Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ardaturanj.jpg

Iste o kafa bu vücudun üstünde olsaydi en az 50 milyona avrupaya okuturduk ardayi.

geçen Selçuk İnan ı takımda görmek isterim diye beyanatta bulunmuş

yahu Arda biraz az konuş be güzel kardeşim, ne gerek var bunları söylemeye.

teknik direktör müsün, yönetici misin? böyle bir beyanatı bu kişiler verebilir ama sen söylersen hoş olmaz.

dünyanın her yerinde takımın önde gelen oyuncuları bu tarz konuşmalar yapar

Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl neden, senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.

- Victor Hugo

geçen Selçuk İnan ı takımda görmek isterim diye beyanatta bulunmuş

yahu Arda biraz az konuş be güzel kardeşim, ne gerek var bunları söylemeye.

teknik direktör müsün, yönetici misin? böyle bir beyanatı bu kişiler verebilir ama sen söylersen hoş olmaz.

Herşeyden ardaya sataşmayın be kardeşim

Herşeyden ardaya sataşmayın be kardeşim

sataştım mı ben şimdi Arda ya?

sadece böyle bir söylemin hoş olmadığını belirttim.

ne gerek var bunlar, gördük referans olduğu Serdar Özkan ı. tabi Selçuk İnan başka orası ayrı.

Arda nın kendine zarar bu konuşmalar, yoksa bana ne sabaha kadar konuşsun istiyosa

bence 2.yarı bir katkısı olacağını sanmıyorum sezon sonu ayrılması daha iyi olur hem kendi için hem takım için basın çok üstüne gidiyor kaptanın yerine biri alınmalı sezon sonu birde geçirdiği sakatlık artık onun için bir sabıka oldu nüksedebilir.

Ah be Arda. Cok gelismen gerekirdi ama kendin ettin kendin buldun. Yakinda pisman olursun ama gec kalmis olursun.

Keşke alıcısı çıksada 10 milyon euroya falan satabilsek.

Evet satın gitsin biz de Aydın ile falan hücum edelim artık.

Evet satın gitsin biz de Aydın ile falan hücum edelim artık.

Arda kalırsa Hasan Şaş gibi olacak. Ben de gitmesi taraftarıyım. Başarılı olacağına da yürekten inanıyorum yurt dışında. Bu takımdan bu mentaliteyle önümüzdeki 2-3 yıl zaten hiçbir şey olmaz.

Arda kalırsa Hasan Şaş gibi olacak. Ben de gitmesi taraftarıyım. Başarılı olacağına da yürekten inanıyorum yurt dışında. Bu takımdan bu mentaliteyle önümüzdeki 2-3 yıl zaten hiçbir şey olmaz.

Kesinlikle katılıyorum,giderek Hasan Şaş olayına dönmeye başladı bu iş.

Kesinlikle katılıyorum,giderek Hasan Şaş olayına dönmeye başladı bu iş.

benim anlamadığımda bu nolmuş hasan şaşa. adam yıllarca onuruyla galatasaray forması giymesi suçmu. ozaman del piero da gerizekalı. takımı ligden düştü ayrılmadı. tottiden mal. hele hele gerard hepten salak. real kaç kez istedi de gitmedi. hayır nolmuş hasan şaşa ben onu anlamıyorum

benim anlamadığımda bu nolmuş hasan şaşa. adam yıllarca onuruyla galatasaray forması giymesi suçmu. ozaman del piero da gerizekalı. takımı ligden düştü ayrılmadı. tottiden mal. hele hele gerard hepten salak. real kaç kez istedi de gitmedi. hayır nolmuş hasan şaşa ben onu anlamıyorum

Olaya bakış açın gerçekten şaşırttı beni. O bahsettiğin adamları el üstünde tuttular sürekli. Hasan Şaş ise sürekli yerden yere vuruldu ve kariyerindeki son maçlardan birinde ıslıklandı. Bizim bahsettiğimiz durum bu ülkenin, bu medyanın Arda'yı da yiyeceği. Hasan Şaş için o dönem ne eleştiriler yapıldı neler neler söylendi ve bir daha asla eski günlerine dönemedi hatırlarsan.

Olaya bakış açın gerçekten şaşırttı beni. O bahsettiğin adamları el üstünde tuttular sürekli. Hasan Şaş ise sürekli yerden yere vuruldu ve kariyerindeki son maçlardan birinde ıslıklandı. Bizim bahsettiğimiz durum bu ülkenin, bu medyanın Arda'yı da yiyeceği. Hasan Şaş için o dönem ne eleştiriler yapıldı neler neler söylendi ve bir daha asla eski günlerine dönemedi hatırlarsan.

H.şaşı geç, Hakan şüküre yapılanlar ortada.

İş işten geçmeden gitmesi lazım; yoksa kaybolup gidecek, gideceği takım da liverpool olmalı kanımca, gerçi sezon başında atletico madridten gelen teklifi reddetmek büyük aptallıktı bana göre..

"Bir Hasan Şaş değil."

4 sene sonraki GSC.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt