Arda İdmanda Sakatlandı

Cevap: Arda İdmanda Sakatlandı

Ben bu dakikadan itibaren başında Hiddink-Oğuz Çetin'in olduğu milli takımı desteklemiyorum.

Avrupa şampiyonasına katılmasak üzülmem bu olaydan sonra.

kendi düşen ağlamaz.

Ben bu dakikadan itibaren başında Hiddink-Oğuz Çetin'in olduğu milli takımı desteklemiyorum.

Al bendende o kadar. Arda'yı Mesut karşısında izlemek vardı şimdi. Sakatandıktan sonra yarım saat daha oynamasaydı ve tam iyileşmeden zorlanmasaydı olabilirdi belki ama artık arzum Almanya'nın bize 7-8 sallaması. Mesut ve diğerlerine kızardım Türkiye milli takımını seçmediler diye. hatta protesto yapılmasını istiyordum maçlarda ama artık hak veriyorum adamlara.

Sessiz kalmayın arkadaşlar. Galatasaray.org'dan Bize yazın kısmından klübe mesaj atalım, taraftarın ne kadar sinirli olduğunu gösterelim, belki birşeyler yaparlar.

Biz uyardık söyledik Rijkaard'a inanmayan yönetim Oğuz Çetin'e inandı.Alın işte.

Rıjkaard a helal olsun yeri gelince sesini yükseltti çattı Hiddink e.Hele bide bizim başkana bak :mad:

Milli takım bu konuda suçluysa diğer suçlu Arda'nın kendisi. Adeta Almanya maçında oynamak için bi tarafını yırttı. Sakınan göze çöp batar misali sakatlandı işte. Herşeyden önce klübünü düşünücen Arda. Bak Neill sakat diye milli takıma gitmiyor Galatasaray maçlarında hazır olmak için. Sen tam tersini yapıyorsun. Şampiyonluk giderse kimseye derdini anlatamazsın. İstediğin kadar Galatasaray'ın çocuğu ol, şımarıklık veya klübü umursamamak, kaptanlık görevlerini yerine getirmemenin toleransı olmaz.

Neill'e Avustralya Milli takım doktorundan onay çıkmamış demekki.

Sonra Rijkaard istifa Arda Turan oleeeeey. Haydi oradan.Koyun değil Arda.Gerekirse gitmeyecekti o kampa ve restini çekecekti. Ama yok. Biz Rijkaard'a sallayalım.Bu mantalitede oyuncular ile zaten başarı mümkün değil.

dava açacaklar,yüklü bi tazminat alacağız,adnan da bu parayı ADAMAKILLI bi transferde kullanacak,olacak olan bu olmalı.

Galatasaray´i el birligiyle bitirdiler.

Rica ediyorum biri çıkıp ama milli takım, vatan millet sakarya kutsal görev falan demesin artık. Çok sinirim bozuldu.Elim ayağım titriyor.

Derhal federasyona dava açılmalı, bu kadarı da fazla, sakat adamı antrenmana çıkarıyolar günahtır be! Yönetim harekete geçmezse skandal üzerine skandal yaşanır.

yönetim niye engellemiyor biri bana açıklasın ya yeter artık..bundan sonra rijkaard ın arkasındayım bu futbolcular biraz adam lafı dinlesinler...

Geri
Üst Alt