Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oldu

Arda'yı seven biri olarak, bende böyle düşünüyorum. Sırf kişisel sorunları için, baskılardan kurtulmak için böyle bir tercih yaptı. Hemde tam Galatasaray ismi tekrar şahlanacakken.

Sercan kardesim, bunu klavye arkasında demek kolay diyebilirsin. Fakat Ardanın bu yaptıgına sahit olduktan sonra, 2001 senesinde önüme Istanbulspor alt yapısından Galatasaray alt yapısına transfer olmak yada Amerika tercihi konuldugunda, ailemin o dönemdeki zor sartlarından dolayı Amerikayı sectigim güne hep lanet edecegim. Ben olduda Ardanın konumuna gelmis olsaydım, gönül verdigim armayı özellikle böyle bir dönemde degil kariyerim, canım pahasına bırakmazdım.

Biraz doluyum kusura bakmayın. Arda'dan hic beklemiyordum bu tercihi yapmasını.

6 tane yabanci

------------------X------------------

--x---------------------------------x

-------------Selcuk----Yerli-------

-------------------Cana

--x-------------x--------Serdar------sabri/Orhan

------------------Onur--------------

X ler yabanci Bide Cana var 6

Onur gelir mi?Hiç sanmıyorum.Trabzon olmaz bir rakam çeker.

Kallström nerede?

Selçuk'un yanına gelecek Türk kim?Gökhan İnler mi?Gökhan'sa eğer o gelir m?Gelirse eğer o mevkide oynar mı?Yani orta saha yaratıcılıktan uzak olmaz mı?

Siz durumun vehametinin farkında değilsiniz.Ben kimseyi suçlamıyorum.Arda gitmek isteyebilir,takım onu bırakabilir bunlar doğal şeyler.Ama taraftarın rahatlığını anlamak mümkün değil.

Ben giden bir oyuncu icin pek üzülmem; en son 9-10 sene önce Hagi futbolu biraktigi icin üzülmüstüm. Baska da gidisine üzülücek oyuncu yok gibi zaten. Ne diyelim, yolu acik olsun Arda'nin.

Onur uzatilacak birsey yok güzel dostum.

Kendilerine böyle bir bilgi gelmistir paylasiyorlar. Ayrica bence bu konuyu okadar hassas görende yoktur bu forum da diye düsünüyorum. Kalsa ayri dert gitse ayrti dert zaten. O yüzden pek takilmamak gerek.

Amacim tartismak degil zaten. Üzüldüm acikcasi, kaptanin kalacagini düsünüyordum. Kaynagi merak ediyorum. Biz böyle seylere hevesli bir forum degiliz cünkü

Nedir kaynaginiz peki? Bizim forumumuzun özelligi böyle islere girmemesiydi. Yüzlerce insan toplanir sohbet eder, kendine göre eglenirdi. Biz böyle seylere hevesli bir forum degildik. Özelligimiz buydu bence. Transfer nöbetinde twitter, duyumlar vs paylasmak dogaldir, hep olmustur, ona mi tepki veriyorsunuz cözemedim gercekten.

Bize gelen her duyumu, her bilgiyi paylaşmıyoruz zaten. Bundan sonra da paylaşmamaya devam edeceğiz. Bilgi geldi paylaştık. Yanılırsak emin ol kaptan kaldığı için en fazla sevinenlerden biri olacağız.

büyütmeyin gitmisse gitmis

yolu acik olsun

sade artik dönüste emre abisinin yaninda oynar

Yerini doldurmak çok ama çok zor olacak malesef

Ağlıyorum Arda sende bu acıyı hıssettınmı acaba...

Bardağa dolu tarafından bakalım. Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Tuncay Şanlı gibi bonservis ücreti olmadan gitmeyecek. Onun yerine Serdar Eyilik'ten, Berkin Arslan'dan belki 2007'de ki Arda performansını alacağız. Gelecek sene tek hedefimiz şampiyonluk. Önümüzde ki sezon için Arda'nın gitmesinin bize sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Önemli olan kritik bölgelerimize doğru takviyeleri yapmak. Selçuk İnan gibi.

Arda Turan kalıyor, kaptanlık tüm hızıyla devam ediyor. Gidiyor tarzı haberlere elbette yalan, yanlış falan demem ama kalıyor yani, ötesi yok. Arda Turan en az 1 sene daha buralarda.

Liverpool'a ya da Arsenal'e falan gitse gam yemem ama A.Madrid çok dengesiz bir kulüp.Gittiğine pişman olabilir ama inşallah başarılı olur.

Sercan kardesim, bunu klavye arkasında demek kolay diyebilirsin. Fakat Ardanın bu yaptıgına sahit olduktan sonra, 2001 senesinde önüme Istanbulspor alt yapısından Galatasaray alt yapısına transfer olmak yada Amerika tercihi konuldugunda, ailemin o dönemdeki zor sartlarından dolayı Amerikayı sectigim güne hep lanet edecegim. Ben olduda Ardanın konumuna gelmis olsaydım, gönül verdigim armayı özellikle böyle bir dönemde degil kariyerim, canım pahasına bırakmazdım.

Biraz doluyum kusura bakmayın. Arda'dan hic beklemiyordum bu tercihi yapmasını.

Yok ben Arda'yı bu zamana kadar hep, ''haklı, adamın üstüne gitmeyin'' vs... savunan biriydim. Arda'nın çok önemli bir oyuncu olduğunu da fazlasıyla düşünüyorum. Ama tamamen olayı kişiselleştirip, böyle bir zamanda gitmesine çok bozuldum. Başta Adnan Polat varken gitseydi, yine haklı derdim. Ama yeni bir oluşumda gitmesi hoş olmadı.

Batan Gemiyi İlk degil En Son Kaptan Terkeder .. Gitme be kaptan .

arda_turan_buyuk.jpg

Keşke Pazartesi herşey netleştikten sonra -F.Terim imza attıktan sonra- bunu paylaşsaydınız, ortam gerildi resmen..

Arda kalsa baskılar olacak,herşeyde üstüne gidilecek rahat değil adam yıprandı.Böyle devam ederse futboldan soğuyacak adam. A.Madrid doğru tercih mi ? Bence değil ama umarım başarılı olur ve hak ettiği yerlere çabucak gelir. Mesut,Nuri ve Hamit'ten bi eksiği yok bence,yeter ki ona uygun ortam olsun buda ancak yurtdışın da olacak.ALLAH utandırmasın...

Demistim, bir daha diyorum.

Bosverin, Arda Turan`lar yine gelir gider. Metin Oktay birtanedir.

Gitmek istiyene dur denmez. Herkes Galatasaray`i bizler kadar sevmek zorunda mi?

Arda gidince sanki Galatasaray tamamen bitmiş gibi konuşuyorsunuz. Bence çok abartılıyor. Selçuk İnan ile birlikte gelecek isimler çok rahat toparlar bizi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt