Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Tahminen 12-13 milyon €'ya gidecek..

Bekleneni veremezse orada neler yaşayacak kim bilir..

Başarılı olmasını çok isterim ama şayet şu zor dönemde kendi kariyerini düşündüğü için onu gönlümden silerim..

Çünkü o 66 numarayken Galatasaray'ı düşünüyordu..

10 numarayı aldı şahsi düşündü niye nirvanaya ulaştı,kaptanlığa ulaşınca hedef kalmadı..

İşin özü bu,saçma sapan haberlerden dolayı gitmek istediğini sanmam..

Futbolcu dediğin profesyonel dediğin çelik gibi sinir yapısına sahip olmalı,aldırmadan işine bakmalı..

Malesef bizim Arda'da Ahmet Bulut'un operasyonuyla iyi gazlanmış Atletico Madrid macerasında başarılar..

Bende katılıyorum sana... Liverpool, Arsenal gibi bir kulübe gitse gam yemem ama, Atletico Madrid nedir ya.. :o

adam robot degil, performans düsüklügü yasamasi cok normal ama basin ve hatta taraftar bunu hemen degerlendirmek icin ugrasti resmen, sanki Galatasarayin bu hale gelmesinde sadece arda nin sucu varmis gibi davranildi,, adam da dogal olarak "yetti ulan" dedi.

Mesele gidip gitmemesi değil,biz onu omuzlarda bindirelim uçağa..

Ama şu durumda olmaz usta..

İzahı yok bu durumun..

Sene Başı gitseydin derdim ümidi yok bu yönetimden gider tabi derdim, devre arası gitse avrupada yokuz, ligte iddaamız kalmamış gider tabi derdim, şimdi Fatih Terim gelmiş, avrupada şampiyonluk ve ligte her yıl şampiyonluk hedefi koyan başkan gelmiş, tarihinin en iyi kadrosu kurulacağı açıklaması yapılmış, yeni stada kaptanı olarak geçmiş, taraftarı ona tapıyor ve kurulucak kadronun lideri olucağından kimsenin şüphesi yok ve Arda şimdi gidiyor, zamanlaman harikaymış Arda, çünkü dün gitmediğinde dedim ki zor gününde takımını bırakmadı ama heyecan bu kadar artmış, beklentiler tavan yapmış duygular dile gelmiş bir noktada çosman gerekirken sen gidiyorum diyorsun, içinde Galatasaray ateşi yanan biri bunu yapmaz çunku gonul verdıgın renklerde taht kurucaksan tam zamanı şimdiydi sense şimdi ben gidiyorum diyorsun, yolun açık olsun ama şunu unutma bu takım sensizde dunyayı sarsıcak ama sen tv den için cızzzzz ederek sadece izleyceksin oysaki kaldırılacak kupalar unutulmaycak anılar basarılar seni bekliyordu, biz hep mutlu olucaz ama sen pişmanlıklarınla ah çekiceksin keşke diyeceksin, bizler çosup şarkılar soylerken sen çıglık atıcaksın ama kimse seni fark etmeycek.

Bu zamana kadar gitsin kurtarsın kendini, harcanıyor burda, yönetim koruyamıyor diyordum ama şu andaki Ünal Aysal yönetimi ve Fatih Terim'e rağmen, içinde bulunduğumuz şu kaotik ortama rağmen, takımın ona ihtiyacı varken, takımın kaptanı olmuşken, Metin Oktay'ın formasını taşıyorken gitmek için can atıyorsa uğurlar olsun.

Yani aşığı olduğun takım can çekişiyor..

Seneye ayağa kalkması lazım ve taraftar olarak seneye en çok güvendiğimiz oyuncuların başında geliyor Arda,ben yokum diyorsa,söylenecek söz yok..

Bir oyuncunun takım sevgisi takım zor durumdayken meydana gelir..

Daha kötüsü olamazdı ligi en iyi ihtimalle 7.ci bitirdi rezalet..

Hiç yoktan bir kontenjan daha açacağız yabancıya..

Zaten iyi yerlilerimiz yok..

Ünal Aysal boşuna demedi kalırsa onun yararına..

Sarplarla Ayhanlarla oynamayacak ki,Kallströmlerle Drogbalarla oynayacak belki..

2 sene oynasin a. madrid'de - performansina göre tabi - her takima gidebilir.

evet gider.Sonra bi premier lig yapar.Stoke Porsmouth takılır.Bir de küme düşer.Sonra kıvranır kulübün kapısında.Bşkan gurur yapar almaz,sonra da fenere gider.Ben sana olacakları aynen yazayım.

Türk oyuncuların ve Türkçe konuşan oyuncuların Madrid'te fazlalaşmasının Arda'nın bu düşüncesine etki oluşturduğunu düşünüyorum. Çok istekli gitmek için.

Bir de bize ders olsun her altyapıdan çıkanı unutulmaz efsanemizle kıyaslamayalım..

Buda Galatasaray taraftarına ders olsun..

''Bizi sevenleri üzmeyelim Baba''..

Nur içinde yat Metin Oktay..

evet gider.Sonra bi premier lig yapar.Stoke Porsmouth takılır.Bir de küme düşer.Sonra kıvranır kulübün kapısında.Bşkan gurur yapar almaz,sonra da fenere gider.Ben sana olacakları aynen yazayım.

sen saglikli düsenemiyorsuz su an, ben kahve hazirlamaya gidiyorum keske sana da uzatabilseydim ))

iyi gelirdi sana Bersan ))

Ne kadar rezilsin gelene ağam paşam gidene s.... t.... bravo

Sanki Getafe'ye falan gitti siz de ne kadar abartıyorsunuz. İspanya'nın 4 büyük kulübünden biri işte.

Forlan, Aguero gibi oyuncuların ne olacağı belli değil. Onlarda yeni bir oluşum içinde orda rahat edeceğini sanıyorsa yanılıyor. Atletico Madrid seneye bu noktalarda olmayabilir. Bu anlamda söyledim. Çok kötü bir kulüp değil, çok iyi bir kulüp de değil.

sen saglikli düsenemiyorsuz su an, ben kahve hazirlamaya gidiyorum keske sana da uzatabilseydim ))

iyi gelirdi sana Bersan ))

yok hacı.Sinirimden votka açtım yeminle.Öyle böyle üzülmedim.İçime oturdu resmen bu yaptığı.Sanki sırtımızdan hançerlenmiş gibi hissediyorum :(

Çok koydu bana bu gidişi.Hem de takım toparlanacakken.Süper bi yönetim ve teknik adam gelmşken.Çok yazık etti..

Ona ben tek birşey söylüyorum...Sen En Güzel Duyguların Katilisin Arda!! :(

Ne kadar rezilsin gelene ağam paşam gidene s.... t.... bravo

önce düzgün konuş kedi kardeş.Gittiği takıma bak önce.Çokmu büyük Galatasaray'dan.ne farkı var bizden?Bumudur yani?takımı satıp kaçmana değer mi Atletico Madrid?Değermi sen söyle..

Forlan, Aguero gibi oyuncuların ne olacağı belli değil. Onlarda yeni bir oluşum içinde orda rahat edeceğini sanıyorsa yanılıyor. Atletico Madrid seneye bu noktalarda olmayabilir. Bu anlamda söyledim. Çok kötü bir kulüp değil, çok iyi bir kulüp de değil.

Atletico iyidir üstad, direk 1. sınıf bir kulübe gitseydi forma şansı bulamayabilirdi ama Atletico Arda için çok çok çok uygun bir kulüp. Orda kendisini bütün dünyaya ispatlayacaktır, eminim. Ayrılırsa da çok üzüleceğim ayrıca. Kewell'ın ardından Arda...

Bir de Baros giderse intihar sebebi yemin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt