Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'nın Galatasaraylılığından şüphe edenler bu sözlerde art niyet arayabilir bi Fenerli dese tabiki tepki koyarsan ama bu cümleleri kuran Ardaysa art niyet aramanın anlamı yok.

Arda'dan art niyet aradığımız yok, sadece o formaya yaptığı hakaret bir Galatasaray Kaptanına yakışmıyor.Yoksa Arda benden senden daha büyük Galatasaraylıdır.Ona şüphem yok zaten.

Hakaret formaya degil formada olmamasi gereken abuk renklere.

Kimse küfür ettiği için Arda'yı eleştirmiyor.Küfürü zaten kim kulanmıyor ki ? 7 Yaşındaki çocuklar bile kulanıyor artık.Asıl olay Arda'nın formaya yaptığı hakaret dolu sözler.Ne olursa olsun o forma GALATASARAY Amblemi taşıyor.Bende beğenmedim pembe formayı ama sırf Amblemi var diye, kulübe destek olucam diye satın aldım.

Bir de şu açıdan bakalım...Bir Fenerli, gelse dese ki o forma şöyle böyle o. forması gibi sinirenmez misiniz ?

Enes bey, boşunuza nefesinizi tüketmeyin

gerçekten garip bir taraftar profilimiz oluştu

bugüne kadar arda ya destek olan beni bile sinirlendiren bu laflar nedense burda çok kişiden destek bulmuş

kaptanımız diyor ki bizim formamızda her sene bir o. rengi içeriyor

burda dediği benzetme bir renge değil ki, o formalara

kaldı ki renge bile olsa , o renkte formaları alan binlerce taraftarımız var

kabul edilir bir şey değil

ardanın söylemleri haklı,bunu servis eden ş..sizi bulmak ve camiadan uzaklaştırmak lazım

Aslında en basitinden şu olay bile neden başarısız olduğumuzun kanıtıdır.Takımın kaptanı bile renkleri benimsiyememiş sahaya çıkarken üzerinde sarı kırmızı görmek istiyor soyunma odasında o formayı sırtına geçirirken Galatasaray forması giydiğini hissetmek istiyor bu yönetimin verdiği zararı düşmanlarımız vermedi bize.

Yahu arkadaşlar Ardanın yaptığı bu sözlere karşı çıkıp alkışlayalım mı Allah Aşkına ? Bu sözler Galatasaray Kaptanına yakışmıyor.Bunu ima etmek istiyorum.

Arda formayı beğenmeyebilir ama kameralara karşı çıkıp böyle sözler sarfetmek gerçekten yakışmıyor.

Yahu arkadaşlar Ardanın yaptığı bu sözlere karşı çıkıp alkışlayalım mı Allah Aşkına ? Bu sözler Galatasaray Kaptanına yakışmıyor.Bunu ima etmek istiyorum.

Arda formayı beğenmeyebilir ama kameralara karşı çıkıp böyle sözler sarfetmek gerçekten yakışmıyor.

arda kameralarin karsisina cikip bunlari dememis

gizli cekim

Enes bey, boşunuza nefesinizi tüketmeyin

gerçekten garip bir taraftar profilimiz oluştu

bugüne kadar arda ya destek olan beni bile sinirlendiren bu laflar nedense burda çok kişiden destek bulmuş

kaptanımız diyor ki bizim formamızda her sene bir o. rengi içeriyor

burda dediği benzetme bir renge değil ki, o formalara

kaldı ki renge bile olsa , o renkte formaları alan binlerce taraftarımız var

kabul edilir bir şey değil

Sahaya cikiyor takim sariyi kirmiziyi ara ki bulasin, yeni stada tasiniyoruz Ali Sami Yen'in adini ara ki bulasin. Bunlar rahatsiz etmiyorsa sizi harbiden degismis taraftar profili.

twitter' Alıntı:
ersinduzen Ersin Düzen:

arda'nin görüntülerini bize de ulastirmak istediler. üstelik para da istenmedi! yayinlamadik! servis edene vurup, yayinlamak nedir peki?!!!

///

Ersin Düzen'de TRT'de değil mi?Her TRT kafasına göre mi takılıyor?

Ersin Düzen orada TRT'ye değil Telegol programına laf atıyor Serhat Ulueren'in sözlerine.

Sahaya cikiyor takim sariyi kirmiziyi ara ki bulasin, yeni stada tasiniyoruz Ali Sami Yen'in adini ara ki bulasin. Bunlar rahatsiz etmiyorsa sizi harbiden degismis taraftar profili.

Ali Bey, bu konularda sonuna kadar size hak veriyorum

Renk, forma, stad vb konularında her taraftar hassas ve duyarlı olmalıdır

ama sorun şudur ki:

orada gstv bile bile olsa bir kamera var

bizim klup televizyonumuz klube ait değil, digitürk alt yapısı ve elemanlarını kullanıyoruz

yani orda sonuçta medya varken

G.saray kaptanı

bu formayı alan binlerce taraftar varken

bizim formalarımız her sene o. rengi içeriyor diye

bir rengi değil, g.saray formasını hedef olan

ve iğrenç benzetmeler kullanmasını yanlış buluyorum

yoksa bence de en güzel formamız sarı , kırmızıdır, parçalıdır

Ersin Düzen o kelimeleri Telegol'e söylüyor. " Hem eleştiriyorsunuz, hem de yayınlıyorsunuz. " diyor.

Şeref Aydın:''ha bu arada ufak bir not: arda'nin o esnada kayit yapildigindan haberi yok. kamera oldugunu goruyor ancak kayitta oldugunu bilmiyor.''

ersinduzen Ersin Düzen

trt 3'de yayinlanan program ile birebirfutbol ve stadyum programlarinin birbirleriyle yapim, sunum, icerik olarak ilgisi yoktur!

...

Arda haklı beyler. Hangimiz tepki vermedik ki renklere? Adam etten,kemikten insan ve en önemlisi iyi bir taraftar. Adamlara malzeme veriyoruz Siyah,Beyaz Sarı-Kırmızı olsun yeterli diyor. Argo konuşması da gayet doğal... Ayhan gibi işi alakasız filmlere vurup,dolaylama yapmıyor. Adam gibi içinden geçeni söylüyor KAPTAN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt