Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Dursun arkadaşımız daha önce de bunu iddia etmişti. Nerede gördü sol bekliğini ben de bilemiyorum. Sağ bek dese tamam manisa. Ama sol beke zorunluluktan 1-2 sefer geçmişti. Gerets döneminde falan. PSV maçında ikinci devre oradaydı örneğin. Adam reis olduğu için orada da iyi oynadı ama Arda'dan sol bek yapmak enteresan bir hareket olur yine de...

O maç FM tabiriyle 5-3-2 gibi oynamıştık. Yahu Arda sol bek oynasın diyen arkadaş ironi yapmış olmalı ben bilerek söylemiş olacağına ihtimal vermek istemiyorum. :)

Topu hızlı kullananaması Arda'nın stilinden kaynaklanıyor.Ayrıca arkadaşın biri Arda solbek oynasın deyince bende ona defansa gelmiyor diye eleştirilen adam nasıl solbek olur demek istedim. :)

Ben zaten Arda'nın her zaman destekcisiyim.Arda'nın defansa gelmesinide istemiyorum ama defansa gelmesini bekleyenlerde var. :)

Vallahi bana yetiyor defansa yardımı. Hakan Balta bile onun sayesinde oldukça iyi gözüküyordu. Ne kadar formsuz da olsa Arda ile oynasa bu kadar yerlerde sürünmezdi :)

ulan ya adamı forvet oynatırken bütün meziyetlerini orda öldürüyolar deniyodu. şimdide sol bek aslında diyen bile var. günün esprisi:)

Bale kadar kondisyonu olsa, atak olsa, evet olabilir. Arda'nın defansif yönü iyidir, ben hep takdir ederim o özelliğini. Ama Arda'dan hem sol bek, hemde sürekli bindirme bekliyor sanırım arkadaş. İmkanı yok öyle birşeyin. Arda ilk maçında kalp krizi geçirir. Arda'nın yeri belli, sol bek olarak düşünmek bana göre çok saçma geldi.

Bence de saçma. Kanat adamında ekstra bir özelliktir geriye gelip top kapması falan. Arda da bu var. Hem kanat oynuyor hem de geriye geliyor. Benim daha fazla beklentim yok. Orta saha adam gibi bir iki top attığında da ilerde işi bitiriyor. Milli takım örneği. Son düzenlemelerden sonra bizim takımda da olacak inşallah.

@Namık;

Adam ciddi. Öncesini de hatırlıyorum.

Zapata'nın da ayağı düzgün gibi orta saha yapalım .

Arkadaşım ben bu yerli-yabancı ayrımını hiç anlamıyorum zaten. Arda topla fazla oynayınca bencil, hatta faşist olurken Culio fazla oynayınca kime verecek ki oluyor. Keza Arda'nın en az Stancu kadar defansa desteği vardır ama burada Stancu Hakan Balta'nın açıklarını kapatan adam olurken Arda defansa ayrdım etmiyor oluyor. Burada ne kimseyi kötülemek ne de kimseyi yüceltmek istiyorum ama dışarıdan gördüğüm manzara gerçekten de böyle. Herkesin kendisine göre bir görüşü vardır, saygı duyarım açıkcası ben de Arda'nın pek çok hareketini yanlış buluyorum, eskisi kadar sevimli ve sempatik gelmiyor bana da ama bir oyuncu için şöyle olan bir durum bir başkası için nasıl bambaşka oluyor anlamıyorum. Demek ki oyuncuya, sevip sevmememize göre yorum yapıyor bir çoğumuz.

5.317 mesajın yarısının konusu yabancı-yerli ayrımına karşı bir isyan. Sıkılmadın mı? :)

Bu kanıya nasıl vardın çok merak ediyorum gerçekten. Keza bu konuda yazdığım mesaj sayısı bir elin parmaklarını geçmemiştir. Biriyle karıştırıyor olmayasın sakın. :o

Turuncu formalı Bergkamp'dan bahsediyorum ben.

Arda'nın geçen yılın başındaki hali korunabilseydi fiyatı 20 milyon euro falan olurdu.Hatırlıyorum Beşiktaş maçlarında falan geriden gelip yatıp top kapıyordu falan.Keşke böyle olmasaydı.Şu noktaya gelmeseydik.

Ben de hatırlamıyorum Çağatay'ın bu konuda yazdığını...

Sezon sonu kesin yolcu.Acun lig tv'de gelecek sezon büyük takımda görecez gibisinden bir şeyler dedi.

hiçbir buyuk klübe gidemez,2 senedir oynamayan oyuncuyu kim alacak?

neymiş 24 yaşına girmiş de, artık yıldız olamazmış. bitmişmiş... bunu söyleyenler, tugay'a da "artık 30'una geldin, bırak futbolu" diyen adamların kardeşleri ya da çocukları sanırım. iki avrupa maçına bakar arda'nın tekrar o kategoride gösterilmesi. madem o kadar kötüydü de, atletico madrid niye almak için 11 milyon doları gözden çıkarsın? sokakta mı bulunuyor para?

Cidden öyleydi yahu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt