Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oldu

Yerine yıldız gelecek diye sevinenler bir zahmet şu yabancı sınırını nasıl çözeceğimizi de anlatabilirler mi?

Valla benim icin en büyük yildiz Selcuk Inan'dir öncelikle. Drogba gelmezse cok üzülmem ama Selcuk Fener'e falan giderse, kahrolurum.

Başlık çok net olmuş sanki.Doğru çıkmazsa zor durumda kalmayın.

Arda gitmesse insanlar burda tepkisini koyar ama.

Ona bakarsan anlaştığımız oyuncu veya oyuncular neden çıkıp açıklama yapmıyor veya biri çıkıp konuşmuyor Galatasaray'la anlaştım diye ?

Anlaşma sağlamak ayrıdır, resmiyet kazanma olayı ayrıdır. Başkan dün Elmander bizde dedi ama bugüne kadar resmiyet kazanmamıştı.

Allah o Atletico Madrid'in bin belasını versin.Bizle olan maçlarında nefret etmiştim o ispanyol bozmalarından.Bir de Arda'ya göz diktiler.

Bundan sonra nefretimsin Atletico Madrid.İnşallah yararı dokunmaz size.Sakatlanır da sezonu kapatır... :(

Yerine yıldız gelecek diye sevinenler bir zahmet şu yabancı sınırını nasıl çözeceğimizi de anlatabilirler mi?

Orta sahanı Selçuk + Gökhan ve yedeğinde de Yiğit + Musa gibi oyuncuları bulundurursan 10 numara pozisyonu ve diğer mevkiler için gayet güzel çözülür.

Valla benim icin en büyük yildiz Selcuk Inan'dir öncelikle. Drogba gelmezse cok üzülmem ama Selcuk Fener'e falan giderse, kahrolurum.

Bu benim sorumu pek karşılamıyor.Ben demek istiyorum ki Arda gidiyorsa eğer sol açığa O'nun ayarında Türk bulamayacağımızdan mecbur başka bir mevkide Türk oynatmak zorunda kalacağız ve muhtemelen nispeten düşük seviye olacak.Bunu nasıl dengeleyeceğiz?

Doğru haklısınız. Temennim kalması yönünde tabi , Emre Çolak olay bende kalmasın diye söylememiş olabilir.

Allah o Atletico Madrid'in bin belasını versin.Bizle olan maçlarında nefret etmiştim o ispanyol bozmalarından.Bir de Arda'ya göz diktiler.

Bundan sonra nefretimsin Atletico Madrid.İnşallah yararı dokunmaz size.Sakatlanır da sezonu kapatır... :(

Töbe töbe...

Sahte duyumculara tepki mi veriyorsunuz anlamadim ki? Resmiyet kazanmadan böyle basliklar acmaniz yakismadi. Kulüp icinden kesin haberler alabiliyorsaniz, transferleri de aciklayin bir zahmet. Arda hassas bir konu. Fazla uzatmayin bence

Arda gitmesse insanlar burda tepkisini koyar ama.

Birşey biliyorsanız açıklayın diye kızarlar, açıklayınca kızarlar.

Biz lafımızın arkasındayız, Olmazda gerçekleşmezse yapacak birşey yok, sevincimizden göbek atarız.

milli takımda da seni oyatırız sol açık

Bu benim sorumu pek karşılamıyor.Ben demek istiyorum ki Arda gidiyorsa eğer sol açığa O'nun ayarında Türk bulamayacağımızdan mecbur başka bir mevkide Türk oynatmak zorunda kalacağız ve muhtemelen nispeten düşük seviye olacak.Bunu nasıl dengeleyeceğiz?

Arda gider, Selcuk gelirse cok üzülmem. Sol aciga Arda kalitesinde bir yabanci aliriz, olur biter. Sorun bu degil bence.

Selcuk inan serdar ve Onuru aldinmi hal olur. Toplamda verecegin 10mil€ gibi para

Arda icin sevindim. Avrupayi kendine mest edeceginden suphem yok.

elia641.jpg

Eljero Eliayi Isteruuuuk

önce şunu düşünmek lazım. bu ülkede aradnın yerini doldurabilecek kalitede bir sol açık varmı? -bence yok.. büyük bir ihtimal yabancı olacak.. :S yada onun 2 gömlek altına olan bir türk futbolcusu monte edilecek oraya.. can sıkıcı bi durum.. :S

Arda her röportajında, "hayalim ve amacım Galatasaray'ın efsane ismi olup tarihe gecmek" derdi. Arda elbette ki Galatasaray'da tarihe gecti, ama batan gemiyi terkeden kaptan olarak. Hemde onca ısrara ragmen.

Yazıklar olsun Arda, beni ve bir cok kisiyi yanılttıgın icin.

Bakin forumun sahipleri olarak böyle basliklar acarsaniz, üyelere kizmayin bundan sonra. Ceza vermeye hakkiniz kalmaz. Resmiyet kazanmadan böyle basliklar acmaya hakkiniz yok. Arda hassas konu. Kaptanimiz. Fazla uzatmadan gercekleri aciklayin, ya da konuyu kilitleyin

Kallstrom'un muhtemel gelisi, Arda'nin gidisi ile baglantili mi olur? Arda giderse, ortaya yerli (Inler), Arda'nin yerine yabanci?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt