İsmail Güldüren
Parçalı Üye
- 26 Kasım 2008
- 4.565
- 20
- 313
Bonkor Uye rutbesi varmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş 5 gün sonra tek ders sinavim var eger ciddiysen sınava girmeyeceğim
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En azından dürüst1 dal daha alirim
birilerine okuturuz artik
Çekiliş yaparsın katılımcılar arasından random seçme yoluyla belirlersin paylaşırızÇekiliş yapıcam videoya çekicem admine yollarım o paylaşır nasıl atılacağını bilmiyorum. Kim çıkarsa 100 liraya kadar istediği bir oyunu yollıcam kazanırsak. Şansınız bol olsun !
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ps4 oyunu olabilir bakÇekiliş yapıcam videoya çekicem admine yollarım o paylaşır nasıl atılacağını bilmiyorum. Kim çıkarsa 100 liraya kadar istediği bir oyunu yollıcam kazanırsak. Şansınız bol olsun !
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şampiyon olursak bende GSC'li bir öğrenciye playstation 4 alacağım, gaza geldim.
ps4 oyunu olabilir bak
Çekiliş yaparsın katılımcılar arasından random seçme yoluyla belirlersin paylaşırız
Ps4 üm var zaten renktas şakasına dedim mezun olayım artık baska bisey istemiyorum benGayet ciddiyim, iş ciddiye binerse (yarıştan kopmazsak) başlık açacağım. Yalnız olur da şampiyon olursak gerçekten işine yarayacak birine hediye etmek isterim.
Ah be abi sen biliyor musun bu forumun işleri ne kadar yoruyor beni.İstemez misin güzel bir oyun açayım PS4 ile kafa dağıtayım biraz.Bence gerçekten işime yarayacaktır...Gayet ciddiyim, iş ciddiye binerse (yarıştan kopmazsak) başlık açacağım. Yalnız olur da şampiyon olursak gerçekten işine yarayacak birine hediye etmek isterim.
Allah kolaylık versinPs4 üm var zaten renktas şakasına dedim mezun olayım artık baska bisey istemiyorum ben
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok yok bişey yok sen devam et aaa bak SergenTablet mi dagitiliyor hayirdir
yok yok bişey yok sen devam et aaa bak Sergen
Ah be abi sen biliyor musun bu forumun işleri ne kadar yoruyor beni.İstemez misin güzel bir oyun açayım PS4 ile kafa dağıtayım biraz.Bence gerçekten işime yarayacaktır...