Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Transfermakrtta "iki ayagini da kullanir" yazmislar, oysa ben Ardanin hic sol ayakla orta actigini görmedim, hatta mis gibi pozisyonlarin icine etmistir, topu sag tarafa cekip, orta yapmak icin.

@Ahmet

Arda'yı senin kadar bende savunuyorum ama Arda'nın eleştirilecek huyları var. Bunu çıplak gözle izleyince net bir şekilde anladım. Bir oyuncu bir pozisyonda pas alamadı diye takım arkadaşına elini kaldırıp bağıramaz. (Ajax maçı)

@Ahmet

Arda'yı senin kadar bende savunuyorum ama Arda'nın eleştirilecek huyları var. Bunu çıplak gözle izleyince net bir şekilde anladım. Bir oyuncu bir pozisyonda pas alamadı diye takım arkadaşına elini kaldırıp bağıramaz. (Ajax maçı)

Kaç aydır sakat, oynamaya başladı istediklerini yapamadı, kötü oynadı. Onun etkisiyle yaptı bence. Çünkü daha önce görmedim, bir adamın karakteri değişmez öyle. Sadece Emre'ye sert çıkmıştı ki onlar abi-kardeş gibi zaten.

Arda bu tarz bir hareketi tekrarlarsa sana hak vereceğim. Deal?:)

Antalya maçında da Culio'ya yaptı. Ben daha öncede birçok kez gördüm bu hareketini.

Satılsında kim iyi para versinki sanmam.

Arda'yı karalamak için fırsat kollayanlar kinlerini kusmaya başlamış yine. Sarp yeter de artar hepinize!

Sakatlık dönüşü biraz bencil gördüm ancak bununda en kısa sürede form tutma ve taraftara döndüm mesajı verme isteğinden kaynaklanmakta oluğunu düşünüyorum.

Sezon başında Mourinho Ardayı Real e istemiştir fakat 3+1 yabancı oyuncu sınırına takılıcagı için avrupa pasaportlu olan Mesutu transfer ettiler.

Burda Federasyona sesleniyorum. Artık şu gurbetci oyuncu peşinde koşturucağınıza gidin ve Uefa ile anlaşın ki türk sporcular yabancı oyuncu vizesine takılmasınlar. Madem Türkiye her turnuvada avrupa kıtasından katılıyosa neden oyuncularımıza kolaylık sağlanmıyor.

Fifa spora siyaset karıştırmıştır , eğer aksini iddaa ederlerse bi açıklama yapsınlar

Sezon başında Mourinho Ardayı Real e istemiştir fakat 3+1 yabancı oyuncu sınırına takılıcagı için avrupa pasaportlu olan Mesutu transfer ettiler.

Burda Federasyona sesleniyorum. Artık şu gurbetci oyuncu peşinde koşturucağınıza gidin ve Uefa ile anlaşın ki türk sporcular yabancı oyuncu vizesine takılmasınlar. Madem Türkiye her turnuvada avrupa kıtasından katılıyosa neden oyuncularımıza kolaylık sağlanmıyor.

Fifa spora siyaset karıştırmıştır , eğer aksini iddaa ederlerse bi açıklama yapsınlar

Hakikaten bu sorun cözülmesi gerek. Arda bile bir ara bu problemden bahsediyordu sanirim.

Yarin cikip bu maci bize kazandirmali.

kewldan iyi oynamiyor

solda oynatacakmiyiz gene kewel gelince?

pasaportuna laf etmesin surk etsin burada iken bence:)

kewldan iyi oynamiyor

solda oynatacakmiyiz gene kewel gelince?

pasaportuna laf etmesin surk etsin burada iken bence:)

Olayı pasaport flan diye yine polemiğe dönüştürmeyelim ama açık bir gerçek varki o da :

Fifa madem ulusal bir futbol birliği ise neden Avrupa Hristiyan ülkelerine ayrımcılık yapıp çalışma izni bile olmadan oyunculara izin vermiyor ?

Madem biz Türkiye olarak her turnuvaya avrupadan katılıyorsak ve de bu ayrımcılıkdan faydalanamıyorsak bence bırakalım bu avrupa merakını ve gidelim Ortadoğu yu temsil edelim turnuvalarda.

bosver bunlari reis 3 tane topa vuran adam var onlarda giderse:)

bosver bunlari reis 3 tane topa vuran adam var onlarda giderse:)

Abi zaten onlar gidemediği için bi türlü ülke futbolu gelişme göstermiyor. Bugun bank asya ile süper ligin ne farkı var ? İki ligde çok yetersiz ama avrupa madem bizi hem kullanıcak hemde bir ayrımcılık yapmıcaksa bizde değerimizin bilineceği başka kıtalar adına yarışalım çok mu lazım bize Fifa alın gördük işte Platini resmen Euro 2016 elemelerinde '' Ben Fransızım ve bir Türk düşmanıyım '' demiştir . sonra da gidip dünya kupasını para karşılığı katar ve rusyaya satmıştır bu benim görüşüm. Bu turnuvaları en çok hakaden ülkede bizdik

O kendini beğenmiş hareketleri,umursamaz tavırlar artık sempati duymuyorum ardaya.Diğer bir olay adamın duran top konusunda sıfır kabiliyeti var ama her duran topta eline alıyor.Duran top konusunda,uzaktan şutlar konusunda hiç üzerine koymadı,öyle soldan bir-iki tane estetik hareket yaparak yıldız oyuncu olunmuyor..

Ve bana sorsalar pino mu arda mı diye terettüd etmeden pino derim..

Ben anlamıyorum hala yeni sakatlıktan çıktı diye savunanlar oluyor. Ya arkadaşım Arda 1 aydır takımla antrenman yapıyor. Daha ne olucak. Su oynadığı maçlarda hiç adam geçemedi. O kadar ağır ki önüne gelen müsait topları kalenin üstünden dışarı gönderdi. Culio bi kere şut çekince de bana niye atmıyosun diyo. Eminim Culio diyodur içinden kim bu diye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt