama şu kendini atma olayı çok soğuttu. Bunun yanında bir oyuncunun gelişiminde birçok etken var TR'de herhangi bir kulüp bu parayı herhangi bir potansiyele vermedi, ve-re-mez.

5 Milyonda kalsaydı dakika itibariyle alalım derdim, psikolojik olarak felç geçirirdi rakip de, bir de duyduğum kadarıyla Galatasaraylıymış, ne kadar akıllı ne kadar vizyonlu verdiği karar itibariyle göreceğiz ben gideceğini düşünüyorum bu bağlamda babası çevresine gidiyoruz demiş bilginize.
o yalan, cocukluk resimlerinde bile fanatik fenerli bu yav.

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Fenerbahçe, YouTube kanalından bir video yayınlandı. Videoda soyunma odasında oyuncularla teker teker tokalaşan Jorge Jesus, yıldız futbolcu Arda Güler'le de tokalaşmak istedi. Arda Güler İse Portekizli hocaya, İngilizce "Nereye gidiyorsun?" diye sordu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

çok sempatikk değil mi :sick::sick::sick::sick:

fbliler kudurmuş

cocuk kendını kurtarmıs

Kaç kendini kurtar Arda.

Fenerli taraftarlara bakıp vicdan yapma.

Eline yurt dışına gitme imkanı geçip de gitmeyecek adam yoktur şu ülkede.

Geri
Üst Alt