- 16 Haziran 2010
- 204.153
- 156.239
- 6.838
Türk wonderkid Arda Güler'in artık sadece € vergiler/dayanışma sonrası net 17,5 milyon ücret karşılığında serbest kalma bedeli var.
Birçok üst düzey kulüp, oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. (Fabrizio Romano)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hülleeeee!!!Türkiye'de başka bir takıma transfer olamaz şerhi vardır.
o yalan, cocukluk resimlerinde bile fanatik fenerli bu yav.Eder mi şu haliyle bilmiyorum, potansiyeli eder tabi ama bu noktada çok değişken var.
Kendisi zannediyorum iyi niyetli gelişmek isteyen ve çalışkan bir oyuncu ama şu kendini atma olayı çok soğuttu. Bunun yanında bir oyuncunun gelişiminde birçok etken var TR'de herhangi bir kulüp bu parayı herhangi bir potansiyele vermedi, ve-re-mez.
5 Milyonda kalsaydı dakika itibariyle alalım derdim, psikolojik olarak felç geçirirdi rakip de, bir de duyduğum kadarıyla Galatasaraylıymış, ne kadar akıllı ne kadar vizyonlu verdiği karar itibariyle göreceğiz ben gideceğini düşünüyorum bu bağlamda babası çevresine gidiyoruz demiş bilginize.
Bilgim yok abi ama görmüşsün belli ki, doğrudur o zaman.o yalan, cocukluk resimlerinde bile fanatik fenerli bu yav.
Haber doğruysa Yalı Koç'un hastalık derecesinde Cim Bom fanatiği olduğunu kabul etmemiz gerekir Vasfi bey.fbliler kudurmuş