- 18 Temmuz 2009
- 82.312
- 240.710
- 5.263
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
O maç FM tabiriyle 5-3-2 gibi oynamıştık. Yahu Arda sol bek oynasın diyen arkadaş ironi yapmış olmalı ben bilerek söylemiş olacağına ihtimal vermek istemiyorum.
Vallahi bana yetiyor defansa yardımı. Hakan Balta bile onun sayesinde oldukça iyi gözüküyordu. Ne kadar formsuz da olsa Arda ile oynasa bu kadar yerlerde sürünmezdi
Dursun arkadaşımız daha önce de bunu iddia etmişti. Nerede gördü sol bekliğini ben de bilemiyorum. Sağ bek dese tamam manisa. Ama sol beke zorunluluktan 1-2 sefer geçmişti. Gerets döneminde falan. PSV maçında ikinci devre oradaydı örneğin. Adam reis olduğu için orada da iyi oynadı ama Arda'dan sol bek yapmak enteresan bir hareket olur yine de...
O maç FM tabiriyle 5-3-2 gibi oynamıştık. Yahu Arda sol bek oynasın diyen arkadaş ironi yapmış olmalı ben bilerek söylemiş olacağına ihtimal vermek istemiyorum.
Topu hızlı kullananaması Arda'nın stilinden kaynaklanıyor.Ayrıca arkadaşın biri Arda solbek oynasın deyince bende ona defansa gelmiyor diye eleştirilen adam nasıl solbek olur demek istedim.
Ben zaten Arda'nın her zaman destekcisiyim.Arda'nın defansa gelmesinide istemiyorum ama defansa gelmesini bekleyenlerde var.![]()
Vallahi bana yetiyor defansa yardımı. Hakan Balta bile onun sayesinde oldukça iyi gözüküyordu. Ne kadar formsuz da olsa Arda ile oynasa bu kadar yerlerde sürünmezdi