Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

O formanin rengi ister pembe, ister lacivert olsun GALATASARAY formasidir beyler. Üzerinde bu arma olduktan sonra o formaya saygi göstermen gerekir. Arda'ya emanet edilen forma da Metin Oktay'in formasidir. Metin'in emanetini aliyorsan oturusuna, kalkisina, sözlerine, yasam tarzina dikkat edeceksin.

Bu kadar acik bir sekilde, küfür edemezsin, bu formanin rengi, sapi, armasinin islemesi, alti, üstü nasil olursa olsun üzerinde Galatasaray armasi var bunu aklinizdan cikarmayin. Eger siz aklinizdan cikarirsaniz forumlarda bile Galatasaray oyuncusu oldugu icin küfür edemedigimiz Mustafa Sarp, yine bir Galatasaray oyuncusunun bir yerlerine koyabilir, o zaman buna da tepki vermemek, ses cikarmamak gerekir.

Burada konu formanin rengi ya da Galatasaray'a yakisip, yakismamasi degildir. Pembe forma beni rahatsiz etmese de Galatasaray'in renkleriyle bir alakasi olmadigina ve sacma bir renk olduguna bende katiliyorum. Ama o formaya küfür etmek benim hakkim degilse, görevi o formayi son damlasina kadar terletmek olan Galatasaray oyuncularinin da hakki degildir.

Suclu Arda'da degil aslinda... Sana 10 numarayi, kaptanligi, Metin Oktay'in emanetini veriyoruz diyen, basinin, taraftarin önüne atan, Metin gibi olmasini bekleyen yönetimdir suclu olan. 1 tane Metin Oktay vardi beyler baska bir tane gelmeyecek.

Yine seviyoruz Arda'yi, bir kardesimiz gibi seviyoruz ama bana göre yakismadi Arda, olmadi... Keske 66 olarak kalsaydin...

Onlarca sayfa okumaya üşendim. Bir sürü eleştiren üye var. Arda'yı bu son olaydan dolayı eleştiren IQ'ya sahip insanlar önce o videoyu basına veren şerefsizden olma, sürtükten doğma pisliğin kim olduğuyla ilgilensin. Sonra da o videoyu yayınlamak için fırsat kollayıp yayınlayan kanal veya kanallara gerekli tepkiyi göstersin. Bir de gecenin bir köründe, o videonun tam ortasına EŞŞEK kadar amblem koyarak sanki Öcalan'ın yakalanma görüntülerini yayınlar gibi haber eden zihniyetin bu ülke sınırlarında nasıl yayıncılık yapabildiği üzerinde dursun.

Koskoca herif olmuşsunuz, sokaktan geçen karıya kıza bakıp laf atmayı bileniniz de var aranızda, ters ters baktı diye herhangi birine ana avrat küfredeniniz de var. Günlük hayatınızda Türk Sanat Musiki'si ağzıyla konuşan birer burjuva olduğunuzu pek sanmıyorum. Üstüne üstlük "Arda GS kaptanı, sen ben değil, bıdı bıdı bıdı..." yapan kendini bilmez IQ'lar da önce o videonun herhangi bir yayın kuruluşunun çekimlerinden kaynaklanmadığını, sokakta veya cafede otururkenki kadar rahat olabileceğiniz bir ortamda çekildiğini görmeyi de deneyin. Arda'nın, Galatasaray Kaptanı diye antremanda, evinde, sokakta, cafede vb. ortamlarda kalkıp da Hollywood'tan bahsedip, kuğu gölü balesi programı yaparken bir yandan da sütlü kahvesini minik minik yudumlayan bir İstanbul Beyefendisi havasıyla yaşamasını beklemeyin mümkünse. Hayır, zaten öyle bir adam olsa ya yönetmen olurdu ya da stilist falan, ne bileyim yani.

pantalonn sankii kırmızı pembe değill

ayriyetende rda formanın rengine itiraz ediyooo formaya değilllll

birde artıkk yeter nereye baksamm arda arda ardaaa hepinşze onu kadar taş dşsünn şu an arda böyleyse iyiyse yada iğrençse bzm suçumuzzz

Bu fotoğrafı dün gördüm ve o pantolon gerçekten kırmızı. En flaşlı resmini koymuşlar, neymiş Arda'yı yalancı çıkaracaklarmış. Sonra Arda Turan kötü, kollayacaksın ..tü, yok öyle.

İzmir'deki karşılama kararını etkiler umarım kaptan.

Ne derlerse,ne yaparlarsa yapsınlar Arda.Gözümüzde değerin hiç azalmadı.Aksine her yeni olay sana olan sevgimizi daha çok artırıyor.Seviyoruz seni.Bunu bil Arda.

Arda Turan, görüntülerin yayınlanmasından sonra programa telefonla bağlanarak “Benim Galatasaray sevgimi, Galatasaray formasına olan bağlılığımı anlatmama gerek yok. Bir önceki sezon da turuncu forma vardı. Bu sefer de pembe (mercan forma) olunca, tepki verdik. Adnan abiye (Sezgin) şaka yollu isyan ediyorduk. Biz futbolcular olarak her zaman parçalı formayı giymek istiyoruz. Fikrimde bir değişiklik yok. Formanın rengini halen beğenmiyorum. Biz de Galatasaray taraftarı gibi, parçalı formayı giymek istiyoruz. Ancak orası bizim yatak odamızdı. Basının girmesi yasaktı. Bu görüntüleri sızdıranları da Allah’a havale ediyorum. Bu saatte yatağımdan kaldırılıp, açıklama yapmak zorunda bırakılıyorum,” diyerek isyan etti.

adam pembe rengini sevmedigini söylemiyor sadece Galatasaraya yakismadigini söyliyor argo bir dille bunda anlamiyacak ne var !

Ney ney ne? Pembe rengi sevmediğini söylemiyor mu? "or...pu rengi gibi" demek ne demek acaba? Galatasaray!a yakışmadığını falan geç, resmen "or...pu rengi" diyo formanın rengine.

Ney ney ne? Pembe rengi sevmediğini söylemiyor mu? "or...pu rengi gibi" demek ne demek acaba? Galatasaray!a yakışmadığını falan geç, resmen "or...pu rengi" diyo formanın rengine.

Kardesım forma ılk cıktıgı zaman hepımız demedık mi nasıl forma vay soyle boyle dıye Arda bız gıbı konusmus adam Galatasarayı ne kadar sevdıgını hepımız bılıyoruz nedır bu Ardayla alıp veremedıgınız anlayamıyorum ki yok bunu dedı sunu dedi orda m.sarp da dıyor ayhanda dıyor nıye bu cocugun ustune fazla gıdılıyor amacları ne..

Sene basında bu formayı cıkarana Galatasaray taraftarı ana avrat küfür etti Arda'nın küfür ettigi adamlara Galatasaray tarafatrı sene basından beri ana avrat küfür ediyor

Suc simdi Ardanınmı ?

Helal olsun duygularıma tercüman olmus gözümde değeri artıyor

evet aynen öyle diyor... "o" formanın rengine diyor...

yanlışım varsa düzeltin...

arda galatasaray armasına mı sövdü?...

arda galatasaray'ın renklerine mi sövdü?...

arda galatasaray'ın alamet-i farikası parçalı sarı kırmızılı formaya mı sövdü?...

yoksa topu topu bir sene giyilen sırf çeşit olsun diye üretilmiş formanın rengine mi?...

bu arada aramızda kaç kişi o formanın "o" rengine küfretmedi???

hepimizin arda ile gurur duyması gereken iki cümlesi var aslında...

"eee... galatasaray formaları nerede?"

"her galatasaray taraftarı gibi bende parçalı formayı giymek isterim?"

evet aynen öyle diyor... "o" formanın rengine diyor...

yanlışım varsa düzeltin...

arda galatasaray armasına mı sövdü?...

arda galatasaray'ın renklerine mi sövdü?...

arda galatasaray'ın alamet-i farikası parçalı sarı kırmızılı formaya mı sövdü?...

yoksa topu topu bir sene giyilen sırf çeşit olsun diye üretilmiş formanın rengine mi?...

bu arada aramızda kaç kişi o formanın "o" rengine küfretmedi???

hepimizin arda ile gurur duyması gereken iki cümlesi var aslında...

"eee... galatasaray formaları nerede?"

"her galatasaray taraftarı gibi bende parçalı formayı giymek isterim?"

Senin mesajına altıntı yaparak okuma özürlü tüm arkadaşlara derdimi anlatmak istiyorum, madde madde yazacağım kolaylık olsun diye:

*Ben Arda'nın "or...pu rengi" dediği renkte pantalonuyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaştım.

*Bir arkadaş gelip "Pembe rengi sevmediğini söylemedi, Galatasaray'a yakışmıyor dedi" dedi

*Ben de, "Pembe rengi sevmediğini söylemiyor mu? "or...pu rengi gibi" demek ne demek acaba?" dedim.

*Hepiniz o mesaja alıntı yaparak saçma sapan şeyler yazdınız.

*Benim diyaloğum, gereken cevabı verdiğim ve bozulan arkadaşla.

Umarım hepinizin anlayabileceği şekilde yazabilmişimdir.

Senin mesajına altıntı yaparak okuma özürlü tüm arkadaşlara derdimi anlatmak istiyorum, madde madde yazacağım kolaylık olsun diye:

*Ben Arda'nın "or...pu rengi" dediği renkte pantalonuyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaştım.

*Bir arkadaş gelip "Pembe rengi sevmediğini söylemedi, Galatasaray'a yakışmıyor dedi" dedi

*Ben de, "Pembe rengi sevmediğini söylemiyor mu? "or...pu rengi gibi" demek ne demek acaba?" dedim.

*Hepiniz o mesaja alıntı yaparak saçma sapan şeyler yazdınız.

*Benim diyaloğum, gereken cevabı verdiğim ve bozulan arkadaşla.

Umarım hepinizin anlayabileceği şekilde yazabilmişimdir.

sana bozulan yok kardesim senin görüsün bu bisey diyemem :)

benim bu olayda asıl dikkatimi çeken şey ardanın küfürlü tepkisinden çok, bu konuşmayı adnan sezgin varken yapmaları. demekki adamın takım içerisindeki otoritesi ve saygınlığı sıfırmış ki, futbolcular bu adamla son derece lakayt bi şekilde konuşabiliyor. bir takımda disiplin yoksa, başarısızlık her zaman beraberinde gelir, bizim neden bu hallere düştüğümüzü bence bu video gayet açık bir biçimde gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt