Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

arda nin zaten hayalleri avrupada, o nedenle bizde uefadan elendigimize gore bu maclarda oynamak istemesi cok normal, sinirlarini elbet zorlayacak.

kimse doktorlari suclamasin sogutucuyla oynattilar falan dieye

Adamı sakat sakat 60 dakika oynatmak.Milli takım aşkımı salaklık mı?İşlerine gelince yorumcular profesyonellikten dem vururlar. Arda ya geldi mi de bir allahın kulu demedi sakat sakat oynatılması hatadır diye.

Eğer milli takıma adam gibi oyuncular seçilmiş olsaydı Arda oyundan çıkar yerini V.Şene bırakır ve biz gene yerdik.2.yarı Arda bitikti topa bile vuramadı ayağınaaldığı darbeden dolayı.

Kimine göre milli takım aşkı kimine göre amatör ruh diyecek bir şey yok.Sanki dünya kupası finalini oynadk dün Belçikayla.

antep macinda oynayamaz buca macina yetisir bence

Emreyle Ardayı birlikte izlemek çok büyük bir zevk.Keşke Emre de bizde olsa.

İnşallah en fazla 2 hafta uzak kalır takımdan.

Emreyle Ardayı birlikte izlemek çok büyük bir zevk.Keşke Emre de bizde olsa.

Aynen ölse gram üzülmeyeceğim bir topçudur,şerefsizin önde gideni olsada.Adam Milli tkaımdada fenerdede fark katıyor bence TSL de mevkisinin en iyisi Dünyada da mevkisinde ilk 20 ye girer diye düşünüyorum.

Gs ın zaten şuan ki tek eksiği o mevkide bir oyuncusunun olmaması.

beyler kameraya el sallayın ekşisözlükte haber olmuşsunuz:)

2 hafta diyorlar buca macınada zor yetısır soylenenler dogruysa.off

Arda aynı hatayı daha önce de yapmıştı. Sakatlandığı bir maçta devam etti 1 ay oynayamadı. Bu pozisyonda birşey olmaması mümkün değildi hatta sedyeyle çıkarttıklarında döneceğine kesinlikle inanmıyordum, yine girdi.

Bir de sakatlık öncesi-sonrası siyah beyaz kadar farklıydı, öttürürken birden duruldu. Yine iyi işler yaptı ama 60-65'den sonra maçı tek başına bitirebilirdi, o tarz toplar aldı. Düşüş çok net belli oldu.

Maç 2-1 olduktan sonra "Milli takım ilk kez Arda'nın skora katkı yapmadığı bir maçı kazandı" demiştim, yine olmadı.

Hiddink'i kurtarıp duruyor nereye kadar bakalım...

Kaptan NTV de maçı yorumluyor :)

Sağ ayağında değişik bir cisim var. Alçı gibi.

Bu hafta imkansız oynaması bence..Haftayada zor gibi.

Kaptan NTV de maçı yorumluyor :)

Sağ ayağında değişik bir cisim var. Alçı gibi.

reis banada taktilar bundan, ben 2 haftada cikardim rahat yurumeye basladim

dizi ayak tabanina baglaya tendondaki sorun icindi, bende futbol degil tenis oynarken oldugu icin ardaninki kadar kotu olmayabilir tahminim

insallah dusundugum gibi degildir, eger oyleyse 3 hafta oynayamaz bence

aletde bu

Medtherapies HD Tall Walking Boot - eBay (item 150471854906 end time Sep-23-10 05:45:27 PDT)

yani hiçbir zaman tam kadro olamayacakmıyız yahu. elin adamlarıda hep bizimkileri sakatlıyor. belki kewell oynar en azında....

bizde bu şans varken arda iyileşir başkası sakatlanır yine tam kadro olamayız!

Marifet, itifata tabidir. Kaptan, oynadığı son iki maçta çok iyidi(Eskişehir-belçika) Ama devamlılık söz konusu değil.

Sakatlandı diye mi devamlılığı yok anlamadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt