Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

''Beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve samimiyetime güvenen Galatasaray taraftarına çok teşekkür ediyorum.Şunu bilmenizi istiyorum ki benim ne gece hayatım var ne de başka bir şeyim. 1,5 Yıl sonra ilk defa çok sevdiğim arkadaşım Meltem'in doğum gününü kutlamak için dışarı çıktım ve saat 00.10'da mekandan ayrıldım. Yazıldığı gibi 3lerde 4lerde değildi. Birkez daha bütün samimiyetimle söylüyorum ki benim ne gece hayatım var, ne içki içerim, ne de kumar oynarım. Yaratılmaya çalışan kötü propagandalara inanmayan bütün Galatasaray taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Ailem olarak gördüğüm Galatasaray'ı herşeyden çok sevdiğimi herkesin bilmesini istiyorum.'' Arda Turan

Neresi alakasız? Arda, özel hayatı ile eleştirilip, kaptanlığı taşıyamadığı iddia edilmiyor mu? Karşılaştırılan insanda Hakan Şükür. Hani sıkışınca hemen örnek gösterilme gereği duyulan, profesyonellik timsali gösterilen, takım içinde birleştirici unsur(!) gösterilen büyük kaptan Hakan Şükür.

Arda'ya özel hayatı ile gönderme yapıp, "kaptanlığı taşıyamıyor" tezine en uygun cevaptır bu. Hazır video buradayken izleyin ve görün. Bakalım, özel hayatı kaptanlık için referans alan sizler ne kadar objektif olacaksınız.

milli takım futbolcularının kendi aralarında yaptıkları espiriler.hakan nın saha duruşu yaşam tarzı arda ile cok farklı.mukayese bile edilmez.kmi daha cok seviyorsun desen kesinlikle arda derim

Basketbol maçında tribündeki yerini almıştı kendisi. Aynı şekilde Işıl Alben de öyle.

Arda, tezahuratlara da katıldı, tempo da tuttu, hakemlere de kızdı. Hala da vurmaya çalışıyoruz biz bu adamı.

Bu adam bizden.

Bu adam bizim gibi.

Transfer döneminden sonra gelecek oyuncular ile göbekte düşünülmez umarım.Hem takım hem de kendisi için sol açıkta oynaması, en faydalısıdır.

Basketbol maçında tribündeki yerini almıştı kendisi. Aynı şekilde Işıl Alben de öyle.

Arda, tezahuratlara da katıldı, tempo da tuttu, hakemlere de kızdı. Hala da vurmaya çalışıyoruz biz bu adamı.

Bu adam bizden.

Bu söyledigin seylerin, Arda'nin elestirilmesiyle alakasi yok. Maca gidip tezahürat yapmasinin kaptanligiyla, sahadaki performansiyla, profesyonel yasantisiyla hic bir alakasi yok. Hakemlere de kizmis, tempo da tutmus, iyi madem en büyük kaptan Arda Turan o zaman..

İçki yok, sigara yok, kumar yok, sevgilisinden de ayrılsın magazinciler çekiyor falan sevgiliye gerek yok alsın bir ayıcık takılsın işte , Evden dışarı çıkmasın 23 yaşında gencecik adamın ne işi var dışarıda, bilgisayardan açsın şarkıları takılsın evde tek başına o zaman kaptanlığa layık bir insan olur galiba. Yoksa takımını bizim kadar sevmenin, alt yapıdaki arkadaşlarına destek olmanın, takım arkadaşlarına saygı göstermenin hiç mi hiç önemi yok . Sakat sakat oynamasına rağmen biraz kötü oynayınca ıslıklanmayı hak eden bir insan nasıl olsa Arda Turan.

arda tatile gitmemis florya da antremanlara devam ediyormus

görmeden inanmam :asd:

Bu söyledigin seylerin, Arda'nin elestirilmesiyle alakasi yok. Maca gidip tezahürat yapmasinin kaptanligiyla, sahadaki performansiyla, profesyonel yasantisiyla hic bir alakasi yok. Hakemlere de kizmis, tempo da tutmus, iyi madem en büyük kaptan Arda Turan o zaman..

Kaç kişi Arda'nın kaptanlığına yardımcı oldu ? Takımdaki ağabeyi Ayhan olan birinden ne bekliyorsunuz zaten.

Büyük Kaptandır evet ama senden de benden de daha Galatasaraylıdır.

Dışardan birileri laf yaparken senin kendi adamını savunman değil midir doğal olan,dışardaki vuruyor zaten sen vuruyorsun çıkıp Aziz koruyor ondan sonra Arda niye azizle samimi niye emreyle samimi,anan zaa diyesim geliyo gardaş bazen

İçki yok, sigara yok, kumar yok, sevgilisinden de ayrılsın magazinciler çekiyor falan sevgiliye gerek yok alsın bir ayıcık takılsın işte , Evden dışarı çıkmasın 23 yaşında gencecik adamın ne işi var dışarıda, bilgisayardan açsın şarkıları takılsın evde tek başına o zaman kaptanlığa layık bir insan olur galiba. Yoksa takımını bizim kadar sevmenin, alt yapıdaki arkadaşlarına destek olmanın, takım arkadaşlarına saygı göstermenin hiç mi hiç önemi yok . Sakat sakat oynamasına rağmen biraz kötü oynayınca ıslıklanmayı hak eden bir insan nasıl olsa Arda Turan.

Şu takımda Hakan Balta,Servet,Mustafa Sarp,Barış gibi adamlar varken Arda ıslıklandıya diyecek fazla birşey yok.

Kaptan'a yaptigim video..

[video=youtube;XfBSRl4n9OQ]https://www.youtube.com/watch?v=XfBSRl4n9OQ[/video]

Ulan herifin bi sevgilisi var, ondan da ayrılsa piyasada hiç olmaz. Bu seferde Arda gay oldu diye haber yaparlar, bizim saftrik taraftarda gaza gelir aynı şekilde.

numara 66 yke herşey ne güzeldi

Sevgili Arda en yakın arkadaşın Serdar'ın harcanmasını seyredersen gerçekten yazık olur. Serdar ile beraber futbol resitali vereceksiniz buna inanıyorum. Ağırlığını koy ve Serdar'ın Galatasaray'da kalmasını sağla. Bugün Serdar'ı harcayanlar yarın ilk fırsatta seni harcar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt