Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

bu kazak degil neck warmer diyen ilk arkadasa cubuk kraker benden

Spurs.jpg

gobege bak ruzgarla ne hale gelmis:(

0000093254.jpg

Alin size göbek. :asd:

Abi Sergen'i örnek göstermeyin, bu herif efsane fln da değil. 3-5 maç oynayıp 40-50 maç yatan biri. Yetenek eşşekde de var.

Bir futbolcuyu sevebilirsiniz ancak körü körüne savunmak kadarda yanlış bir şey yoktur. Arda şu an Türkiye'de top koşturan Türk futbolcular arasında hala en iyisidir. Bana göre rakibi bile yok hala. Ancak, bu adam Eylül'den beri sakatlıklarla boğuşuyor. O tarihten bu yana sadece bir lig maçında, Sami Yen'in kapanışında, Telekom'un açılışında ve Hannover maçında oynadı. Bu durumdaki bir futbolcunun göbek yapmaması için kendisine çok iyi bakması gerekir. Düzenli oynamaya başlasa zaten fiziki olarak daha diri olacaktır. Sırf Arda'yı savunacağım diye gözle görülen şeyin aksini iddaa eden yorumlar yapmayın. Burada Arda'nın kötülüğünü isteyen kimse yok. Aksine herkes onun eksikliğini çekiyor yaklaşık bir senedir. Çünkü uzun vaadede düşünürsek Arda geçen yılki sakatlığından bu yana doğru düzgün top oynayamadı.

Ben sakatlığının geçmesiyle birlikte yurt dışına gitmesi taraftarıyım artık. Çünkü Türkiye'de kaldıkça gerileyeceğini düşünüyorum. Yurt dışında üzerinde baskı olmayan bir ortamda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tam.

Chelsea falan diyorlar giderse alırım formasını Arda Turan Chelsea 14 #

günümüz futbolda artik sadece yetenek yeterli degil fitness ve fizik gücü cok önemli dünyanin yeni yildizlarina bakiyorsunuz c.ronaldo, l.messi, bale.nani.kaka bunlar fizikleri ile güclü oynuyorlar arda da tamam yetenek olarak bunlarda eksigi yok ama ne yazikki kendine iyi bakmiyor ve iyi calismiyor genclik fotoraflarina bakiyorum adam incelip kaslanacagi yerde adam kalcalardan genisliyor ve git gide yavasliyor ve görünüyorda insallah kendini toplar ve iyi calisir GS in arda gibi bir futbolcuyu ihtiyci var

pardon yaaaaaaa kendi yorumum ama tarih amerikan sitili olmus

06/11/10

Abi sana şöyle söyleyeyim Arda yaklaşık 1 yıldır düzgün top oynamadı. Bizim takımda o kadar süre takımdan ayrı kalıpta göbek yapmayacak tek Türk oyuncu Barış'tır bence :)

sallamayin

kas orani artan adam kendine bakarsa boyle olur arda gibi degil

her dakika ayri kapak istemeyin kanat adaminin kaslisinida iyi izleyin

Bale.jpg

gareth-bale-tottenham-wales.jpg

hayatinizi inanmak istediginiz yalanlar uzerine kurmayin

biraz geniş açıdan baksan anlardın demek istediğimi. ahmet çakar gibi olacak ama ardanın anatomik yapısı bale'dan çok farklı zaten.

Not: çok farklı örnek vermişsin bale'ın yaptığı antrenmanları türkiyede ardaya yaptırsan 2 haftada sakatlanır heralde. O adamın antrenmanları 1 tane değil heryeri için ayrı antrenman yapıyor, belgesel gibi bişeyini izlemiştim ordan biliyorum.

Tartışmasız şuan fizik-kondisyon olarak Dünya'nın en iyi futbolcusu CR7'dir. İkincisi ise Bale'dir. Arda Turan bu vücutla ilk 500'e giremez.

Abi sana şöyle söyleyeyim Arda yaklaşık 1 yıldır düzgün top oynamadı. Bizim takımda o kadar süre takımdan ayrı kalıpta göbek yapmayacak tek Türk oyuncu Barış'tır bence :)

yok ya o kadar kotulemeyin

GSda diyorsan cok adam var

barosun kilo fazlasi olmadi bence varsada iki antremanlik is eski halini bulur o hemen

baris var dedigin gibi terminator

ayhan kilo almaz iyi bakar kendine

siz bakmayin zanda surekli ameliyat falan oluyor adamin fazla kilosu hic yok

ameliyat diyip gecmeyin anestezi sonrasi insan tren carpmisa donuyor kendini durdurmak zor

bizde arda gibi fizigine dikkat etmeyen adam yok bence

turkiyede cok adam var abi para kazandigi vucuduna ihanet etmeyen

uzulmez var abi adam 50 yasinda ardayi cebinden cikarir

bizde en riskli adamlar sunlar bence

eger sakatlanirlarsa sorun olacak adamlar

cana neill

ama tahmin tabi

Tartışmasız şuan fizik-kondisyon olarak Dünya'nın en iyi futbolcusu CR7'dir. İkincisi ise Bale'dir. Arda Turan bu vücutla ilk 500'e giremez.

C.Ronaldo insan değil zaten. Nedense Manu'dan çıkan adamlar öyle oluyor. Mesela bence dünyanın en güçlü oyuncusu rooney'dir ilk geldiğinde nasıldı şimdi nasıl..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt