Arda: "Şerefsizlik diz boyu"

Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"

Erman denilen adam bu açıklamaları her zaman oluyor.Rating yapmak için böle konusuyor.Kimse kaptanımıza böle ithamlarda bulunamaz boykot edelim bu Erman'ı yeter artık.

Bir sonraki maçta Dev Arda Pankartı açıp Yönetimi istifaya çağıralım bence.Futbolcusuna teknik direktörüne sahip çıkan gerektiğinde yumruğunu masaya vuran bir Başkan istiyoruz !!!

Sakin olalım arkadaşlar. Hakaret içeren mesajlar da atmayalım Lütfen. Küfür ve hakaret içeren mesajlarda ceza vermek durumunda bıraktırmayın bizi, LÜTFEN!

İyi forumlar...

bu denyoları adam diye eline kalem ağzına mikrofon verirsen olacağı bu zaten ,alah seni bildiği gibi yapsın buldog erman sübyancı zibidi

Yazık adama gözleri doldu, sesi gitti. Kendini tutmasa ağlayacaktı. Aslında Arda'ya yüklenildiği için oluyor bunlar. Bu kadar yüklenilmesinin en büyük sebebide genç yaşta kaptanlığın verilmesi oldu. Adnan Polat gaza gelip böyle birşey yaptı ama hiç düşünmedi Arda'nın o kadar baskıyı kaldırıp kaldıramayacağını. Sonuçta karakter meselesi bunlar. Ben olsam Erman gibi aptal bir adamın ettiği cümleye bakmam bile ama Arda kafaya takmış.

Yönetimde artık birşeyler yapmalı bu tarz her yönden Galatasaray'a saldıran it sürülerine.

Helal olsun, Galatasaray'ı savunması gerekenlerden önce kendi savunuyordu zaten. Arda 10 numara konuşmuş, gerekli yerlere mesajını vermiş helal olsun. Adnan Polat'da hala sussun.

az bile söylemis ermana insanda biraz terbiye onur olur yahu hic mi düsünmüyorsun arda nin ailesini kiz arkadasinin ailesini ama ne düsünecek beyin bedeva

Zorunlu Açıklama: Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi

Kanaltürk Televizyonu'nda yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, geçen akşam yayınlanan programında terbiye sınırlarını aşarak Kaptanımız Arda Turan'ın sakatlığını, kendi deyimiyle "fazla sekse" bağlamış, bu "garip" tespiti de kendisine manşetlik magazinel haberler arayan bir medya organında da umarsızca manşet yapılmıştır.

Erman Toroğlu'nun konuşması ve bunu manşetine çıkarmakta hiçbir sakınca görmeyen Posta Gazetesi'nin tavrı, ülkemizde bir türlü gelişemeyen spor gazeteciliğine ibret verici bir örnektir.

Erman Toroğlu, 105 yıllık kulübün kaptanına, daha bu yaşında bu ülkenin yetiştirdiği en önemli futbolcularından biri olduğunu dünyaya gösteren bir Türk futbolcusuna, sanki bir kahvehanede arkadaşlarıyla dedikodu yapar gibi, hiçbir bilimselliği olmayan, tamamen zırvalıktan ibaret olan, utanç verici ve çok düzeysiz bir yorum yapabiliyorsa, buna yapılabilecek bir eleştiri kaleme dahi alınamaz, çünkü sözün bittiği noktadır.

Ameliyattan yeni çıkmış, milli formasını önemli bir maçta ıslatamadığı için üzüntü duyan bir yıldız futbolcunun hissiyatını hiçbir şekilde kaale almadan, tamamen raiting için insanların özel hayatına bu kadar pervasızca el atma cüretini gösterebilmek, çok ayıp, çok terbiyesizce ve çok utanç vericidir.

Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi'nden Kaptanımız Arda Turan'a yapılan bu kadar çirkin bir saldırıya gereken cevabı tüm sağduyu sahibi sporseverlerin ve Galatasaraylıların vereceğinden kuşkumuz yoktur.

Galatasaray Spor Kulübü

Kulübümüzde Arda Turan konuşunca aklına gelmiş tepki vermek :mad:

ondan sonra millet 7 sülalesine sövünce triplere girmeyecek. En sakin adamlar bile bunun gibiler yüzünden canavara dönüşüyor maçlarda.

Ben epeyce sol görüslü bir insanim ve milliyetciligin her türüne karsiyim. Arda'nin da milliyetci düsüncelerden etkilenmis birini oldugunu biliyorum ve bu acidan fikirlerini tasvip ettigimi söyleyemem. Fakat sportif pencereden ve bir Galatasaray taraftari olarak Arda Turan'i savundum, taraftarin ona destek vermesi gerektigini, Galatasaray'in selameti icin Arda Turan'a sahip cikilmasi gerektigini söyledim; bununla ilgili basliklar actim. Bu forum icinde Arda Turan'a yönelik haksiz elestiriler yapildiginda da bu elestirileri elestirdim. Yalniz bu oyuncumuza yönelik olarak son 2 yilda yapilanlar artik siradan olmanin cok ötesindedir. Les kargasi medyanin yürüttügü ve taraftarlarimizin bir kisminin da alet oldugu bu rezillige tahammülüm kalmadi. Bu forumda Arda'yla ilgili yapilan haksiz elestirilere karsi tutumu daha da sertlestirecegimi bildirmek isterim.

erman toroğlu ignesi reyting uğrunu şrefsizlik yapıyo adi adam

Ayıp yahu ayıp, şerefsizlik değil de ne bu ? Resmen harciyorlar Arda'yı.

lütfen elle tutulur bişey yap yönetim.biz bu terbıyesızlıklere taraftar olarak cevap vermekten bıktık.artık sen masaya yumrugunu vur mahkemeye ver,basın toplantısı yapıp erman ve onun gibi nicelerine haddini bildirecek sert bi acıklama yap.internet sitesinden acıklama yapmakla değil

Eğer Yönetim biraz adamsa uğraşsın bu adamı çalıştığı kanaldan da yazdığı gazeteden de kovdursun.Aziz Yıldırım Lig Tvden kovdurabiliyorsa Adnan Polat da Kanaltürkden kovdursun.Kanaltürk'ün kovması daha kolay olacaktır bence..

Geri
Üst Alt