Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Hakan Şükür: Arda sakat değil / Spor / Radikal İnternet ?

Konusulmayacak ne kadar sacmalik varsa konusmussunuz. Hakan abisi cikip itiraf etmis Arda beyin sakat olmadigini.

Hakan Şükür, Almanya’da kasığından geçirdiği ameliyat yüzünden bu sezon 4 lig maçında forma giyebilen ve ağrılarının tekrarlaması nedeniyle yaklaşık 1.5 aydır takımdan ayrı çalışan kaptan Arda Turan’ın sakat olmadığını iddia etti.

Galatasaray’ın eski kaptanı Şükür, önceki akşam yorumcusu olduğu TRT’deki Stadyum programında, Arda’nın durumuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Özellikle geçen sezon kaybedilen maçlar yüzünden taraftarların protestolarına hedef olan sarı-kırmızılı futbolcunun psikolojik olarak yıprandığına dikkat çeken Hakan Şükür, “Arda Turan’ın bugünkü durumu sakatlıkla âlâkalı değil, bana göre tamamen psikolojik. Mevcut ortamdan uzak durmak istediğini düşünüyorum” diye konuştu.

‘HERKES OYNAMAKTAN ÇEKİNİR’

Hakan Şükür’ün bu sözleri, Fenerbahçe ile üç hafta sonra Türk Telekom Arena’da oynanacak derbi maçta sahalara geri dönmeyi planlanan Arda Turan konusunda kafaların karışmasına neden oldu.

Şükür dün yaptığı açıklamada ise Arda’nın sıkıntılı bir dönemden geçtiğini dile getirdi.

Hakan Şükür, “Arda’nın sakatlığı iyileşmiş olabilir. Ancak bu ortamda kimse çıkıp oynamaz. Baros da 1.5 yıl benzer sorunlar yaşadı. Çünkü çıkıp oynadığınız zaman bütün olumsuz tablo size fatura ediliyor. Arda geçen yıl sakat, sakat oynadı ve protesto edildi. Kendisine o günlerde bu üzüntüyü yaşatan zihniyet, Arda’nın kafasında yer etti. Bu bir tecrübedir. Yönetimin de kendini kurtarmak için ön plana atacağı adam kalmadı. Böyle bir durumda herkes oynamaktan çekinir” ifadelerini kullandı. (Milliyet)

?

Daha ne istiyonuz lan???

Laf arasında Baros'a da çakmış Hakan abisi. Samimi bulmadım.

Laf arasında Baros'a da çakmış Hakan abisi. Samimi bulmadım.

Sen uyuyo musun olm ya onlara her programda sallıyo zaten,Baros sakat değil oynamak istemiyo vs. diye.Açık açık söyledi kaç kere.Türkiye'de ki çok spor yazarı gibi Hakan'ın da yabancı düşmanı olduğunu biliyoruz zaten.Ama Arda'ya ilk defa söyledi bu ilginç.

Sen uyuyo musun olm ya onlara her programda sallıyo zaten,Baros sakat değil oynamak istemiyo vs. diye.Açık açık söyledi kaç kere.Türkiye'de ki çok spor yazarı gibi Hakan'ın da yabancı düşmanı olduğunu biliyoruz zaten.Ama Arda'ya ilk defa söyledi bu ilginç.

Sevmiyorum Hakan sinsi bir adam, bu yönlerini sevmiyorum.

Hakan Ünsal da Arda yı eleştiren tarzda bir yazı yazdı dün yada önceki gün. İki Hakan da Arda yı diline dolamaya başlamış anlaşılan

bu arada Hakan Ünsal ın kaptanlık konusunda yazdıklarına katılıyorum. Birçok oyuncu yaş veya kariyer itibarı ile Arda nın kaptanlığı ciddiye almıyordur

yöneticiler ve medya türk futbolunun belki de en büyük yeteneklrinden birini heba ederek, görevini layıkı ile yerine getirdi.Sağolun varolun.

I told you bro

ardanin abiligini falan yapmiyorlar

arda kendi kendini batiriyor

bu adamlar sadece dusunduklerini soyluyorlar

bence bosuna saldiriyoruz hakanlara

I told yousu yok. Adamlar dusunduklerini soylemiyorlar, demek ki Arda bunlara s.....i cekmis. Ama Hakansporun amaci Arda gibilerini kullanip kulubun icinde kalmak, boyle bu adamlar.

I told yousu yok. Adamlar dusunduklerini soylemiyorlar, demek ki Arda bunlara s.....i cekmis. Ama Hakansporun amaci Arda gibilerini kullanip kulubun icinde kalmak, boyle bu adamlar.

Arda ne cekecek allahini seviyosan hayri

ardanin hakanla isi olmaz yahu hepsi lafta

yasam tarzlarina bak cevabi al

su forumda bile sirf adamin siyasi gorusu yuzunden sallayan yada seven o kaddar adam var milleti

bildigin irkcilik ayrimcilik

turkiyedeki ortam boyle belliki

eeeeeee

arda hakanlarla ayni kafadami yani

zor inanirim ben buna hemde oldukca zor

ardanin kendi yolu var yokus asagi gidiyor 2 senedir

hakani dinlese bence simdi kraldi kral

hakanin yasadigi profesyonelligin kacta kacini gordun ardada?

Arda'nin Hakanla, Hasanla alakasi var, onlarla da ayni kafada. Cok net biliyorum bunu.

hakan sukur arda nin yasinda acaba nasildi?

yöneticiler ve medya türk futbolunun belki de en büyük yeteneklrinden birini heba ederek, görevini layıkı ile yerine getirdi.Sağolun varolun.

medyanın suçu var kesin ama arda da ak sütten çıkmış değil onun da kendini sorgulaması gerekir. 2008de dünya futbolunun zirvesinden sadece medya yüzünden en dibe vurmuş olamaz!

Arda'ya gerçekten sahip çıkan adamlar Rıdvan Dilmen, Emre Belözoğlu falan. Ben olsam onlarla takılırdım daha çok:)

Arda'nin Hakanla, Hasanla alakasi var, onlarla da ayni kafada. Cok net biliyorum bunu.

Hakan'ın Hasan'la alakası yok ki. Görüş olarak. Bülent Korkmaz'ın da yoktur örneğin.

Arda da farklı, tam olarak o düşüncede değil. Ama çok gereksiz bir tartışma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt