Arda Karaahmetoğlu Sözünü Tut

Renktaş 5 gün sonra tek ders sinavim var eger ciddiysen sınava girmeyeceğim :)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet ciddiyim, iş ciddiye binerse (yarıştan kopmazsak) başlık açacağım. Yalnız olur da şampiyon olursak gerçekten işine yarayacak birine hediye etmek isterim.

Çekiliş yapıcam videoya çekicem admine yollarım o paylaşır nasıl atılacağını bilmiyorum. Kim çıkarsa 100 liraya kadar istediği bir oyunu yollıcam kazanırsak. Şansınız bol olsun !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çekiliş yaparsın katılımcılar arasından random seçme yoluyla belirlersin paylaşırız

Gayet ciddiyim, iş ciddiye binerse (yarıştan kopmazsak) başlık açacağım. Yalnız olur da şampiyon olursak gerçekten işine yarayacak birine hediye etmek isterim.
Ps4 üm var zaten renktas şakasına dedim mezun olayım artık baska bisey istemiyorum ben :)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah be abi sen biliyor musun bu forumun işleri ne kadar yoruyor beni.İstemez misin güzel bir oyun açayım PS4 ile kafa dağıtayım biraz.Bence gerçekten işime yarayacaktır...

Ah be abi sen biliyor musun bu forumun işleri ne kadar yoruyor beni.İstemez misin güzel bir oyun açayım PS4 ile kafa dağıtayım biraz.Bence gerçekten işime yarayacaktır...

Kardeşim sen yine arada Erman'ı sarı üye falan yapıp stres atabiliyorsun, peki biz ne yapalım ? Adamın elinde çeşitli yetkiler var, biz de bir b.k yok. :D

Konuyu şimdi okudum Arda renkdaşımı verdiği sözü tuttuğu için tebrik ediyorum :)

Erman abime yapılan bu saldırıları kınıyorum

Geri
Üst Alt