Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Çakma Madrid dediğin takım UEFA şampiyonu oldu. Forlan (forveti) Türkiye'ye gelse herkes kıçını yırtar dünya yıldızı aldık diye, Aguero'yu falan saymıyorum

Arkadaşım ona bakarsak bizde uefa şampionu olduk, göztepespor uefa'da yarı final oynadı zamanında... sevilla'da 2 sene üst üste aldı bu kupayı... hem kaldı ki atletico madrid'in ş.ligi gruplarından 3 maglubiyet ve 3 beraberlik ile uefaya kalıp neredeyse dogru düzgün maç kazanmadan uefa kupasını nasıl aldıgını ve bizi hakemin yardımıyla eledigini cok iyi biliyoruz.

bu arada diego forlan'ı ve kun aüeroyu tanıyorum açıklamana gerek yok. zaten forlan, agueo, reyes dışında yıldızı da yok bu takımın... bildigim kadarıyla onları da satıp ekonomik dar bogazdan kurtulmak istiyorlar şu sıralar. :)

Arda giderse yerini dolduracak kalitede bir transfer yapılması ve Volkan Şen'in stepne olarak alınması lazım.

Aydinin yazdiklarina madridi kucumsemesi disinda katiliyorum. orda biraz sacmalamis ama geride kalan diger tum sozleri kabul edip onayladigim seyler .. simarikligi ,laubaliligi ile berbat etti takimin umutlarini , medyaya malzeme etti , 5 gram top oynamadan 2,5 milyon euro cukkaladi. kabul edemiyor taraftar bunu , beklenti buyuk olan birinden hic kabul edemiyor .. kaptanlik denince arda kim ki kaptan olacak , bir kiyaslasaniza bulentle , sukurle ,tanmanla .... arda GS kaptani olacak adam mi ya .. kimsenin eglencesine karisilmaz ama 19 mayista yine bodrumda ship a hoy denen gece klubunde dagitiyomus .. arkadaslarim bodrumdaydi yan masalarindaymis .. yani evvelce yine kotu oldugumuz bi sezonda da reinada ben sahsen gormustum ..bunlar diyebilirsiniz ki normal , futbolcu eglenecek .. ama bilica gibi , jaja gibi , arda gibi guti gibi eglenilmez .. bunlar oynadiklari camialarin sorumlulugunu algilayamayan kisilerin yapacagi hareketler , bu konuda tamburaci sporx e guzel bir yazi yazmis .. sen de topunu oyna sonra sinem i dudagindan op alex in esini opmesi gibi ama once isini yap demis .. 100% katiliyorum .

Real e gitse keşke Türk Türk diye devam edip Ardayı da kapsalar ....

Twitter

Agüero takımdan ayrılacağını açıkladı. Arda gitmez herhalde.. :p

Asil simdi kesin gider. Atletico'nun simdi mutlaka iyi bir oyuncu almasi lazim.

Bizde bu durumdan faydalanip kesenin agzini actirsak onlara iyi olur :)

Para için gitmez. Kariyer için gitmek istiyor ama, At. Madrid kadroyu boşaltıyor..

arda gitmiyoooorrr 2 sene daha burda

Ben Arda'nin bonservisinden bahsediyorum. Onun orda ne kazanacagindan degil.

Asıl şimdi gider dediniz, bende neden gitsin diyorum. Para için gitmez, kariyer için gider. Kariyer içinde şuan pek cezbedici bir yer olmadığını söylüyorum.

kabak tadı vermeye başladı arda artık.3 senedir hiçbir katkı vermedi bize,şu durumda giderse yazıklar olsun.keşke gitsede yerine gökhan inler i alsak

Ardaaa, hala burdaysan eğer; elma dersem çık armut dersem çıkma :D

20 milyon € dan 1 kuruş aşağıya satılmamalı bu parayı veren avrupa klubu varsa gitsin yoksa kesinlikle kalmalı.

20 milyon euro ve Arda? biraz abartmadın mı renktaş?

Agüero'yu satıyorlarmış, Arda kesinlikle gitmemeli

Arda'nın takımdan ayrılmasını isteyenler, bunun olumlu bir gelişme olduğunu düşünenler ya cehalet ya da ihanet içindedir...

Eger Forlan ve Aguero ikilisi giderse Arda kesinlikle Atletico Madrid'e gitmesin.

Arda nasil gidiyor onu anlamadim 2013'e kadar kontrati var kuluple anlasildi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt