Arda İdmanda Sakatlandı

Cevap: Arda İdmanda Sakatlandı

Bizim şampiyonluk şansıda feci şekilde zora girdi!

Almanya'dan inşallah, ama inşallah tarihi fark yeriz. Yok milli takımmışta bilmemne. Bir oyuncunun geleceğiyle bu kadar oynanmaz. Sonuçta bu onun ekmek teknesi.

Ohooo ilk yarıyı kapatmış o zaman bizde kepenkleri kapatalım gidelim bu saatten sonra elimizdeki tek iyi yerli yok işte bitti herşey.

Arda konusunda ve başka konularda adeta bi tarafımızı yırttık. Klüp, milli takımdan önce gelir dedik.

Bazıları yok milli takım yok Almanya maçı vs. konuşup durdular. Alın size işte daha bugün yazdığım olay oldu. Arda Turan birkez daha milli takımda sakatlandı.

Peki bunun sonucunda kim zarar görecek?? Cevap Vereyim.

GALATASARAY

Hayırlı olsun alın milli takımınızı başınıza çalın. Hiddink'miş. Rijkaard boşuna Hiddink'e saydırmıyor. Sonuna kadar haklı.

Yönetim derhal istifa etmeli iyi yerli oyuncu kazandırmadıkları gibi takıma eldeki tek oyuncuyuda koruyamadılar.:mad:

Arda Turan : Ameliyat mi olsam yoksa olmadan belirli bir süre tedavimi olsam bunun kararini verme asamasindayim. Demis bunu, Ntv sporda diyorlar.

Ayrica :

Ntv Sporda su an bir Doktor konusuyor. Pubis midir nedir böyle bir sakatligi varmis Ardanin. Kronik biseymis. 2-6 ay bile sahalardan uzak kalabilir diyor.

Kaka`nin su anki sakatliginin aynisi.

ardanın akıbeti yavaş yavaş sergene benzemeye başladı yazık bitirdiler sonunda çocuğu kendi hataları da var.

Tabi Arda'nın idman programını bozdular. Tam iyileşmeden yüklendiler adama. Adam gider gitmez sakatlandı ya. Bari maça kadar dayansaydı. 2 maçtada Volkan Şen'i oynat bari. Çok mu zor. 8-0 9-0 yensinler istiyorum. Ciddi ciddi istiyorum ama.

Adnan POLAT ve Arda TURANda en az Oğuz kadar suçludur arkadaş. Hep beraber Galatasaraya oynanan tuzağa göz yumdukları için. Rijkardı daha çok sevidm. Bunu baştan gördüğü ve uyardığı için. Hiddinkte suç bulmuyorum adam ne düşünsün Galatasarymış, fenermiş. Asıl OĞUZÇETİN şimdi kıs kıs gülüyor Aziz başkanda onun başını okşuyordur. Seneye Milli takımdan kovulduğunda fenerde görevi hazır artık aferin size aferin.

Başıma bir şey gelmeyecekse milli takımdan nefret ediyorum.

8 hafta ne demek ya? Bitmişiz biz.

Umarım sadece 6 haftadır.

Arda'yı da el birliğiyle bitirdiler bundan sonra kronik sakat olur çıkar hepimize geçmiş olsun..

eğer bizde büyük galatasaray taraftarıysak bunu sorumluların yanına bırakmamalıyız... en sert tepkiyi koymalıyız

Bittik biz bittikj. Telekom arenada leblebisine maçlar oynarız artık. Bu günü önceden gören RİJKARDı alnından öpüyor. Buna izin veren AdnanPOLATı istifaya davet ediyorum. Arda Turanıda kendine dikkat etmeyip, milli takımı Galatasaraya tercih edip, kendi sözlerini yediği için kınıyorum.

Takımda başka güvenceğimiz adam yok. Misi çıkar bişi yapar, Elano çıkar, Pino çıkar birşey yapar diyemiyoruz.

Arda Galatasaray'daki antreman programını bıraktığı için oldu heralde. Bu arada Fellaini herhangi bir maç için yolu İzmir'e düşerse yakınlaşıp kafasına sigara izmariti atcam. Pokemon gibi dolaşsın etrafta şerefsiz. Hiddink, Oğuz hepsi rezil olur inşallah milli maçta.

Bittik biz bittikj. Telekom arenada leblebisine maçlar oynarız artık. Bu günü önceden gören RİJKARDı alnından öpüyor. Buna izin veren AdnanPOLATı istifaya davet ediyorum. Arda Turanıda kendine dikkat etmeyip, milli takımı Galatasaraya tercih edip, kendi sözlerini yediği için kınıyorum.

Fr ye saygim hergun artiyor vallahi

kimsenin dunyadan haberi yokken adam neler dedi

ama herkes herseyi cok biliyorya

herkes Bursa ile dalga gecerken bu adam en sansli takim bursa demisti sampiyonlukta

tum Turkiye bursanin ne zaman tokezleyecegini tartisiyordu

Adnan Polat icin de simdiye kadar az bile konusmusum

20 dkk daha klubun basinda dursa bize zarar

Fr ye saygim hergun artiyor vallahi

kimsenin dunyadan haberi yokken adam neler dedi

ama herkes herseyi cok biliyorya

herkes Bursa ile dalga gecerken bu adam en sansli takim bursa demisti sampiyonlukta

tum Turkiye bursanin ne zaman tokezleyecegini tartisiyordu

Adnan Polat icin de simdiye kadar az bile konusmusum

20 dkk daha klubun basinda dursa bize zarar

Adnan Polat mümkünse stadı yapıp orada 1 maç oynandığını gördüğü gün gitsin. Fazla durduğu her an bu kulübe zarar.

Arda'nın Almanya ile yapılacak maçta oynamak istemesini bir şekilde anlarım. Çünkü orası Dünya çapında izlenilen bir sahne.

Ama sakatlıktan yeni çıkmış ve kendi kariyerini etkileyecek bir durumun söz konusu olduğunu düşünmesi gerekirdi. Zaten 3-4 gün antrenmana çıkıyorsunuz ve bu milli takımın antrenmanında elbet bir zorlama olacak. Siz bunu bile bile affınızı istemiyorsunuz. Arda burada yangına körükle gitti. Sakatlığı daha önceki bölge ile farklı bir bölge, ama tam iyileşmeden ağır bir kondisyon yüklemesini kaldıramayacağını anlamalıydı.

Şimdi çık işin içinden çıkabiliyorsan. Ucu yine Galatasaray'a dokundu.

Milli takım bu konuda suçluysa diğer suçlu Arda'nın kendisi. Adeta Almanya maçında oynamak için bi tarafını yırttı. Sakınan göze çöp batar misali sakatlandı işte. Herşeyden önce klübünü düşünücen Arda. Bak Neill sakat diye milli takıma gitmiyor Galatasaray maçlarında hazır olmak için. Sen tam tersini yapıyorsun. Şampiyonluk giderse kimseye derdini anlatamazsın. İstediğin kadar Galatasaray'ın çocuğu ol, şımarıklık veya klübü umursamamak, kaptanlık görevlerini yerine getirmemenin toleransı olmaz.

Geri
Üst Alt