Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Gitsin kurtulsun. Yine gelmiş Arda'ya sataşıyor herkes. Bir nevi şamar oğlanı yaptık Arda'yı. Her yenilgiden sonra, oynarsa kötü oynadı, oynamazsa niye oynamadı? Geçin abi geçin, gidip Servet'e, Balta'ya laf edemeyen taraftarın suratına tüküreyim ben. Gelip burda ancak Arda'ya yazın siz.

Cristiano Ronaldo olsa şuan Arda'dan çok fazlasını yapamaz bu takımda.

Alakası yok.Selçuk inan parladığında manisa küme düşmüştü mesela.Oyuncu istedkten sonra takım arkadaşları çok önemli değil.Yıldızların çoğu abuk subuk takımlarda parlıyor

Bu çocuğu yanlış yerde oynatıyorlar. Arda'dan kanat oyuncusu olmaz.

Alakası yok.Selçuk inan parladığında manisa küme düşmüştü mesela.Oyuncu istedkten sonra takım arkadaşları çok önemli değil.Yıldızların çoğu abuk subuk takımlarda parlıyor

Senin gibi taraftarın olduğu takımda, Maradona bile Sarp gibi oynar.

Gene kötü oynardı, fiziksel olarak hazır değil çünkü. Çıktı söyledi zaten; ''hala ağrılarım var'' dedi. :b5:

kosamiyor adam

amaci ne genemi sakatlanmak

oynamasin arkadasim

topu alinca kosuyor

hic agrisi varmis gibi gelmiyor bana

sadece kafada bitirmis takiliyor iste

pas atamiyor sut cekemiyor diye elestirmiyoruz

eli belinde dolasiyor diye elestiriryoruz

gs

mustafa ayhan

kazım-culıo-arda

mıllı takım

selcuk-hamit

ekici-nuri-arda

böyle oynamaz kanımca

Alakası yok.Senin dediğine göre hiç bir oyuncunun küçük takımda parlamaması lazım.Yekta,selçuk inan küme düşen takımlarda parladılar.Oyuncular direk büyük takımda ortaya çıkmıyor.

Seninde suçun yok belki ama sahada ruhsuzca ''yürümen'' ağrıma gidiyor! Büyüksün kaptan!

Kötü oynadığı için değil de başka bir şey için üzüldüm böyle laubali yürüyerek ciddiye almadan oynadığı için.

Kötü oynadığı için değil de başka bir şey için üzüldüm böyle laubali yürüyerek ciddiye almadan oynadığı için.

sorun tamamen orada zaten

gucun yokmu arkadasim bir devre oyna insan gibi oyna

40 yasinda oradadn buraya atlayan ayhani agzin acik izleme

AYIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

futbol takım oyunudur,yetenklı adamlar sıvrılır ıyı bır takımda.

su an ortaada ne bı takım olabılmıs topluluk ne de takım olamayı becerebılcek bırseyı ıyı yapabılen futbolcular var.

ardayı savunmuyorum adam bacaklarını acamıyor zaten

yapcak bıseyy yok gelıp su saatten sonra sunu bunu suclamak yersız bence.yenı yonetımı yenı takımı beklemek lazım

kosamiyor adam

amaci ne genemi sakatlanmak

oynamasin arkadasim

topu alinca kosuyor

hic agrisi varmis gibi gelmiyor bana

sadece kafada bitirmis takiliyor iste

pas atamiyor sut cekemiyor diye elestirmiyoruz

eli belinde dolasiyor diye elestiriryoruz

İşin kısası; fizik olarak çok güçsüz Arda. Kilo fazlası da var ayrıca. Kafa olarakta bitirmiş zaten, Rıdvan'ın programında çok rahattı.

futbol takım oyunudur,yetenklı adamlar sıvrılır ıyı bır takımda.

su an ortaada ne bı takım olabılmıs topluluk ne de takım olamayı becerebılcek bırseyı ıyı yapabılen futbolcular var.

ardayı savunmuyorum adam bacaklarını acamıyor zaten

yapcak bıseyy yok gelıp su saatten sonra sunu bunu suclamak yersız bence.yenı yonetımı yenı takımı beklemek lazım

sadece ardadan degilki hepsinden ayni seyi istiyoruz

yeteneginiz degismeyecek 2 gunde kaliteniz azalmazda artmazda

ama adam olun adammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maas aliyorsunuz cuval dolusu

sadece ardadan degilki hepsinden ayni seyi istiyoruz

yeteneginiz degismeyecek 2 gunde kaliteniz azalmazda artmazda

ama adam olun adammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maas aliyorsunuz cuval dolusu

o acıdan lafım yok abi sana.sonucta hepsı galatasarayın işçisi. bu bılincı tasıdıklarına bende inanmıyorum zaten

arkadaşlar sakın beni yanlış anlamayın ama bişey dikkatimi çekti takımımızın kaptanının neden butun yakın arkadaşları ve iyi anlaştıgı adamlar hep fenerbahçeli.örnek:semih,e.belözoglu,acun ılıcalı,rıdvan dilmen ve aziz yıldırımla samimiyeti ilk aklıma gelenler bunlar...tekrar sölüyorum yanlıs anlamayın ardanın galatasaraylılıgına lafım yok en az bizim kadar takımını sever ama ilgincime gitti paylasmak istedim

Arda Quaresma'nin yaptiklarini yapamaz. Quaresma cok hizli ve cok kolay calim atiyor. Arda sadece dar alanda ve teke tekte her zaman ayni hareketle geciyor, ondada tam gecemiyor orta yapiyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt